הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סטיילינג על החוף-בגדי הים חלק 2

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/04/2012 16:27

dany
dany
בהצלחה לכולנו כל אחת ובגד הים שלה......................
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 13:11

EFF
EFF
פסססס....שיעור מאלף בבגד ימניזציה..... מהפה שלך וישירות לדגמן בחוף הים...חחח.. יש חוף שאין בו אף אחד חוץ מאיתנו..זה יכול להיות טוב....

אגב בנושא הפוטושופ היה השבוע גליון זמנים מודרניים מוקדש לנושא - ואכן כולן, היפות, החטובות המדליקות - לא ממש..ממש...

ועוד תובנה. - כמובן מהתחום שלי....יש אצלנו בחוג לריקודי עם אשה מאוד מאוד רזה, ממש שחיפית - וכולם מסכימים איתי פה אחד שזה מכוער להפליא....
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 09:29

כלה-קלה
כלה-קלה
את אדירה!!!! אמנם רק התחלתי את התהליך (ודרך החיים) אבל כבר בא לי להיות עם הבקיני-המהמם-הצבעוני-לעתיד-שלי...
לא יודעת איך הוא יראה בדיוק, אבל יודעת שהוא יהיה ביקיני, צבעוני (ולא שחור!!!) ואני אלבש אותו בגאווה כאילו הייתי בר רפאלי בצילומים לספורטס אילוסטרייטד...

מותר לחלום לפעמים... זה מה שמניע אותנו, לא?

מקווה שעוד כמה חודשים אוכל לכתוב לכן שגם הגשמתי את החלום הזה... רק בלי הצילומים לספורטס אילוסטרייטד, כן?
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 09:15

toly
toly
יקרה שלי
כל חוף וחופה נועדו בשבילנו
ולנוכח כמות האנשים המלאים והלא ביישניות שמסתובבבות עם חוטיני על החוף ללא קשר לגיל משקל או צבע אני חושבת שכל חופי ישראל לא יספיקו עבור המועמדים לקבוצות של מירי
חיבוק
טולי
דרך המלך כתב:
יש חוף ים רק בשבלינו??smilesmile
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 09:09

toly
toly
צועדים מדוושים ופולקע'ס רק בעוףsmile)
אם יודעים להבליט יתרונות ולכל אחד ואחת חלקים יפים בגופו ונפשו אז לא שמים לב ל"חסרונות"
את חושבת שלאסתי או בר אין חלקים שהן מסתירות או מטשטשות מעין המצלמה
אל תאמינו למה שאתן רואות במגזינים או באינטרנט- חלק ניכר מכך הינו פוטו שופ רציני
וחוץ מזה גם לי יש פולקע'ס אז מה?
זה הופך אותי לאישה פחות טובה או פחות סקסית ?
הכל מתחיל מה-ראש ומה שאת משדרת לסביבה כך הסביבה קולטת אותך ומשדרת אלייך בחזרה
חייכו לעולם והוא יחייך אליכם בחזרה
משפט נפלא אשר נהגה פה לציין חברת פורום יקרה בשם אסתי
אגב מה קורה איתך אסתי יקרה?
המשך חג נפלא
טולי
המורה כתב:
הכל טוב ויפה אבל מה עושים עם הפולקס

edited by toly on 4/13/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 08:38

דרך המלך
דרך המלך
יש חוף ים רק בשבלינו??smilesmile
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 08:24

המורה
המורה
הכל טוב ויפה אבל מה עושים עם הפולקס
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 08:18

toly
toly
בוקר אור לכל המשכימים והחטובים על החוף
מאחר וחווית בגדי הים הצבעוניים טרם עברה מבינתי לפרונט של גיזרתי המתעצבת מחדש
להלן מספר טיפים חמים מחדר הסטיילינג של ערוץ 10 איך ליצור אשלייה אופטית בבגדי ים שלמים שהם צוו האופנה השנה(יש חשבו עלינו השנה)
אז ככה
1 בגדי ים שלמים בהדפסים שזה הטרנד הכי הכי השנה עדיפים על פני בגד ים חלק- הדפסעם יותר מטשטשים את הסילאטות ושפה פשוטה-ככ תיראי יותר צרה וסקסית
2 לנמוכות ובעלות פרונט יפה ומהודר- מפתח עומק בחזית ומפתח גבוה למטה-יוצר מראה צר יותר למעלה ואשליה אופטית של רגל ארוכה יותר למטה וגם מפתח בגב יוצר מראה אחורי סקסי להפליא
(אם זה טוב לבר רפאלי אז גם ליsmile)
3 סטרפלס- יפה וסקסי לבנות מידה עד C למעלה מעל זה-לא מומלץ(וורשה -תירגעי לא בשבילך) וגם לא מומלץ לאימהות עם דרדקים קטנים שעל הידיים מבקשים גלידה ועשויים למשוך בטעות את הסטרפלס למטה
אבל סטרפלס שבא בשילוב רצועת קולר-יוצר מראה יחודי סקסי להפליא
ונעבור לשוס הבא
4 חיתוכים גיאומטרים בבגד הים השלם- זה פשוט המצאה גאונית ואמחיש ברשותכן: בגד ים שלם שבא למשל עם פסים אלכסונים יוצר אשלייה של מותן צרה צרה אפילו לבעלות צמיגים באיזור

ואם נוסף על כך לבגד הים כווצים יפים בצד הוא מטשטש בטנונית ויוצר אשליייה שאת בריג'יד בארדו לפחות ואף יותר

5 היפטרו מצבע שחור- די מספיק עם המיתוס שחור זה מרזה לכו על הכחול הירוק האדום טורקיז
תאמינו לי מרוב צבעוניות ושלל הדפסים ממש לא יבחינו בטיירונים אלא ינעצו מבט בעמקים היפים ובחיוכים

הוסיפו משקפים גדולות שמאוד אופנתיות השנה עם כובע קש מדליק(הרייטינג שלכן יעלה למידת סלבריטאות)
ושאו בגאון וכבוד כל פיסה בגופכן על החוף כפי שעושות הדוגמניות על המסלול בפריז
אף אחד או אחת לא מושלם/מת אך יש תמיד מקום לשדרוג ושיפור הטוכע'ס והחיוךsmile)
באהבה
טולי

ש
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סטיילינג על החוף-בגדי הים חלק 2

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!