21/04/2012 17:06
 הסמויה Posts: 2467
|
בלי מסגרת כמעט ואי אפשר לרדת במשקל ובטח שקשה לשמור על ההישגים כשמגיעים למשקל הרצוי מסגרת זו או אחרת מוכרחים מסגרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2012 16:37
 רבקה Posts: 8411
|
אני מאמינה שכולנו כבר ניסינו לרדת במשקל עם החלטה אני יכולה לבד !!!! זה לא הולך ובטח לא עובד נהפוך הוא מעלים במשקל וחבל כל מי שקורא אותנו ועדיין לא במסגרת שימהר !!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2012 13:54
 dany Posts: 19819
|
מסכימה לחלוטין!!!!!!!!!!! לבד זה לא הולך!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2012 05:34
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כן כן,כולנו חכמים ,כולנו נבונים,כולנו יודעים את התורה ולמרות הכל אין מחיר למסגרת כי לשמנמודים אמיתיים האוכל קצת משבש את הזכרון ובכל שבוע המסגרת שומרת עלינו,כל הרצאה המעוררת מחדש את הרצון להצליח,להסתכל היישר למשקל ולהיות בטוחה שכאן בתוך המסגרת עליות מורדות ,שורה תחתונה יש הצלחה רק אם יש הפנמה והתמדה. בהצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 22:12
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
לילך תלמידתי היקרה מאד נכון מאד......בלי מסגרת קשה מאד לרזות... ויותר קשה בהרבה זה להמשיך ולשמור על ההישג שנמשיך כולנו יחד בבריאות ובהצלחה שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 21:56
 קרולין Posts: 6651
|
מצטרפת אליכן יקרות שלי, אין כמו מסגרת ששומרת ומגנה עלינו! כולנו זכינו. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 17:53
 דרך המלך Posts: 5707
|
לילך יקרה אהבתי את הדוגמא שנתת מאוד!!! אני יודעת אישית שללא מסגרת אני אבודה... אני הפסקתי להגיב לאנשים שעושים לבד דיאטה הם יורדים מהר ועולים בריבית דה ריבית וחבל... מזל מזל מזל שאני במסגרת ממש מזל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 17:06
 EFF Posts: 6412
|
ממרומי נסיוני בנושא וכמעט 25 שנים עם מירי - לבד אי אפשר !!!\ את ההצלחות לרדת אפשר אולי למנות אבל שמירת משקל - אין מצב בכלל !!!!!!!!!!!!נעשו על זה כבר כל כך הרבה מחקרים, ואם מישהו מאמין שזה אחרת אומרים אצלנו - שיאמין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 16:38
 אייריס Posts: 3744
|
יופי של דוגמא אמרת. צריך באמת להסתכל גם מהנקודה הזאת וברור שצריך תמיכה אי אפשר בלי וחכמים אלו שיודעים הכל ובכל זאת נשארים שמנים אז שלא יגידו לא ידענו לא ראינו לא שמענו שיזיזו את את התחת ויקומו ויעשו מעשה :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 16:10
 lilache Posts: 62
|
הי,
היום פגשתי מכרה שעבדתי איתה מס' שנים שהחמיאה לי על השינוי ואמרה שהיא גם רוצה ושאלה איך עשיתי את זה. ואז דברנו והיא אמרה שהיא כבר יודעת מה צריך לאכול והיא רק צריכה לעשות ספורט והמשקל כבר ירד.... אמרתי לה שלדעתי בלי תמיכה של מסגרת תומכת ומקצועית זה לא יעבוד - כולם חושבים שהם יודעים מה ואיך לאכול ובכל זאת... היא לא הסכימה איתי אז נתתי לה דוגמא של עצמה - היא מורה. אמרתי לה שכולם יכולים לפתוח ספר וללמוד ובכל זאת היא נחוצה - למה? כי לה יש את הנסיון והידע להעביר את הידע בדרך הטובה ביותר. אותו הדבר עם דיאטה. ושאם מתנים משהו אחד בשני אז משהו נשאר תלוי - לא בטוח שזה יקרה - אם אעשה כושר אז אהיה מוכנה יותר לעשות דיאטה - איך זה קשור ואולי להפך? אולי נתחיל דיאטה ואיתה יגיע הספורט ואולי לא?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|