20/04/2012 15:38
 שאפתנית Posts: 8392
|
כנסי יותר לפורום לשתף אותנו. התמיד לפי הכללים של מירי ולאט לאט תראי שזה נתמע בך ואין דרך אחרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2012 15:31
 קרולין Posts: 6651
|
כלה-קלה ברוכה המצטרפת לפורום המדהיםםםםם שלנו! גם את תהיי חניכה מחוננתתתתתת של מירי, סבלנות, נחישות, והתמדה בתהליך יביאו ליופי של תוצאותתתתת.בהצלחההההה רבהההההה. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2012 15:09
 כלה-קלה Posts: 36
|
אתן מדהימות! איזה כיף!!! כל כך הרבה תמיכה...  ומה שאכלתי היום: החלטתי להתפנק עם אחותי בארוחת בוקר בבית קפה ולכן "שידכתי" בין ארוחת הבוקר לצהריים. הזמנתי בייגל קטן (גודל של פרוסת לחם) עם חביתה וסלט מלא בכל טוב (ללא פחמימות. רק ירקות). בצד קפה הפוך. לארוחת ביניים (מה שיחזיק אותי עד לארוחת הערב) - במבה קטנה (שקית של 15 גרם... יותר קטנה מהקטנות הרגילות נראה לי...). כמובן שגם כמה כוסות מים. לא הכי בריא שיש... אבל מבטיחה - מחמש, ללא פחמימות. ועוד כמה כוסות מים.
תודה על התמיכה!!! מקווה שמחר אצמד לתפריט יותר באדיקות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2012 15:03
 רבקה Posts: 8411
|
כלה-קלה אנחנו לא מוותרים לא צלח השבוע ראשון יצלח השבוע השני הקפדה, התמדה וסבלנות יובילו להצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2012 05:54
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן אל יאוש,פתחת שבוע שני וההתמדה תביא להצלחה. חשוב לשתות ומים.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 20:37
 אייריס Posts: 3744
|
כלה קלה יקירה הכל יהיה בסדר רק אל תוותרי ואל תתיאשי. אנחנו איתך יום יום וביחד נצליח. פשוט צריך להפנים את השיטה ואז יותר קל למרות שיש ויישארו תמיד הפיתויים מסביבנו. יהיה בסדר זה רק ההתחלה ותהיי רגועה ובלי לחץ ואז זה יגיע. בהצלחה :-) אגב גם לנו זה קרה ועדיין קורה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 20:31
 דרך המלך Posts: 5707
|
יקירתי מילת המפתח היא סבלנות. .. תהיי תלמידה מחוננת אם תעשי את כללי הבטיחות כמו שצריך מים מים.. מחמש ללא פחמימות וגם תהיי מחוננת שבוע שני ואני מאחלת לך המון בהצלחה.. כנסי לפורום שקשה תציפי מה קשה ותקבלי ים תגובות שיעזרו לך להתגבר על הקושי.... סומכת עלייך מבלי להכיר )ם
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 19:53
 1103 Posts: 5022
|
כלה-קלה כתב:
חברות יקרות, השבוע הראשון לא עבר משהו... קצת קשה לי... ממש קצת... כי אין פה בעצם משהו שאמור להקשות עלי - להיפך. אבל עדיין... אז עליתי 400 גרם... פותחת עכשיו את השבוע השני שלי - בתקווה לאזור אומץ, נחישות, התמדה וכוח רצון שיעזרו לי לעבור את השבוע הזה. גם אני רוצה להיות תלמידה מחוננת. כלה קלה יקירתי אם תרצי אין זו אגדה,כי אין דבר העומד בפני הרצון שמביא לרזון הכל תלוי רק בך,אין סיבה שלא תצליחי לרדת. תמיד יש לך את חברי הפורום,נשמח לעזור וכמובן הדיטאנית ומירי תמיד עומדות לרשותך. בהצלחה בתהליך ההרזיה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 19:30
 כלה-קלה Posts: 36
|
חברות יקרות, השבוע הראשון לא עבר משהו... קצת קשה לי... ממש קצת... כי אין פה בעצם משהו שאמור להקשות עלי - להיפך. אבל עדיין... אז עליתי 400 גרם... פותחת עכשיו את השבוע השני שלי - בתקווה לאזור אומץ, נחישות, התמדה וכוח רצון שיעזרו לי לעבור את השבוע הזה. גם אני רוצה להיות תלמידה מחוננת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|