הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נבואת זעם שהתגשמה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/04/2012 16:26

dany
dany
קיצור קיבה או היום השרוול הוא ממש הצעקה האחרונה........... כאילו לא צריך בכלל כבר להתאמץ, שטויות, מי שלא ישמור לאחר הניתוח יעלה וגם יעלה ובגדול. וירחיב את הקיבה.
ואגב עם עודף של 15 קילו ממש זה לא מצב לניתוח.
אז בחזרה בכייף לתכנית, כפי שהיית בהתחלה.
ואנחנו כאן לעודד ולנחם ולתמוך .
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 13:13

EFF
EFF
רינת - אני קוראת לך !!!!!את לא מתיאשת ולא חושבת אפילו על קיצורי קיבה וחבריהם - יש לך את מירי המלכה שבמנטוריות - עשי מה שהיא אומרת ואין אין אין מצב לאפס...
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 09:27

כלה-קלה
כלה-קלה
את נהדרת! כבר עשית 3 צעדים ענקיים חזרה למסלול הנכון (התכוונות לצאת להליכה, קביעת אימון והחזרת הצבע לפנים - מחשבות ומעשים חיוביים).

תיכנסי לכאן כל פעם שתרגישי את העננה האפורה נוחתת עלייך... תתמלאי במרץ, שימי מוזיקה ותדגישי לעצמך שאת שווה את זה! זה לא עונש - זה מתנה!
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 09:03

המורה
המורה
לא שמתי לב יש עוד תגובות , אתן זריזות אני לא מאמינה חזר לי הצבע לפנים.
דרך המלך ולילך מפנימה כל מילה ומתחזקת .
תודה ענקית
edited by המורה on 4/13/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 08:57

המורה
המורה
כלה
את מדהימה גרמת לי להתרגש כ"כ .
תודה מקרב לב זה בדיוק מה שהתכוונתי לעשות לצאת להליכה עם מוזיקה. עכשיו גם קבעתי אימון אישי עם המאמן שלי.
מעריכה את תגובתך האמיצה.
edited by המורה on 4/13/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 08:49

כלה-קלה
כלה-קלה
רינתי, קודם כל לנשום עמוק! ועוד 2 נשימות יפות כאלו.

עכשיו אחרי שקצת הכנסת חמצן לריאות ומשם הוא הגיע לכל חלקי הגוף, כולל לקיבה, למעיים ולמוח - את צריכה להגיד תודה שלא עברת ניתוח שכזה.
ניתוחים נועדו לאנשים שזוהי הברירה הרפואית האחרונה שלהם. האם זה כך גם אצלך?

למה את נלחמת? ועוד בעצמך? יש מספיק אנשים בעולם להלחם בהם... להיפך - את צריכה להיות בשלום עם עצמך. לאהוב את עצמך - ואז זה יגיע. בגלל שאת אוהבת את עצמך - מגיע לך לרדת במשקל. בגלל שאת אוהבת את עצמך - מגיע לך להיות יותר בריאה. מגיע לך להתפנק בגוף בריא יותר, רזה יותר.

עכשיו כמעט 9 בבוקר. כלומר את בטח אחרי הקפה כבר... זה זמו מצויין לתכנן את שאר ארוחות היום. כולל הליכה של לפחות 30 דקות עם המוזיקה האהובה עלייך!!! מוזיקה זה אחד המוטיבטורים החזקים שיש!!! (לדוגמא suddenly i see של kt tunstall ובעצם כל מה שעושה לך מצב רוח טוב!!)

אם את צריכה תמיכה - אני פה!

חג שמח מתוקה!
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 08:47

lilache
lilache
מול הדודה המחוננת שלך אני יכולה להראות לבעלך מס' דוגמאות לאלה שלא הצליחו. גם אחרי ניתוח אפשר לשאוב קצפות וגלידות ולהתנחם בקרמבו. אז כל הכבוד לדודה אבל היא לא פתורה מדיאטה ושמירה כל התזונה שלה בדיוק כמוך!!!

אז יאללה החג נגמר ומהיום שומרים על מה שנכנס לפה!!!!
אני יודעת שזה נקרא כמו סיסמאות שאת מכירה ויודעת אבל אין מה לעשות... אני כל יום לפני השינה חוזרת על המנטרה שהמשקל שלי היום הוא המשקל היא גבוה שלי ויותר מזה לא יהיה ושמפה אפשר רק לרדת!!!!

חג שמח!!!!
לילך
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 08:43

דרך המלך
דרך המלך
רינת יקרה
מכל ליבי אני אומרת לך לא לא ושוב לא...
כל הקיצורים בחיים זה אסון... אז נכון היר רזתה יפה ועשתה לכם ניפוח מח בקשר לניתוח ובעלך הסתכל ואמר שתעשי גם...
יקירתי בלי להכיר אני אומרת שכל מה שירד בניתוח יעלה ועם ריבית(מכירה מלא שעשו)
תכניסי את בעלך לפורום שיקרא את התגובות ויהיו תגובות...
ואצל מירי אומרים מה שעולה מהר יורד מהר.
את במסגרת והירידה כאן היא הבטוחה כי כאן אין קיצורי דרך כאן לומדים לאכול נכון כאן אנחנו קשובים לגוף גם אם זה לוקח המון זמן..
אל ייאוש יקירתי
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 08:13

המורה
המורה
היי בנות אתמול בערב התגשם הנורא מכל ויותר.

ישבנו בשולחן ליל החג והגיע בסוף הארוחה דודה של בעלי מבוגרת ממני בעשר שנים שעברה ניתוח לקיצור קיבה. (מה שנקרא טבעת). היא ירדה כבר 26 ק"ג והכל טוב ויפה.

ואז הוכח לכולם שהשיטה הזו עובדת. לא רוצה להגיע לנורא מכל לקיצורי הדרך האלה. בעלי אמר לי בדרך הביתה אז אולי תעשי גם את ? את כל פעם מתחילה משהו ומתייאשת? את חייבת 15 ק"ג לפחות ודחוף!!! המילים הן נכונות אני מצדיקה אותו, אבל מישהו הראה לי את האמת הנוראית. אני חנוקה ולא יודעת מאיפה להתחיל. הייתי כ"כ מאושרת בתחילת הדרך כאן. מה קרה אלוהים??

בכל הארבעה חודשים אחרונים ניסיתי חזור לעצמי , למה שתמיד הייתי דבקה בו, תזונה נכונה + כושר. בתחילת הדרך ירדתי כמעט ארבעה ק"ג והיום הכל עלה. אני נלחמת בעצמי, חסרת אונים. לא יודעת איפה לשים את המחשבות. איבוד שליטה מוחלט מרגישה כמו בלון נפוח.

כ"כ לא רציתי להגיע כך לליל הסדר.

חג שמח ובהצלחה לכלה קלה.

רינת
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נבואת זעם שהתגשמה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!