הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נפלאות הבופאלו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/04/2012 19:53

קרולין
קרולין
טולי יקרה,
כתיבתך נפלאה....וכן, גבינות הבופאלו נפלאות ויש מלא 5% השבוע קניתי בעדן מרקט שווה כל ביס.smile
שבוע טוב ומבורך לך ולכולנו.
נשיבוקים
קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2012 19:15

toly
toly
אוי ואבוי לי אם גרמתי לכן לתיאבון יתר
יקרות שלי קצת גבינה ומאחד המוצרים בל נפריזה
ועד שבועות יש זמן ואני סומכת על אפי יקירתנו שתפגיז אותנו יחד עם מירי בשלל מתכונים
כמו כן חשוב לי לציין שבמוצרי בופאלו יש כמות די נכבדה של נתרן אז בבקשה לקרוא ערכים ואת המילים הזעירות על פני המוצר ולא להגזים עם המריחות או הכפיות כמו בכל דבר במידה מדודה
ואגב רבקל'ה אני כבר בתהליך ירידה וירדתי ירידה מכובדת בפסח
שרק ימשיך ככה והעיקר הבריאות
והשושקה(פלפל אדום ארוך ומתוק להפליא) כבר ממתינה לערב....
שבוע נפלא טעים ובשליטה
טולי

רבקה כתב:
טולינקה איך כמוך עם התיאורים המקסימים
עשית לי מה זה תיאבון לכל הגבינות
ותודה על כל הידע הרב הגבינתי
אין כמוך בשליטה והירידה תגיע בעקבותיה
המשך שבת נעימה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2012 17:50

dany
dany
תודהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2012 16:25

אייריס
אייריס
ושוב תודה על כל האינפורמציה הגבינתית במיוחד לקראת שבועות בהצלחה הלאה ותרגישי טוב :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2012 16:23

אייריס
אייריס
טולי יקרה אכן בארצנו יש שפע רב מכל דבר ובדיוק מהסיבה הזו לא צריך לתרץ ולאכול נכון
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2012 16:23

רבקה
רבקה
טולינקה איך כמוך עם התיאורים המקסימים
עשית לי מה זה תיאבון לכל הגבינות
ותודה על כל הידע הרב הגבינתי
אין כמוך בשליטה והירידה תגיע בעקבותיה
המשך שבת נעימה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2012 14:25

toly
toly
למרות היותה חיה גדולה (אין למירי משקולות בשבילהsmile) ומגושמת עם פרצוף מפחיד
הרי שהשמנדמודה הזו מניבה יוגורט ומוצרי גבינה שפשוט מצילים אותי בשבועות האחרונים(קיבתי הכריזה שביתה ומרד עיכול נגד חלב פרה חלב עיזים חלב סויה וכל מה שקוראים לו מוצרי חלב רגילים)
והמוצרים שאינם זולים פשוט נפלאים
אז ראשית יתכירו את חברתי- הריקוטה המדהימה של %5 שומן שמירי היתה מהממליצות הראשונות עליה בתוך הפלפל
זוהי גבינה עתירת סידן שחייבת להיות מאוד טרייה ובחווה הנמצאת בארצנו המופלאה כאשר מוציאים אותה חמה חמה זה פשוט מעדן
אגב היא נפלאה גם לפשטידות ועוגת גבינה(הלו שבועות אוטוטו) ואינה מאבדת מערכיה בחימום.
המוצר השני הנפלא הינו היוגורטים שלהם יש 1.5% שומן ויש 5% ולא חייבים לקנות את הגדולים יש קטנים ביחידות רגילות והטעם סמיך כמו שמנת ומעניק שלווה ועונג רצוף לקיבתי הסוררת והסוערת.
ובאשר לגבינות יש מבחר גבינות של 5% פשוט כל אחת יותר טעימה מהשנייה כולל גבינת צזיקי אשר לצערי גם ממנה אני מנועה כרגע
כמובן הכל עניין של טעם אבל באמת המבחר שיש לנו בארץ של גבינות רזות ושל 5%- זה משהו שלא פוגשים בכל מיני מקומות בעולם
גם כשגרתי בקליפורניה לפני עידן ועידן שנים לא היה לי מבחר כזה של תחיליפי עיזים כבשים וכל השאר במרקם של 5%
היום כמובן שיש הכל כולל מוצרי חלב וגבינות מהארץ והעצוב -המוצרים שם יותר זולים אשר אצלנו
אבל זאת איננה סיבה לערוק לשם
חוץ מזה אין להם את מירי בלקין ל"הסניף" מידי שבוע
אז לסיכום המרכולת ללא תרנגולת הכנתי לי היום בצהריים אחרי חזרה משמש וים מדהים עם אספרסו ללא חלב
חביתת ירק או רטטוי כפי שמכנה זאת יקירתנו והשף מאסטרית- אפי
(תיכנסו לפורום מתכונים- שווה וטעים) אשר פרט לקישואם מגורדים דק דק עם פטריות טריות+בזיליקום טרי+2 ביצים אורגניות +כף קוואקר(פחמימה לעיצוב הטוכע'ס....) בשילוב מעט ריקוטה
יצא מעדן גורמה גורמה שאף בית קפה בעיר לא עושה כזה
ואני מה זה שבעה פשוט מפוצצת ותודה לאל שהקיבה אינה משיבה אש מנגד....
למי שטרם עשה סיבוב שמש בחוץ ממליצה בחום לצאת אחר הצהרים או לקראת ערב
ילנשום את הריח המלוח והבריזה מדהימה הבאה מכיוון גלי הים הסוערים ומתנפצים בבשטף קצף לבן על הדק בנמל
או להריח את הפריחה המשגעת בפארק(לפני המנגלים של שבוע הבא)
פשוט יום אביבי מושלם
המשך שבת נפלאה ובשליטה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נפלאות הבופאלו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!