21/04/2012 13:59
 dany Posts: 19819
|
זה נכון אך הפתרון הוא לא לומר את צריכה לרזות....... ושלום לכי עם זה הביתה....אלא איך עושים זאת? איך מתמודדים? ובוודאי לא צריך לכעוס עלינו ............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2012 12:22
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה כתב:
רוצה לשתף שלפני כחמש שנים הייתי מאושפזת בבית חולים עקב מצב מסוכן שהייתי בו, לאחר השחרור רופאתי המליצה לי ללכת אל פרופ' מוטי רביד לשם יעוץ באותו עניין שלא היה קשור כלל להשמנה. לאחר שהוא ראה את כל המסמכים הרפואיים ולאחר שבדק אותי אמר לי "הבעיה היחידה שאת צריכה לטפל בה היא ההשמנה" ואמר את זה ממש כאילו הוא כועס עלי בגלל עודף המשקל. שמחתי כמובן שהוא לא מצא איזו מחלה קשה, יחד עם זה אני מסכימה איתו שההשמנה מביאה המון צרות, ובעקיפין גם בעיות שלא קשורות באופן ישיר להשמנה ייתכן שהיו נמנעות במצב גופני אחר.
אשירה יקרה בהמשך לפוסט שעניתי לך הנה עוד סיבה מצויינת להישאר איתנו כאן ולשאוב כוחות ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2012 06:00
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה כתב:
רוצה לשתף שלפני כחמש שנים הייתי מאושפזת בבית חולים עקב מצב מסוכן שהייתי בו, לאחר השחרור רופאתי המליצה לי ללכת אל פרופ' מוטי רביד לשם יעוץ באותו עניין שלא היה קשור כלל להשמנה. לאחר שהוא ראה את כל המסמכים הרפואיים ולאחר שבדק אותי אמר לי "הבעיה היחידה שאת צריכה לטפל בה היא ההשמנה" ואמר את זה ממש כאילו הוא כועס עלי בגלל עודף המשקל. שמחתי כמובן שהוא לא מצא איזו מחלה קשה, יחד עם זה אני מסכימה איתו שההשמנה מביאה המון צרות, ובעקיפין גם בעיות שלא קשורות באופן ישיר להשמנה ייתכן שהיו נמנעות במצב גופני אחר.
כל כך נכון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2012 06:00
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דרך המלך כתב:
איריס זאת הגדולה שלנו ומזלנו שפגשנו את מירי באחת הצמתים בחיים שלנו..  )
ללא ספק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 16:11
 אשירה Posts: 4292
|
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 13:52
 adish Posts: 342
|
באמת זה מעולה שיש לנו את הפורום הקבוצות ואת מירי בלעדיכן היית בטוח נופלת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 13:30
 דרך המלך Posts: 5707
|
איריס זאת הגדולה שלנו ומזלנו שפגשנו את מירי באחת הצמתים בחיים שלנו.. )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 13:26
 אייריס Posts: 3744
|
למרות שיש מודעות עדיין לא מספיק ולצערי רואה הרבה אנשים והכי גרוע ילדים במשקל כבד וחבל על כל יום שחולף, מקווה שיחכימו ויפה שעה קודם. מזל שאנחנו פה ודואגות אחת לשנייה :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 10:33
 שאפתנית Posts: 8392
|
לצערנו זו אחת מהמגפות הגדולות, כמו הסכרת, שתוקפת את האנושות ולא רבים קמים ועושים מעשה - כמונו. דרך המלך כתב:
עכשיו בעאוץ 2אומר ש50%מהאוכלוסיה סובלת מעודף שומן זה ממש ממש עצוב.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 10:09
 דרך המלך Posts: 5707
|
עכשיו בעאוץ 2אומר ש50%מהאוכלוסיה סובלת מעודף שומן זה ממש ממש עצוב.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|