23/04/2012 05:33
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה כתב:
רינת יקרה, טוב שהתעשתת, ניתוח הוא לא הפתרון הנכון, רק הפנמה ואימוץ הרגלי אכילה נכונים, ובשיטה של מירי מי שעושה ברצינות מצליח,
אמת ויציב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2012 10:19
 1103 Posts: 5022
|
רינת יקירתי לפעמים ברגע של יאוש אנחנו ממהרים לעשות מעשה שמשמח אותנו לרגע אך גורם לפעמים למצב בלתי הפיך, ואולי אף נזק.שום ניתוח לא משנה לנו את החשיבה או הרגלי החיים,אנשים נואשים עושים מעשים נואשים.שלא נדבר על הסבל שלאחר הניתוח ועל מגבלות האוכל .אולי יש ירידות לאחר הניתוח,אך לרוב המשקל חוזר,ומה שוב נחזור לשולחן המנתחים?לכן אין מה לעשות,הדרך היחידה והנכונה היא הדרך שבא אנחנו הולכים לשנות הרגלי אכילה, ולשנות את אורך חיינו שם ההצלחה מובטחת.אני מבינה שהחלטת לוותר על הרעיון לעבור ניתוח ולקחת עצמך בידיים, ראיתי שהיתחלת לרדת במשקל. אני מאחלת לך הצלחה רבה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2012 07:59
 אשירה Posts: 4292
|
רינת יקרה, טוב שהתעשתת, ניתוח הוא לא הפתרון הנכון, רק הפנמה ואימוץ הרגלי אכילה נכונים, ובשיטה של מירי מי שעושה ברצינות מצליח,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2012 05:15
|
יישר כח על הירידה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2012 20:36
 dany Posts: 19819
|
הידד
המורה כתב:
רק רציתי להגיד לכולכן שתבותיכן שמחו אותי מאד , רבקה גרמת לי לצחוק ולהאמין . בזכותכן אני בתלם וירדתי 1.5 ק"ג . תודה על הההתייחסות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2012 20:21
 1103 Posts: 5022
|
המורה יקרה כל הכבוד לקילו וחצי פחות.החוכמה היא להאמין בעצמך לדבוק בשיטה להיות בשליטה ומכאן קצרה הדרך להצלחה. שבת נפלאה ובשליטה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2012 17:42
 אייריס Posts: 3744
|
קולולולו איזה יופי :-) בהצלחה הלאה מורתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2012 17:38
 המורה Posts: 374
|
רק רציתי להגיד לכולכן שתבותיכן שמחו אותי מאד , רבקה גרמת לי לצחוק ולהאמין . בזכותכן אני בתלם וירדתי 1.5 ק"ג . תודה על הההתייחסות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2012 12:30
 רבקה Posts: 8411
|
רינתי אני מקווה שאת קוראת את כל מה שחברותינו המדהימות כתבו לך ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2012 15:36
 מיקי Posts: 11
|
היי רינת, בתור מנותחת קיצור קיבה (טבעת) לשעבר (כבר הספקתי להוציא אותה), אשתף אותך ואחרים בחוויה שלי. בלי שינוי פנימי ותמיכה - זה לא מצליח. כשיש שינוי בחשיבה, הרבה עבודה עצמית, חשיבה חיובית ותמיכה מכל הסובבים ובעיקר מהמשפחה - את כבר לא תזדקקי לסכין המנתחים.... לעולם לא להגיע להחלטות כאלו מתוך יאוש (זה מה שאני עשיתי) או חלילה מתוך מבריאות כושלת. אני מאמינה שאת כבר אחרי היאוש, משנסת מתניים וחוזרת לשגרת השמירה - את תצליחי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2012 23:34
 רעותה Posts: 869
|
רינת יקרה , אני מאוד מקווה שכבר את אחרי הסערה. , החג הז סוער בהשוואות , באוכל , בתכנונים , בעומס ובמה לא. אז תודה לאל , שאנחנו ארחי החג. ותשכחי ממנו. אפשר להוריד 15 גם בלי ניתוח וזה היופי. אל תשקעי פשוט תמשיכי הלאה ותשלבי כל מה שטוב לך. אנחנו כאן ביחד ונעשה את זה בקלות ובלי לחץ . רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2012 17:20
 tal_f Posts: 900
|
רינת. את מזכירה לי את עצמי בתגובות שהיו לי בעבר. אין שם דבר בלתי הפיך חוץ ממוות. נסי למתן את התגובות שלך. אין שחור או לבן, החיים הם הרבה אפור. יהיו זמנים קלים יותר אני באמת מאמינה וגם את צריכה להאמין. לאט בדבר אחד שתשני תעצרי עליה ואחר כך תתחילי לרדת. אין לי ספק כל עוד את מתמידה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2012 07:06
 שאפתנית Posts: 8392
|
רינת בוקר טוב ושבוע נפלא לעשייה ברוכה!!! קראתי את דבריך, לא הייתי כל כך פעילה בפורום בחופש בגלל ההתעסקות עם הילדים אבל עכשיו אני קוראת את דבריך ורוצה לומר לך שאסור להתייאש, גם אם כל מה שירדת עד עכשיו עלה בשנית זו לא סיבה להתייאש להפך, זו סיבה לשנס מותניים ולחזור לעשייה ביחד איתנו, את יודעת שאת לא לבד, יש עוד רבים כמוך וחלקם נמצאים בפורום המדהים הזה. איזו ברירה יש לך ולנו, להתעגל שוב? להתמלא ולהכביד על גופנו? לקבל את הקייץ בנשימות כבדות, שפשפת והזעה בלתי נגמרת? אנחנו בחרנו בדרך אחרת שמצריכה אמונה, השקעה ועשייה והיא בהחלט שווה את זה. נכון, הק"ג לא נעלמים ברגע אבל הם נעלמים ככל שמתמידים ועימם מגיעה שמחת החיים, הנשימה הקלילה, האפשרות להתחדש וכמובן בריאות ועוד בריאות. תבטיחי שאת לא מרימה ידיים, את נשארת איתנו כאן ועושה מה שצריך כדי להתקדם בתהליך עוד צעד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2012 16:17
 רבקה Posts: 8411
|
עכשיו אני מבינה רינתי לאן נעלמת היית עסוקה באוכל הא ? המורה יקירתי כמו שאת מבקשת מהתלמידים אנחנו מבקשים ממך להקשיב לנו להפנים ולבצע והוכחת לנו כבר שאת יכולה ולא בדרכים אחרות אך ורק בדרך שלנו שמורתינו היקרה מכל מצעידה אותנו אליה רינתי את כבר כאן נכון ? עשי זאת ומיד חזרה לתלם בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2012 11:02
 אייריס Posts: 3744
|
רינת מתוקה, רק עכשיו קראתי ואני מבינה שאת מבולבלת וירדה המוטיבציה אז מעומק ההבנה שלנו כאן כי מי אם לא אנחנו יודעות מה את עוברת, נסי הפעם להתחייב לתוכנית של מירי כנסי הרבה לכאן בכל שעה תהייה מי שתענה לך ותעודד. צאי קצת להליכות מסטיקים וסוכריות ללא סוכר הם חבריי כרגע ואני חושבת רק עליי קודם. אז קדימה חומד עזבי את השאר הכל שטויות במיץ ולא שווה ששום מנתח לא ייגע בי ויפגע בגופי אנחנו יכולות בלעדי כל הקיצורים למיניהם הלא בריאים מסוכנים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2012 06:28
|
כל הזמן אני מביאה דוגמא חברה של ביתי שעברה את הניתוח לפני שנה, גם לא ירדה את כל מה שהיתה צריכה וכבר התחילה לעלות שוב, גם צריכה לחיות עם ויטמינים ומינרלים, גם הגיעה לכריתת כיס מרה תופעה ידועה שלא מדברים עליה על אנשים שיורדים במהירות ממשקלם. אז היום היא עושה את מה שהיתה צריכה לעשות מהתחלה הולכת לקבוצת תמיכה ולומדת לאכול נכון.
אקורדיאון כתב:
האם המוח נותח????. הכל מגיע משם וגם לאחר הניתוחים והשרוולים השמנמודים האמיתיים עוקפים ומשמינים. והסיכון,על זה איש לא מדבר. המשיכי בדרך הבטוחה והיעילה שלנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2012 06:21
|
האם המוח נותח????. הכל מגיע משם וגם לאחר הניתוחים והשרוולים השמנמודים האמיתיים עוקפים ומשמינים. והסיכון,על זה איש לא מדבר. המשיכי בדרך הבטוחה והיעילה שלנו.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2012 06:20
|
בוקר טוב ושבת שלום אצלי המצב גם בהדרדרות עצומה, לא הייתי במשקל הזה כבר שנים....... למה???????? ככה !!!!!!!!! כבר לא מחפשת סיבות. אז זהו הערב נוסעת לפריז עד יום שישי, לא מתכוונת להטריד את עצמי, מה שיהיה יהיה. ושאחזור אפתח דף חדש בעזרתכן. ואני יודעת שהקילוגרמים שהם חדשים יחסית יפרדו ממני מהר מהר. נשיקות והמשיכי במוטיבציה.
המורה כתב:
דני , סמויה , כלה ואפי המוטיבציה רק גדלה עם כל חיזוק שלכן. חזרתי עכשיו מהסינמה סיטי אכלתי אולי שלושה חופנים מהפופקורן והעפתי אותו לכיוון השני. אני מודה לכן מעומק הלב על ההתייחסות . לפעמים כותבים דברים לאחר ולא יודעים מהן העוצמות המתקבלות? אז אני רק רוצה להגיד לכן שלהחזיר אדם שמנמן למסלול זוהי גדולה לילה טוב.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2012 00:35
 המורה Posts: 374
|
דני , סמויה , כלה ואפי המוטיבציה רק גדלה עם כל חיזוק שלכן. חזרתי עכשיו מהסינמה סיטי אכלתי אולי שלושה חופנים מהפופקורן והעפתי אותו לכיוון השני. אני מודה לכן מעומק הלב על ההתייחסות . לפעמים כותבים דברים לאחר ולא יודעים מהן העוצמות המתקבלות? אז אני רק רוצה להגיד לכן שלהחזיר אדם שמנמן למסלול זוהי גדולה לילה טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2012 16:36
 הסמויה Posts: 2467
|
כולנו כבר יודעים שאין קיצורי דרך ולאט לאט בתוכנית כל הקילוגרמים העודפים נושרים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|