19/04/2012 15:02
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה כתב:
נחושה כתב: נעשה= נצליח לא נעשה=נשמין  כל כך פשוט ועם זאת כל כך מסובך 
אהבתי ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 11:47
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה כתב:
נעשה= נצליח לא נעשה=נשמין 
כל כך פשוט ועם זאת כל כך מסובך
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2012 08:25
 נחושה Posts: 6982
|
נעשה= נצליח לא נעשה=נשמין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2012 07:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
צודקת, כל מה שנותר לנו זה לבחור ולבחור נכון. רעותה כתב:
תמיד יש מה לאכול , זה הכל עניין של בחירה שלנו. .... ואולי הגיע הזמן לבחור נכון, לשם שינוי ולשם שינוי יפה גם מאוד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 16:06
 רעותה Posts: 869
|
תמיד יש מה לאכול , זה הכל עניין של בחירה שלנו. .... ואולי הגיע הזמן לבחור נכון, לשם שינוי ולשם שינוי יפה גם מאוד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 15:10
 נחושה Posts: 6982
|
רבקה כתב:
נחושתי תזכורתך הצליחה לי בימות החג ומקווה שימשך גם הלאה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 14:58
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי תזכורתך הצליחה לי בימות החג ומקווה שימשך גם הלאה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 14:33
 נחושה Posts: 6982
|
לייסי כתב:
נחושה היקרה - תודה! 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 14:17
 לייסי Posts: 623
|
נחושה היקרה - תודה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 14:15
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקירתי תודה על התזכורת הכל-כך חשובה המחזירה אותנו לשפיות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 14:13
 נחושה Posts: 6982
|
הנה האייטם הכשר לפסח שוב...כדי להחזיר אותנו למוטיבציה ועשיה...ועדיין תקף אפילו ליום העצמוות...לג בעומר ושבועות רעותה יקרה וכולם, פלא שקשה ורעבים, תמונות של מופלטות ועוגות שמנת לפסח בכל תמונה בעיתון, באינטרנט, בפרסומות ובתוכניות האוכל.... אז ככה, להלן רשימת כשר לפסח לכל מי שעדיין נאבק/ת בתחושת הרעב: כל הירקות בכל הצבעים : סלט, מוקפץ עם מעט שמן זית, שן שום ומעט שומשום, או עם טבעות בצל ותבלינים, פשטידות (של מירי בלי פחממות), בתנור, בצורת גרטן, מיני חסות, מיני עלים ועשבי תיבול, מנגולד, פטריות, שעועית ירוקה חיה, ברוקולי, אספרגוס, מה שאוכלים כל השנהההההההההההההההההההההההההה ונהנים. דגים: טונה, סלמון, סלמון מעושן, סרדינים, כל הדגים החיים בנייר כסף ותבלינים בתנור עם סלט ירוק בצד, קציצות דגים (בעדינות), פילטים של דג בתנור עם ירקות, חריימה.... בשרים: פסטרמה, עוף, חזה עוף מוקפץ עם ירקות או בתנור, כדורי בשר ברוטב, קציצות ירקות עם בשר טחון באפיה בתנור, מוסקה...... סטייק טוב, ........ ביצים כמובן: קשה, רכה, עין, שקשוקה,.....סלט ביצים, ממרח ביצים..... כל הגבינות: קוטג, צפתית, בולגרית (סלט יווני), ריקוטה נהדרת, לבנה, מעודנת, דנונה לבן, יוגורטים לציזיקי טעים... עוגות ? מחוץ לתחום גם בשיגרה עוגיות לפסח? לא חבל על ההישגים? בחמש צפירה, מים מים בששון, תה צמחים, ואנו נעמוד בהבטחה של מירי מ"לפני החגים"... אחרת, מחר נכנס עוד חג ועוד טיול ועוד מימונה והנה יום העצמאות ותיכף שבועות ואז נבכה באמת!!!! כעת זה הזמן לחזור לשיגרה הברוכה ועדיף ליפול על עוד תפוח אדמה, תעזבו את המצות ואת כל המתוקים זה אפשרי לגמרי, הכול כשר כדי להזיז אחורה את הקילוגרמים המעיקים....
edited by נחושה on 4/17/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|