הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איפה נעלמו כולם????

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/04/2012 05:32

אקורדיאון
אקורדיאון
רבקה כתב:
אקורדיון אחרייך
לשבוע מוצלח ללא נפילות
דני'לה ואנוכי
מצטרפות אלייך, נקודה.
חיבוק

נו, לעבודה יקירתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/04/2012 17:20

dany
dany
אכן היום פתחתי דף חדש!!!!!!!!!!!!

אקורדיאון כתב:
בוקר אור דנושה איזה כיף לראותך כאן חזרה.
זהו מתחילה?אני נכנסתי כבר ממש שבוע ימים ללא נפילות ,את מצטרפת נקודה.
בהצלחה לנו,נשיבוקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/04/2012 17:19

dany
dany
רעותה
היות ופנית אלי אישית אז אני עונה לך, הייתי במצב של חוסר חשק מוחלט להיכנס לפורום אך זה לא שייך לפורום הנפלא הזה אלא למצבי הנפשי שהיה ירוד לחלוטין מעבר לעליה במשקל, פשוט כבר לא היה לי חשק לכלום, הנסיעה החזירה אותי לחיים ועוררה אותי שנית. ואני מקווה גם עם משנה מרץ לחזור ולעשות את התכנית כהלכתה ולהתחיל לרדת ולהחזיר חובות אדיריםםםםםםםםםםםםם,,

רעותה כתב:
היי דני ,
קודם כל אני חושבת שזה לא רק המצב של הדיאטה , לגבי הנוכחות שלנו בפורום, זה בכלל כל היום יום שלנו.
אני דיי עמוסה מהמון בחינות ואני משתדלת והנה לא נכנסתי אתמול , כי אפשהו הייתי בלופ של הדברים שלי.
אני מאוד שמחה שאת ושנוח לך.
זה נכון שזה תלוי בנו ומהמקום הזה של ההבנה פלוס הרצון זה יבוא.
כל אחת צריכה להתחבר מהמקום האישי שלה כי משם זה כל העסק של ההשמנה מתחיל .
שיהיה לך שבוע נהדר.
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/04/2012 14:49

הסמויה
הסמויה
בהצלחה לכולן
0 קישור קבוע (Permalink)
22/04/2012 14:23

רבקה
רבקה
אקורדיון אחרייך
לשבוע מוצלח ללא נפילות
דני'לה ואנוכי
מצטרפות אלייך, נקודה.
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
22/04/2012 05:07

אקורדיאון
אקורדיאון
בוקר אור דנושה איזה כיף לראותך כאן חזרה.
זהו מתחילה?אני נכנסתי כבר ממש שבוע ימים ללא נפילות ,את מצטרפת נקודה.
בהצלחה לנו,נשיבוקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/04/2012 00:05

רעותה
רעותה
היי דני ,
קודם כל אני חושבת שזה לא רק המצב של הדיאטה , לגבי הנוכחות שלנו בפורום, זה בכלל כל היום יום שלנו.
אני דיי עמוסה מהמון בחינות ואני משתדלת והנה לא נכנסתי אתמול , כי אפשהו הייתי בלופ של הדברים שלי.
אני מאוד שמחה שאת ושנוח לך.
זה נכון שזה תלוי בנו ומהמקום הזה של ההבנה פלוס הרצון זה יבוא.
כל אחת צריכה להתחבר מהמקום האישי שלה כי משם זה כל העסק של ההשמנה מתחיל .
שיהיה לך שבוע נהדר.
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2012 22:51

צ'יטולה
צ'יטולה
לדעתי דווקה כשקשה לנו אנחנו צריכות ללהיכנס לפורום לשתף בקשיים ,לזה נועד הפורום כי אם הכל היה כל כך קל לנו ,לא בוחרים להיות במסגרת .
המסגרת היא בגלל הקושי שלנו לשלוט בחולשה הזאת שנקראת אוכל שהוא זמין ונמצא בחיינו בשפע, אנחנו לא יודעות למצוא את הגבול הנכון וזאת הבעיה שלנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2012 21:34

dany
dany
הבטחתי לך נכון?????????????

רבקה כתב:
דני'לה מברכת אותך בהמון הצלחה
זה הזמן המתאים לחזור לת
קדימה יקירתי♥♥♥smile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2012 16:16

רבקה
רבקה
דני'לה מברכת אותך בהמון הצלחה
זה הזמן המתאים לחזור לת
קדימה יקירתי♥♥♥smile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2012 15:12

דרך המלך
דרך המלך
דני יקרה גאה בך שחזרת בפול גז.. התגעגענו אלייך
תמשיכי בדרייב כל הכבוד
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2012 14:07

dany
dany
בהחלט מבינה את המקום שלך והייתי בו בשבועות האחרונים, אך היום חזרתי עם פול אנרגיה..........

אשירה כתב:
אני חושבת שמידת ההשתתפות בפורום אצל אלה שנוהגות להשתתף היא פונקציה של מצבן בדיאטה.
כשהדיאטה היא בדאון החשק לכתוב יורד, כשהמשקל שלי גבוה ואני פתאום קולטת שרוב המשתתפות הן בעצם או במשקל היעד או קרוב למשקל היעד או לפחות בדרך כי הן מצליחות לרדת במשקל ולצמצם הקפים, אני מידי פעם שואלת את עצמי מה אני בכלל עושה פה עם המשקל שלי שתקוע פחות או יותר באותו מקום כל כך הרבה זמן וזה לא במקום טוב בכלל, ואז המוטיבציה לכתוב יורדת ופתאום אני מרגישה לא שייכת ולא כיף לי, ואז אני נכנסת מידי פעם, מגיבה פה ושם, פה מחמיאה, שם תומכת, כמיטב יכולתי, אבל האמת קצת איבדתי את החשק שהניע אותי בהתחלה להשתתף באופן פעיל יותר בפורום.

מה שכתבתי זה כדי להסביר איך זה עובד אצלי. אני יודעת שהמפתח להצלחה הוא רק בידי. מירי היא נפלאה, אתן בפורום מקסימות וגם מקסים אחד או שניים, אבל כל זה לא ירזה אותי אם אני לא אעשה מאמץ גדול יותר כדי להגיע לתוצאות.

לא מרימה ידיים כי אין לי את הפריבילגיה לכך ועדיין מקווה,
וגם אוהבת אתכן,
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2012 14:06

dany
dany
לא כתבתי כי לא היה לי על מה(אייפוד או סמרט פון).......... ובכלל לא הייתי במלון אלא כל היום טיילנו ממש מבוקר עד לילה..........

דרך המלך כתב:
זאת קריאה לכל הנעדרות נינוש רייצל קרולין... וכל שאר הבנות חסרונכן מורגש בפורום... חזרו לכתוב..
בלונדוש מתגעגעת אלייל
דנדוש אם כבר נסעת תעשי חיים ותהני ותנסי לכתוב מידי פעם...
קדימה תכתבו בפורום אוהבת לקרוא אתכן קדימה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2012 05:26

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
אני קוראת את הפוסטים שלכן אשירה, סיגלי,נילי ואקו ויש אמת בכל מה שכתבתן רק זכרו שהמינון ברגשות אלו שונה אצל כל אדם ולכן אשירה מרגישה בשעת "משבר" שיותר קשה לה להשתתף ולכתוב בפורום ואילו סיגלי, אקו וגם אני מרגישות ההפך, מתרוממות שוב בעזרת הפורום.
אני חושבת שכל אחת צריכה להרגיש נוח וחופשי להכנס, לשתף, לעזור ולהעזר לפי הרגשתה. כך עשינו וכך נמשיך לעשות. כמובן שנשמח אשירה שתכתבי גם כשקשה כדי שנוכל לעזור לך. הרי לשם כך אנחנו מתכנסות בפורום.

הוא שנאמר יקירתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/04/2012 14:18

קרנושה
קרנושה
אשירה כתב:
אני חושבת שמידת ההשתתפות בפורום אצל אלה שנוהגות להשתתף היא פונקציה של מצבן בדיאטה.
כשהדיאטה היא בדאון החשק לכתוב יורד, כשהמשקל שלי גבוה ואני פתאום קולטת שרוב המשתתפות הן בעצם או במשקל היעד או קרוב למשקל היעד או לפחות בדרך כי הן מצליחות לרדת במשקל ולצמצם הקפים, אני מידי פעם שואלת את עצמי מה אני בכלל עושה פה עם המשקל שלי שתקוע פחות או יותר באותו מקום כל כך הרבה זמן וזה לא במקום טוב בכלל, ואז המוטיבציה לכתוב יורדת ופתאום אני מרגישה לא שייכת ולא כיף לי, ואז אני נכנסת מידי פעם, מגיבה פה ושם, פה מחמיאה, שם תומכת, כמיטב יכולתי, אבל האמת קצת איבדתי את החשק שהניע אותי בהתחלה להשתתף באופן פעיל יותר בפורום.

מה שכתבתי זה כדי להסביר איך זה עובד אצלי. אני יודעת שהמפתח להצלחה הוא רק בידי. מירי היא נפלאה, אתן בפורום מקסימות וגם מקסים אחד או שניים, אבל כל זה לא ירזה אותי אם אני לא אעשה מאמץ גדול יותר כדי להגיע לתוצאות.

לא מרימה ידיים כי אין לי את הפריבילגיה לכך ועדיין מקווה,
וגם אוהבת אתכן,

אשירה יקרה שלי,
מאד מזדהה עם מה שאת מרגישה. גם אני מרגישה כמוך.
אני מרגישה כיף לתמוך להיות לכתף ומשענת לאחרות אבל אני החשק לכתוב יורד כשקשה לי, אני מרגישה שלא בא לי לשתף את אף אחד ובא לי רק לקרוא.
את תעלי על הגל ותצליחי להשיל הג'ננה תעלה לך יום אחד והכל ישתנה עבורך, את תראי. אני מאמינה בך.
זה לא אומר שאת צריכה לוותר על השיתוף בפורום, זה לא אומר שלא מתגעגעים אלייך כאן...אז אל תפסיקי. את שייכת ועוד איך!

אין יאוש בבית הספר הזה וזה המזל שלנו על מירי.
נשיבוקים חמים אהובה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
18/04/2012 13:33

אשירה
אשירה
בנות יקרות,
אתן ממש מרגשות אותי בתגובותיכן,
אתן נשים יקרות וטובות והפורום הזה הוא בית חם לכולנו,
אני מקווה שגם זמני יגיע לספר על הצלחות, אז יהיה לי קל יותר לשתף גם בקשיים, כי זה די מבאס כשהמצב תקוע,
ולשאלתך, רבקה יקירתי, בעלי מרגיש בסך הכל בסדר למרות שהוא לא חזר במאה אחוז למצב שלפני התקף הלב, אבל הוא באמת משתדל ואנחנו די חזרנו לשיגרה.

באמת תודה לכולכן מקרב לב,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/04/2012 12:04

רבקה
רבקה
אשירה אישה יקרה
כן כך אני קוראת לה כי היא באמת כזו
מקובל עלי כל מה שכתבת
אך את יודעת כמה אנו אוהבים אותך ורוצים שבכל זאת כשאת איתנו
יש תקווה שהשליטה תשלוט
ברגע שאת נעלמת מהפורום גם המסגרת נעלמת והיד נעה בחופשית לכיוון הפה
אשירה כל פעם קצת לחזור לתם נותן המון
איך מירי מורתינו אומרת אפילו אם לקחתם משפט אחד איתכם הביתה, דיינו
בהזדמנות זו אשאל לשלום בעלך ואת איך הבריאות ?
אנא ממך עוד מאמץ קטן לקראת הקייץ החם שכל קילו ירידה רק יועיל
אוהבת ומחבקת
0 קישור קבוע (Permalink)
18/04/2012 11:43

דרך המלך
דרך המלך
איזה כייףsmile)
0 קישור קבוע (Permalink)
18/04/2012 10:58

רעותה
רעותה
אני כאן!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
18/04/2012 10:02

אייריס
אייריס
אשירה יקירה. גם אני הייתי תקועה מספיק במשקל שלא זז למטה ולפעמים עוד עלה אבל הפורום הזה והבנות כאן מקסימות ונותנות תקווה כן להמשיך כן לשתף לא לפחד כלל וזה בדיוק המקום שלך כן להיכנס לפורום ולשתף כי מקבלים כאן הרבה טיפים אחת מהשנייה עידודים והמון פרגון. אז אל תעלמי לנו ותראי שיהיה יותר טוב. לי אישית לאחרונה התחלתי להשתתף כאן וזה תורם לי רבות ובמקום לאכול משהו שלא צריך אני נשאבת כאן לסיפורים ואז החשק עובר. בהצלחה יקירתי :-)
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איפה נעלמו כולם????

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!