15/04/2012 07:00
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד טולי שוויתרת על המופלטות, אישית אף פעם בחיי לא טעמתי מופלטה ולכן גם אתמול לא חיפשתי אחת כזאת, מסביב חגגו אנשים אבל אני הייתי בשגרה הרגילה שלי, ברכנו על החמץ אתמול בערב ובזה זה נגמר. כל החוגגים חגגו ואני הלכתי לשון עם תחושה טובה ובלי כבדות, לזה אין מחיר וזה שווה כל מופלטה וכל מאכל אחר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2012 05:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בהצלחה לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2012 20:36
 אייריס Posts: 3744
|
שבוע טוב טולי, טוב שהחג נגמר או שבעצם לא?!! לפי כמות האנשים במסעדות גם אף פעם לא ייגמרו כל חגיגות האוכל למיניהם. מזל שאנחנו במקום אחר ודואגות לעצמנו ולגופינו ומשתדלות לא להיגרר לבולמוסים הנוראים. גם אני חגגתי אבל בקטנה חצי קבב שיפוד אחד וסלט ואחרי מים ותה בלי קינוחים ואחרי יצאתי לצעידה. זהו לשבוע הזה מחר הילדים בשגרה המבורכת ואנחנו גם ונמשיך עם כל הפורום ומירי בראשו לצעוד אל המטרה בגאווה וללא כניעה, ביוש טולי ולכולם שבוע טוב ושליטה מלאה נגמרו התירוצים :-) אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2012 18:50
 toly Posts: 898
|
זה פשוט לא יאמן כמות האנשים אשר גדשו היום את בתי הקפה בחופי הים והמסעדות לא היה מקום חניה אפילו לונטיל של אופניים זה כאילו אנשים ניסו למצות אתהיום האחרון באכילה גדושה וזה עוד בטרם המופלטות וחגיגות המימונה מה ? יש מחר רעב על הארץ. דבר וכינים? אני הזמנתי לי אספרסו קצר ללא חלב(עדין קיבתי משמיעה לי התנגדויות צורמות) בבית הקפה וזהו -שום כלום כי הכנתי מבעוד ראש צהרים על פי התפריט וכששבתי הבייתה נהנתי מכל ביס וביס בכייף ובניחותא אני השנה מוותרת על המופלטות ושאר מעדני המימונה שאני מודה ומתוודה משוגעת עליהם וכל חג הפסח ממתינה לכך אבל השנה-נייט יש לי יעדים וקצת אופי.... לא נורא בשנה הבאה הבאה עלינו לטובה ולכל החוגגים והחוגגות תיהנו תשמחו ובל תתרחבו... ) שבוע טוב ובשליטה טולי edited by toly on 4/14/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|