21/04/2012 19:34
 toly Posts: 898
|
ראשית תודה לכולן על הפרגון ולגבי לפלנד ואהווו נשמע ממש מדליק בהחלט מכניסה לרשימת המקומות שאטייל בעתיד לבוא אחרי שאקבל טלפון מאריאלה.... מפעל הפיס שלום ברצוננו לבשר לך שזכית ב.... חלומות שנועדו להגשמה באהבה טולי חיוך מהלב כתב:
לונדון, אותה אני מכירה היטב. היא לא עושה ולא עשתה לי את זה במשך שנים. כשאני הייתי צעירה הייתי שם כמעט כל שנה וראיתי לדאבוני כיצד היא נהפכת לערבית מוסלמית והודית. אין לי דבר נגד הנ"ל אלא רק שכל היחוד של העיר הזו הפך משהו אחר. ראיתי את כל המוזיאונים אך הם אינם עושים לי את זה שוב, ואין כלום בעיר הזו שבאמת מרטיט את לבבי לעומת כל עיר אחרת גדולה באירופה או ביבשת אחרת. אבל כמו שאת טולי גם אני ירדתי במשקל ומשתדלת מאד להמשיך במומנטום. כן הייתי כאן במהלך הפסח אך הגעתי ממש בערב הסדר מטיול מיוחד במינו בלפלנד. הכל קרח קרח קרח. קשה לנוע על זה, די מפחיד להחליק גם אם יש מקל אבל חוייות מאד מאד יחודיות כמו לחרוש את הים והנהרות על גבי הקרח באופנועי שלג כמו לנסוע במזחלות איילים ומזחלות כלבים ועוד ועוד. לנסוע על שוברת קרח על ים הקרח חוויה מרטיטה באמת. אך האנשים קרים או אולי ביישינים. כל הזמן לובשים הרבה שכבות ......אבל האוכל השמן שם לא "עשה לי את זה" הכל מוקרם בהרבה שמנת, והכל היה לי או מלוח מידי או מתוק מידי, ממש עזר לי לא לאכול כמעט, והתוצאה הגיעה. אז הכי טוב בבית והשגרה הברוכה וכל יום משעה 5 בלי פחמימות גם כן טוב לי בהחלט. שיעברו עליכם הימים הבאים בלי קושי. התקופה הזו של יום השואה ואחרי כן יום הזכרון הם ימים לא פשוטים לגבי דידי. באהבה חנה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2012 14:16
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד לך טולי אין מילים את אלופה. וחנה מאחלת לך לעבור את הימים הלא קלים הללו בלב קל יותר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 14:38
 רבקה Posts: 8411
|
טולינקה יקירה את החלטת ואת עושה זאת בגדול כל הכבוד על השליטה וההצלחה חזרה למסלול וביקור כאן בפורום המדהים עושה את העבודה נ ה ד ר ת ♥♥♥ ולך חנה יקרה מגיע גם כל הכבוד ירידה אחרי חג ובילוי בחו"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 14:31
 יולי Posts: 754
|
היי טולי, שמחתי להכיר אותך בהרצאה אתמול והשיחה איתך מאוד נעמה לי. אני מבינה נכון וירדת בפסח כמעט 3 קילו...את ממש מלכה אני מורידה בפנייך את הכובע............ יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 12:01
 אשירה Posts: 4292
|
פשוט
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 09:02
 הסמויה Posts: 2467
|
טולי יקרה שאפו ענקי , קולולו וריקודים אינדיאניים על הירידה הגדולה ועוד אחרי החג את ממש ממש מחוננת וקבלי את הכתר כי הוא מגיע לך אני כבר מחכה לאחרי הצהריים לשמוע את ההרצאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 07:18
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב וכל הכבוד לך טולי וגם לך חיוך מהלב איזה ירידות יפות. שאפו ענק לכן :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 06:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
טולי את אלופה, איזו ירידה מרשימה ועוד אחרי פסח. שאפו ענקיייייייייי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 05:08
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בנות העולם יפה ,כל אחד והעדפותיו הוא,חיוך מהלב ,אחד הטיולים המתוכננים אצלי היא לפלנד ואת מגרה אותי יותר. טולי מחוננת איזו ירידה מרשימה לאחר פסח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 00:26
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יפה ויקרה גם אריה חזר בו מסלידתו מלונדון ושנינו תמימי דעים שהיא שווה ביותר ובלי נדר עוד נשוב אליה.... בהצלחה אוהבת וגאה בך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2012 23:10
 1103 Posts: 5022
|
toly כתב:
מודה ומתוודה אינני אוהבת לשתות תה עם ביסקוויט יחד עם אליזבט המלכה גם לא מתה על הפרצוף החיוור והחמוץ של בנה וויליאם ומזג האויר האפור לרוב אינו עושה לי את זה אבל ויש אבל ויוצא מן הכלל כאשר שמעתי היום את סיפורי משפחת בלקין בניכר ואת כמות התרבות והאומנות אשר ספגו במשך שבוע ימים-נדלקתי ולרגע חשתי מסתובבת שם יחד עימם במוזיאונים מה אומר ומה אגיד? הרצאה מרתקת הייתה היום וכמה כייף לפגוש את מירי ואריה וכל אנשי החוג אה ואם במשקל עסקנן- אז ירדתי ירידה מכובדת של 2.7 קילו ואני חוגגת(אל דאגה לא עם האוכל) שווה ומומלץ לעשות את התפריט החדש-"המקופלת" כפי שאני קוראת לזה ותמיד כשאני מקפידה על פיה רואה תוצאות נפלאות אז קדחמה אם לי מצליח אז גם לכן לשים מול האף והעיניים לשתות מים להזיז את האיברים היפים והעסיסיים שלנו שבוע מוצלח ובריא לכולם טולי טולי יקירה איזו אלופה את מחוננת.ירדת 2.7ק"ג עשית זאת בגדול. כל הכבוד מגיע לך להדליק משואה חחחחח נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2012 21:07
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
לונדון, אותה אני מכירה היטב. היא לא עושה ולא עשתה לי את זה במשך שנים. כשאני הייתי צעירה הייתי שם כמעט כל שנה וראיתי לדאבוני כיצד היא נהפכת לערבית מוסלמית והודית. אין לי דבר נגד הנ"ל אלא רק שכל היחוד של העיר הזו הפך משהו אחר. ראיתי את כל המוזיאונים אך הם אינם עושים לי את זה שוב, ואין כלום בעיר הזו שבאמת מרטיט את לבבי לעומת כל עיר אחרת גדולה באירופה או ביבשת אחרת. אבל כמו שאת טולי גם אני ירדתי במשקל ומשתדלת מאד להמשיך במומנטום. כן הייתי כאן במהלך הפסח אך הגעתי ממש בערב הסדר מטיול מיוחד במינו בלפלנד. הכל קרח קרח קרח. קשה לנוע על זה, די מפחיד להחליק גם אם יש מקל אבל חוייות מאד מאד יחודיות כמו לחרוש את הים והנהרות על גבי הקרח באופנועי שלג כמו לנסוע במזחלות איילים ומזחלות כלבים ועוד ועוד. לנסוע על שוברת קרח על ים הקרח חוויה מרטיטה באמת. אך האנשים קרים או אולי ביישינים. כל הזמן לובשים הרבה שכבות ......אבל האוכל השמן שם לא "עשה לי את זה" הכל מוקרם בהרבה שמנת, והכל היה לי או מלוח מידי או מתוק מידי, ממש עזר לי לא לאכול כמעט, והתוצאה הגיעה. אז הכי טוב בבית והשגרה הברוכה וכל יום משעה 5 בלי פחמימות גם כן טוב לי בהחלט. שיעברו עליכם הימים הבאים בלי קושי. התקופה הזו של יום השואה ואחרי כן יום הזכרון הם ימים לא פשוטים לגבי דידי. באהבה חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2012 20:42
 דרך המלך Posts: 5707
|
טולי יקרה את גיבורה ושאפו שאפו שאפו על ירידה מדהימה כשלך. כל הכבוד!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2012 19:55
 toly Posts: 898
|
מודה ומתוודה אינני אוהבת לשתות תה עם ביסקוויט יחד עם אליזבט המלכה גם לא מתה על הפרצוף החיוור והחמוץ של בנה וויליאם ומזג האויר האפור לרוב אינו עושה לי את זה אבל ויש אבל ויוצא מן הכלל כאשר שמעתי היום את סיפורי משפחת בלקין בניכר ואת כמות התרבות והאומנות אשר ספגו במשך שבוע ימים-נדלקתי ולרגע חשתי מסתובבת שם יחד עימם במוזיאונים מה אומר ומה אגיד? הרצאה מרתקת הייתה היום וכמה כייף לפגוש את מירי ואריה וכל אנשי החוג אה ואם במשקל עסקנן- אז ירדתי ירידה מכובדת של 2.7 קילו ואני חוגגת(אל דאגה לא עם האוכל) שווה ומומלץ לעשות את התפריט החדש-"המקופלת" כפי שאני קוראת לזה ותמיד כשאני מקפידה על פיה רואה תוצאות נפלאות אז קדחמה אם לי מצליח אז גם לכן לשים מול האף והעיניים לשתות מים להזיז את האיברים היפים והעסיסיים שלנו שבוע מוצלח ובריא לכולם טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|