הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שליטה שאבדה.................

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
14/04/2012 14:59

רבקה
רבקה
מיכל האם יש עוד מה להוסיף על דברי חברותינו המדהימות ?
דבר אחד את חייבת לעצמך להעיף את הכעס עלייך
ולחזור לחשיבה חיובית שתוביל להמשך שליטה והצלחה
קדימה מיכל את יכולה !!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
14/04/2012 12:46

שאפתנית
שאפתנית
אל דאגה, החג אוטוטו מאחרינו וחוזרים לשגרה הטובה גם אנחנו וגם הילדים ואז ימצא הזמן לחזור לפעילות גופנית בלי הפרעות, בלי התעסקות מסיבית סביב הילדים וגם עם האוכל הכל יסתדר. אתן גיבורות, עברתן את החג במודעות וגם אם לא תמיד בשליטה זה נראה הרבה יותר טוב מחגים קודמים כשלא היתה מסגרת. תחשבו כמה אפשר היה לעלות במשקל אם לא הייתן במסגרת ובמודעות.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/04/2012 08:34

המורה
המורה
יעד חדש ?
dany כתב:
אכן כעס ורגשות זעם וכעס רק מובילים אותנו לתוצאה ההפוכה, אז פשוט להניח את מה שקרה בצד, ולהמשיך הלאה, פותחים היום דף חדש לקראת החגים הבאים .......... ראש השנה שוב חצי שנה שאפשר לעשות המון בכיוון הנכון!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
14/04/2012 06:31

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
אכן כעס ורגשות זעם וכעס רק מובילים אותנו לתוצאה ההפוכה, אז פשוט להניח את מה שקרה בצד, ולהמשיך הלאה, פותחים היום דף חדש לקראת החגים הבאים .......... ראש השנה שוב חצי שנה שאפשר לעשות המון בכיוון הנכון!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה

אמן ואמן
0 קישור קבוע (Permalink)
14/04/2012 06:26

dany
dany
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
14/04/2012 06:22

מיכיק
מיכיק
בנות יקרות
תודה. מה זה מחמם את הלב.....
אתמול היה כבר יותר פשוט. רק יותר פשוט כי לא משהו. היו חריגות שהיו בשליטה כבר חודשים ארוכים. מקוה ליום יותר בהיר ושגרה ברוכה. והמשקל מה הוא אומר? ש..................עליה. אי אפשר אחרת עם הטרוף ש ה י ה... נוסעים שוב לתערוכת הפרחים הפעם עם הנכדים שלנו מאמינה שיהיה היום פחות צפוף.
יום נפלא ושיבוא שבוע שפוי
מיכל
0 קישור קבוע (Permalink)
14/04/2012 06:18

אקורדיאון
אקורדיאון
מסכימה לכל מילה של אפי.
כעס לא יעזור לנו,מרימים ראש,אומרים תודה לאל שיש מסגרת שאכן מסמנת ברור מאוד
את הדרך.נעלה על המסלול,נשלם חובות ונמשיך.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/04/2012 00:38

המורה
המורה
מיכיק
אומרים צרת רבים נחמת טיפשים. נראה לי שאני ואת באותו המקום והדבר שמעודד אותי הוא לצמוח ביחד.
הבה ונפעל....
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 21:54

רעותה
רעותה
היי ,
זאת שליטה שמשחקת איתנו משחק כאן.
אצלי לפחות , אני עם הילדים בבית , החופש כמעט 3 שבועות של להעסיק ולצאת לכל מיני פעילויות , ברוך השם שיש גם טלויזיה שעוזרת.
אני כבר לא זוכרת את תחילת החופש , את הגננת של בני ........... מרגישה שהחופשה הזאת ארוכה כמו החופש הגדול.
אז מפה אני עייפה ומשם גונבת וכל יום מטיילים עם הצדנית , והכביסות מצטברות ווכל האוכל בלו"ז הזה לא משהו נוח וטעים כולל סלט , כמו שבשיגרה - זה מה שאני אומרת.
ולצערי לא הייתי בהתעמלות האהובה עליי של הזומבה כי זה נפל על ערבי חג או שלא הייתי בבית, אז ההרגשה לסיכום - עייפה וכבדה.
אני בטוחה שהכל ישתפר לי אחרי החג ואני אהיה עסוקה בעיסוקיי .
סוף שבוע טוב לכולם ומהנה.
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 20:07

lilache
lilache
עכשיו את יודעת מה לא טוב ומה עושה לך טוב ולכן כל מה שנשאר זה לעשות את מה שעושה לך טוב. אני יודעת שזה לא כזה פשוט גם אני באותה הסירה אבל התחשבנות לא תועיל אלא מחשבות חיוביות ואיך חוזרים לעשות את מה שטוב!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 16:37

הסמויה
הסמויה
מה שהיה היה
ולא יעזור לבכות על חלב שנשפך
1,2,3
מהתחלה...
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 16:22

dany
dany
מיכיק,
אני חושבת שכולנו בני אדם, פעם קל יותר ופעם קשה יותר, אז זה לא נקרא איבוד..............
וכבר את חוזרת למסלול ולתכנית, אז אל תייסרי את עצמך.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 13:18

EFF
EFF
מיכיק יקרתי - אני היום קצת "קשוחה" לא מסכימה להנחות היסוד של כמה מכן על אבדן שליטה, יאוש וחבריהם..לא ולא !!!!
החגים הם תקופה קשה לכולם - ולפעמים מכורח הנסיבות והסביבה מאבדים קצת את המסלול..
אבל יש לך את הדרך מסומנת, יש לך מדריכה מדהימה, יש לך כאן חברים תומכים, אוהבים, מפרגנים - אז קדימה לצאת מתוך בועת ה"חוסר תקווה" ולהתחיל להתיחס לדבריה של מירי ב "נעשה ונשמע"...או בעצם ההיפך - נשמע ונעשה
קבלי חיבוק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+1 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 09:36

כלה-קלה
כלה-קלה
מיכיק, אל תראי את זה כמלחמה. איבוד שליטה קורה לכולם - זה מה שהופך אותנו לאנושיים (נו, טוב... גם עוד כמה תכונות אחרות...).
יש כל כך הרבה דרכים להימנע מפחמימות אחרי 5 בערב... התחשבנות היא לא אחת מהן. דווקא זו שיטה שלא אומרת לך לחשב כל מה שנכנס לפה... פשוט להחליט שפחמימות הן לא טובות לך אחרי 5 וזהו.
המלצה שלי - אל תתני לאוכל להשתלט עלייך. קבלי אותו באהבה ותני לו מקום מכובד אך שולי בחייך.

שמחה וגאה בך שהחלטת שעבר. חזרה לשגרה. לאט ובזהירות.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 08:46

דרך המלך
דרך המלך
מיכיק יקרה
גם אני איבדתי שליטה אתמול אבל בחיי אין בי כעס על עצמי כבר חוזרים לשגרה ומחכה לראות את מירי והבנות ולקבל תמריץ מחדש...
זה קורה לכולם אל דאגה יהיה בסדר ולא בליל הסדרsmile)
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 06:08

מיכיק
מיכיק
מה שלומכן? שלומכם?
חייבת לשתף ואשמח לתגובות.
כולו שבוע פסח.. מה קרה? איבדתי שליטה בשליטה... ורק מזה רע לי יותר. כמה מלחמות נואשות עשיתי ללא הצלחה כלל... לא לאכול פחממות ושומנים בערב. יש בי כעס פנימי שלי על עצמי על חוסר שליטה הזה. אפילו לא נהנתי ממה שאכלתי, תקעתי... .
טוב עבר. מתחילה מחדש אך התחושה של חוסר השליטה והכעס הפנימי על עצמי, כאילו נעלם, אך ממש לא.אז מה אם קבלתי אישור מהכוהנת הגדולה שאני נראת נפלא.. אז מה אם הבגדים מחמיאים. אך מתחת לכל המסכות ההפרעה הזו שולטת ומנצחת. לא קל לי עם ההתחשבנות הזו.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שליטה שאבדה.................

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!