20/04/2012 05:52
 אקורדיאון Posts: 16382
|
לסיכום אין לנו ארץ אחרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 20:41
 אייריס Posts: 3744
|
עדידוש קשה שבעתיים שמאבדים אנשים קרובים ויקרים שלנו לצערי זו המציאות :-) מחבקת ומנשקת אותך יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 20:05
 adish Posts: 342
|
אצלי זו שנה ראשונה שאני מתמודדת עם יום השואה אחרי שסבי וסבתי נפטרו. סבתי לפני מספר שנים וסבי נפטר במאי שעבר. כל כך היה לי קשה שפשוט לא התמודדתי עם הכאב ולא צפיתי כלל בשידורים כל כך אהבתי אותם והייתי גאה בהם שהקימו מדינה ובית אחרי התופת שעברו קשה לי במיוחד שהם לא פה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 16:57
 הסמויה Posts: 2467
|
מירי אני מרגישה ממש כמוך והמוזיקה שיש לנו בימים כאלה מזכירה לנו כמה יוצרים מופלאים יש לנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 15:51
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תמיד כשאני חוזרת מחול הבייתה לארץ אני כל פעם מתרגשת, איזה אושר ליהודים שיש לנו בית....ואני מתקשה להבין, איך לא עולים כל היהודים ארצה.לכמה שנים עבודה, שליחות, טיול... אבל לחיות כל החיים בחול, נראה לי הפסד גדול..... ימים כאלה, כמו יום השואה וימי הזיכרון,וכל חגי ישראל מחזקים בי את ההשתייכות הלאומית, ואת הגאוה הגדולה על כל הישגנו....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 11:40
 1103 Posts: 5022
|
מרגש לדעת שאותן שתי דקות שכל העם בישראל שומע את הצפירה משתררת דממה הכל עומד מלכת אך לצערינו גם כיום האנטישמיות קיימת בעולם רק עכשיו נרצחו ילדים בצרפת ורק בגלל היותם יהודים. את הנספים בשואה לא נשכח. הלכתי אתמול בערב לטקס ליום השואה והגבורה שנערך בבית יד לבנים בכפר-סבא עיר מגורי.כבכול שנה את הטקס מועלה ע"י תלמידי תיכון. הטקס היה לזכרון יהדות סלוניקי,אחד הניצולים הביא את סיפורו האישי. האולם היה מלא בני נוער ובשורה הראשונה ישבו כבדי שמיעה,ומתרגמת בשפת הסימנים, עמדה על הבמה ותרגמה להם את כל מה שנאמר שם. המעמד היה מרגש עד דמעות. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 10:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
זה מה שיפה בעם שלנו הגורל המשותף, הנתינה וההזדהות. אייריס כתב:
יום עצוב ומלא כאב ויחד עם זאת כולנו עומדים בצפירה ואלו הרגעים היקרים שמאחדים אותנו כעם. רק לא לשכוח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 10:55
 אייריס Posts: 3744
|
יום עצוב ומלא כאב ויחד עם זאת כולנו עומדים בצפירה ואלו הרגעים היקרים שמאחדים אותנו כעם. רק לא לשכוח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 10:53
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני מיקי עומדת תמיד עם הפנים לכיוון הרחוב (אני עובדת בקומה 17) ומסתכלת החוצה ומרגישה גאווה שכל התנועה עוצרת, אנשים יורדים מהמכונית ומקדישים דקה מחייהם לזכרם של שישה מיליון שקיפחו את חייהם בצורה מחרידה רק בגלל היותם יהודים. מיקי כתב:
דקה אחרי הצפירה התמלא לבי כאב וגאוה. עמדתי במשרדי וצפיתי החוצה לרחוב, הלב כואב ונשבע לא לשכוח ולעד לזכור. המחוייבות ההדדית של עמנו מרגשת אותי כל פעם מחדש וממלאת את לבי גאוה. לזכור ולא לשכוח !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 10:06
 מיקי Posts: 11
|
דקה אחרי הצפירה התמלא לבי כאב וגאוה. עמדתי במשרדי וצפיתי החוצה לרחוב, הלב כואב ונשבע לא לשכוח ולעד לזכור. המחוייבות ההדדית של עמנו מרגשת אותי כל פעם מחדש וממלאת את לבי גאוה. לזכור ולא לשכוח !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|