14/04/2012 12:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
אכן שיר עם מסר חזק. זה המסר ששמעתי לראשונה ממירי, אני מרגישה שאת השינוי הזה שחל בי אני חווה למירי, ממירי למדתי להתרכז יותר בעצמי, לא לחשוב יותר מידי מה אנשים אומרים או חושבים עלי ופשוט להתמקד בעיקר ולא בטפל. לטפס למעלה ולא לתת לאף אחד להוריד אותי למטה. זה בהחלט אפשרי, הכל בראש שלנו ותמיד אפשר ורצוי לעבוד על זה. אין ספק שזה מוסיף בריאות ומקל על החיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2012 12:44
 אייריס Posts: 3744
|
אכן יש בשיר משפטים חזקים ביותר שמתכווננים אלינו יופי. האמת אם נקשיב לעצמנו בלבד נצליח ביותר ונתחזק בתהליך. אז בהצלחה לכולנו :-)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2012 22:26
 רעותה Posts: 869
|
היי אפי , גם אני חשבתי עליו כששמעתי אותו בפעמים הראשונות. חג שמח רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2012 16:32
 EFF Posts: 6417
|
רמי קלינשטיין מילים: אידמית הראל לחן: רמי קלינשטיין אל תחשבי יותר מידי לאנשים תמיד יהיה מה לומר שיגידו, שיגידו אז מה? תחשבי רק על עצמך מה את בעצם רוצה קולות אחרים עוצרים בעדך איך את מרשה? איך? רוצי קטנה ממילים ריקות מהבטחות סדוקות רוצי קטנה מכל הצדק המזויף תראי גם הירח מכושף כשמעינייך הטרוף נחשף שימי קו ושימי גבול החרטה היא איש כבול אל תחשבי יותר מידי לאנשים תמיד יהיה מה לומר שיגידו, שיגידו, אז מה? הקשיבי אך ורק לקולך משהו בפנים צועק אצלך רעשים מיותרים סביבך איך את נותנת? איך? רוצי קטנה ממילים ריקות מהבטחות סדוקות רוצי קטנה מכל הצדק המזויף תראי גם הירח מכושף כשמעינייך הטרוף נחשף שימי קו ושימי גבול החרטה היא איש כבול שימי קו שימי גבול החרטה היא איש כבול נעול במבוך דמיוני האמיני קטנה, אני יודע האיש הזה הוא אני רוצי קטנה ממילים ריקות מהבטחות סדוקות רוצי קטנה מכל הצדק המזויף תראי גם הירח מכושף כשמעינייך הטרוף נחשף שימי קו ושימי גבול החרטה היא איש כבול רוצי קטנה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|