20/04/2012 21:29
 1103 Posts: 5022
|
כל שנה ביום השואה אנחנו נחשפים לסיפורים חדשים מפי הניצולים אין הדעת קולטת את הזוועות שנעשו שם. לצערינו הניצולים הולכים ומתמעטים,ועדיין לא שמענו הכל זה מרוץ נגד הזמן. בעולם יש המכחישים את השואה לצערינו עדיין האנטישמיות לא נעלמה מן העולם. נזכור ולא נשכח את הנספים יהי זכרם ברוך נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2012 16:08
 דרך המלך Posts: 5707
|
יום השואה יום קשה לכולם ובמיוחד לניצולי השואה ולמשפחותיהם.... שולחת חיזוקים וחיבוקים ושנדע ימים טובים יותר אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2012 15:29
 קרולין Posts: 6651
|
אפי אהובה שלנו, זה אכן עצוב כואב וקשה מאד, וככל שעוברות השנים התחושות מתעצמות...וזה בלתי ניתפס. יחד עם זאת, החיים חזקים מהכל, שמחה שהלכת לריקודי עם שלך ושיפרת את מצב הרוח. נשיקות ורק טוב שיהיה לך. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2012 14:46
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה שתמיד יהיו מסביבך אנשים אהובים ומפרגנים שתמיד אפשר להתעודד גם אחרי ימים קשים שבת שלום רגועה ושמחה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2012 14:42
 toly Posts: 898
|
אפיל'ה יקרה שלנו גם אני חמודה דור שני לניצולי שואה אב ז"ל שמעולם לא דיבר על השואה מרגע עלייתו ארצה שהיה בן יחיד והוריו נרצחו על ידי הפולנים באזור ביום האחרון של המלחמה ואם מרוסיה הלבנה שנזרקה מהעגלה רגע לפני הההשמדה על ידי אימא וכך ניצלה- ילדה בת 9 עד שהגיעה לזוג גויים שאימצו אותה והתייחסו אליה כמו ביתם ושמרו עליה מכל משמר מפני הגרמנים(הם אגב זכו לחסידי אומות עולם-נפטרו לפני עשרות שנים) אז אתמול כמוך חשבתי כל היום כמי שלא זכתה להכיר סבא או סבתא או כל דוד או דודה למעט קרובים רחוקים שרק אחד היום נותר בחיים חשבתי לעצמי על אימי מאין הייתה לה אותה תושייה ואומץ כילדה בת 9 לברוח באישון לילה לבית קברות נוצרי ןלהסתתר שם ואחר כך להגיע למקום מסתור אצל גויה שמיד שהבינה שהאישה הזו אינה טובה עבורה ולברוח למקום מסתור אחר כאשר ראיינת את אימי ז"ללמטרת עבודה שכתבתי עליה בתיכון היא היתה אומרת בעצמה שהיא לא מאמינה שעברה את כל זאת וגם לי היה אמש יום "שואה" משלי כך שבערב יצאתי לצעוד בפארק וזה עודד אותי נראה לי שגם אני זקוקה לריקודים חיבוקנשיק לשבת נעימה טעימה ובשליטה טולי edited by toly on 4/20/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2012 14:40
 רייצ'ל Posts: 1323
|
יום השואה הוא יום קשה מאד מאד לכולנו הסיפורים, הסרטים החוויות הקשות שאנשים עברו השכל הישר לא יכול לתפוס זאת. נמשיך להזכיר לנו ולעולם את מאורעות יום השואר למען לא יגידו "לא היה דבר כזה" שתהיה לכולנו שבת מקסימה רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2012 13:10
 הסמויה Posts: 2467
|
אפי לה אני כל כך מזדהה איתך כי כך גם אצלי מצד אבי איבדנו כמעט את כל המשפחה בשואה וזה בהחלט יום קשה שמחה שלא ויתרת והלכת לריקודי עם וחזר מצב הרוח שיהיה לך סופ"ש נפלא אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2012 13:01
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אפי יקרה ומרגשת שבת שלום אוהבת ומחבקת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2012 10:26
 אייריס Posts: 3744
|
אפילה אהובה אכן יום קשה מאוד אנחנו עוברים מדי שנה. שמחה שהתעודדת מעט גם אני רוקדת בימי ראשון ורביעי ונהנית מאוד מהחברותא :-) שבת שלום ונשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2012 09:45
 EFF Posts: 6412
|
התעצמו אצלי הרגשות ביום הנורא הזה.. אני איבדתי בשואה רבים מבני משפחתי , הורי ניצלו ברוסיה האסיאתית ואף פעם לא העלו בבית את נושא השואה.. ככל שהשנים חולפות והסיפורים נערמים הרגשות מתעצמים. אבל למזלי - בערב הלכנו לריקודי עם, היה שמח, חברים נפלאים ומחבקים יש לי שם - וחזרתי הביתה מעודדת ו"חדשה"
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|