הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לונדון כן ממתינה לי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/04/2012 19:34

toly
toly
ראשית תודה לכולן על הפרגון
ולגבי לפלנד ואהווו נשמע ממש מדליק בהחלט מכניסה לרשימת המקומות שאטייל בעתיד לבוא
אחרי שאקבל טלפון מאריאלה....
מפעל הפיס שלום ברצוננו לבשר לך שזכית ב....
חלומות שנועדו להגשמה
באהבה
טולי

חיוך מהלב כתב:
לונדון, אותה אני מכירה היטב. היא לא עושה ולא עשתה לי את זה במשך שנים. כשאני הייתי צעירה הייתי שם כמעט כל שנה וראיתי לדאבוני כיצד היא נהפכת לערבית מוסלמית והודית. אין לי דבר נגד הנ"ל אלא רק שכל היחוד של העיר הזו הפך משהו אחר. ראיתי את כל המוזיאונים אך הם אינם עושים לי את זה שוב, ואין כלום בעיר הזו שבאמת מרטיט את לבבי לעומת כל עיר אחרת גדולה באירופה או ביבשת אחרת. אבל כמו שאת טולי גם אני ירדתי במשקל ומשתדלת מאד להמשיך במומנטום. כן הייתי כאן במהלך הפסח אך הגעתי ממש בערב הסדר מטיול מיוחד במינו בלפלנד. הכל קרח קרח קרח. קשה לנוע על זה, די מפחיד להחליק גם אם יש מקל אבל חוייות מאד מאד יחודיות כמו לחרוש את הים והנהרות על גבי הקרח באופנועי שלג כמו לנסוע במזחלות איילים ומזחלות כלבים ועוד ועוד. לנסוע על שוברת קרח על ים הקרח חוויה מרטיטה באמת. אך האנשים קרים או אולי ביישינים. כל הזמן לובשים הרבה שכבות ......אבל האוכל השמן שם לא "עשה לי את זה" הכל מוקרם בהרבה שמנת, והכל היה לי או מלוח מידי או מתוק מידי, ממש עזר לי לא לאכול כמעט, והתוצאה הגיעה. אז הכי טוב בבית והשגרה הברוכה וכל יום משעה 5 בלי פחמימות גם כן טוב לי בהחלט. שיעברו עליכם הימים הבאים בלי קושי. התקופה הזו של יום השואה ואחרי כן יום הזכרון הם ימים לא פשוטים לגבי דידי. באהבה חנה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2012 14:16

dany
dany
כל הכבוד לך טולי אין מילים את אלופה.
וחנה מאחלת לך לעבור את הימים הלא קלים הללו בלב קל יותר
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2012 14:38

רבקה
רבקה
טולינקה יקירה
את החלטת ואת עושה זאת בגדול
כל הכבוד על השליטה וההצלחהApplause
חזרה למסלול וביקור כאן בפורום המדהים עושה את העבודה
נ ה ד ר ת ♥♥♥

ולך חנה יקרה מגיע גם כל הכבוד
ירידה אחרי חג ובילוי בחו"ל
Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2012 14:31

יולי
יולי
היי טולי,
שמחתי להכיר אותך בהרצאה אתמול והשיחה איתך מאוד נעמה לי. אני מבינה נכון וירדת בפסח כמעט 3 קילו...את ממש מלכה אני מורידה בפנייך את הכובע............
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2012 12:01

אשירה
אשירה
פשוט

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2012 09:02

הסמויה
הסמויה
טולי יקרה
שאפו ענקי , קולולו וריקודים אינדיאניים על הירידה הגדולה ועוד אחרי החג
את ממש ממש מחוננת וקבלי את הכתר כי הוא מגיע לך
אני כבר מחכה לאחרי הצהריים לשמוע את ההרצאה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2012 07:18

אייריס
אייריס
בוקר טוב וכל הכבוד לך טולי וגם לך חיוך מהלב איזה ירידות יפות. שאפו ענק לכן :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2012 06:46

שאפתנית
שאפתנית
טולי את אלופה, איזו ירידה מרשימה ועוד אחרי פסח. שאפו ענקיייייייייי.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2012 05:08

אקורדיאון
אקורדיאון
בנות העולם יפה ,כל אחד והעדפותיו הוא,חיוך מהלב ,אחד הטיולים המתוכננים אצלי היא לפלנד ואת מגרה אותי יותר.
טולי מחוננת איזו ירידה מרשימה לאחר פסח.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2012 00:26

miribelkin
miribelkin
Administrator
טולי יפה ויקרה
גם אריה חזר בו מסלידתו מלונדון
ושנינו תמימי דעים שהיא שווה ביותר
ובלי נדר עוד נשוב אליה....
בהצלחה אוהבת וגאה בך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/04/2012 23:10

1103
1103
toly כתב:
מודה ומתוודה אינני אוהבת לשתות תה עם ביסקוויט יחד עם אליזבט המלכה
גם לא מתה על הפרצוף החיוור והחמוץ של בנה וויליאם ומזג האויר האפור לרוב אינו עושה לי את זה
אבל ויש אבל ויוצא מן הכלל
כאשר שמעתי היום את סיפורי משפחת בלקין בניכר ואת כמות התרבות והאומנות אשר ספגו במשך שבוע ימים-נדלקתי ולרגע חשתי מסתובבת שם יחד עימם במוזיאונים
מה אומר ומה אגיד? הרצאה מרתקת הייתה היום וכמה כייף לפגוש את מירי ואריה וכל אנשי החוג
אה ואם במשקל עסקנן- אז ירדתי ירידה מכובדת של 2.7 קילו ואני חוגגת(אל דאגה לא עם האוכל)
שווה ומומלץ לעשות את התפריט החדש-"המקופלת" כפי שאני קוראת לזה ותמיד כשאני מקפידה על פיה רואה תוצאות נפלאות
אז קדחמה אם לי מצליח אז גם לכן
לשים מול האף והעיניים לשתות מים להזיז את האיברים היפים והעסיסיים שלנו
שבוע מוצלח ובריא לכולם
טולי

טולי יקירה
איזו אלופה את מחוננת.ירדת 2.7ק"ג עשית זאת בגדול.
כל הכבוד מגיע לך להדליק משואה חחחחח
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
18/04/2012 21:07

חיוך מהלב
חיוך מהלב
לונדון, אותה אני מכירה היטב. היא לא עושה ולא עשתה לי את זה במשך שנים. כשאני הייתי צעירה הייתי שם כמעט כל שנה וראיתי לדאבוני כיצד היא נהפכת לערבית מוסלמית והודית. אין לי דבר נגד הנ"ל אלא רק שכל היחוד של העיר הזו הפך משהו אחר. ראיתי את כל המוזיאונים אך הם אינם עושים לי את זה שוב, ואין כלום בעיר הזו שבאמת מרטיט את לבבי לעומת כל עיר אחרת גדולה באירופה או ביבשת אחרת. אבל כמו שאת טולי גם אני ירדתי במשקל ומשתדלת מאד להמשיך במומנטום. כן הייתי כאן במהלך הפסח אך הגעתי ממש בערב הסדר מטיול מיוחד במינו בלפלנד. הכל קרח קרח קרח. קשה לנוע על זה, די מפחיד להחליק גם אם יש מקל אבל חוייות מאד מאד יחודיות כמו לחרוש את הים והנהרות על גבי הקרח באופנועי שלג כמו לנסוע במזחלות איילים ומזחלות כלבים ועוד ועוד. לנסוע על שוברת קרח על ים הקרח חוויה מרטיטה באמת. אך האנשים קרים או אולי ביישינים. כל הזמן לובשים הרבה שכבות ......אבל האוכל השמן שם לא "עשה לי את זה" הכל מוקרם בהרבה שמנת, והכל היה לי או מלוח מידי או מתוק מידי, ממש עזר לי לא לאכול כמעט, והתוצאה הגיעה. אז הכי טוב בבית והשגרה הברוכה וכל יום משעה 5 בלי פחמימות גם כן טוב לי בהחלט. שיעברו עליכם הימים הבאים בלי קושי. התקופה הזו של יום השואה ואחרי כן יום הזכרון הם ימים לא פשוטים לגבי דידי. באהבה חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
18/04/2012 20:42

דרך המלך
דרך המלך
טולי יקרה
את גיבורה ושאפו שאפו שאפו על ירידה מדהימה כשלך.
כל הכבוד!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
18/04/2012 19:55

toly
toly
מודה ומתוודה אינני אוהבת לשתות תה עם ביסקוויט יחד עם אליזבט המלכה
גם לא מתה על הפרצוף החיוור והחמוץ של בנה וויליאם ומזג האויר האפור לרוב אינו עושה לי את זה
אבל ויש אבל ויוצא מן הכלל
כאשר שמעתי היום את סיפורי משפחת בלקין בניכר ואת כמות התרבות והאומנות אשר ספגו במשך שבוע ימים-נדלקתי ולרגע חשתי מסתובבת שם יחד עימם במוזיאונים
מה אומר ומה אגיד? הרצאה מרתקת הייתה היום וכמה כייף לפגוש את מירי ואריה וכל אנשי החוג
אה ואם במשקל עסקנן- אז ירדתי ירידה מכובדת של 2.7 קילו ואני חוגגת(אל דאגה לא עם האוכל)
שווה ומומלץ לעשות את התפריט החדש-"המקופלת" כפי שאני קוראת לזה ותמיד כשאני מקפידה על פיה רואה תוצאות נפלאות
אז קדחמה אם לי מצליח אז גם לכן
לשים מול האף והעיניים לשתות מים להזיז את האיברים היפים והעסיסיים שלנו
שבוע מוצלח ובריא לכולם
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לונדון כן ממתינה לי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!