14/04/2012 06:53
 dany Posts: 19819
|
לשמחתי בחמישים לא הייתי אף פעם אך ב35 כן ואני יודעת שאפשר להגיע לשם בקלות........................ אקורדיאון כתב:
דנושה יחד עם כל הקושי ואני מסכימה איך לחלוטין,האלטרנטיבה מפחחידה אותי פי עשרות מונים. הייתי שם וזה נורא וקשה הרבה יותר מההתמודדות,נכון שעולים אבל עוצרים,15 קילו זה לא חמישים. יקירתי לא מרימות ידיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2012 06:37
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דנושה יחד עם כל הקושי ואני מסכימה איך לחלוטין,האלטרנטיבה מפחחידה אותי פי עשרות מונים. הייתי שם וזה נורא וקשה הרבה יותר מההתמודדות,נכון שעולים אבל עוצרים,15 קילו זה לא חמישים. יקירתי לא מרימות ידיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2012 06:35
 dany Posts: 19819
|
היום אני כבר עם עודף משקל שהוא לא אוביס אך בהחלט עודף!!!!!!!!!!!!!! וקשה לי אז איך מי שיש לו מעל 30 או 40 קילו מיותרים יכול לומר שנוח וקל לו, ממש לא ברור ולא מובן לי. אני בהחלט מבינה את המקום הזה שאין חשק להתמודד ולעשות את המעשה הלא קל הזה דיאטה. היות וזה לכל החיים ולעולם לא יניח לנוח על זרי הדפנה. שאני חושבת היום שיש לי לרדת לפחות 15 קילו זה בהחלט לא מקום משמח ומרנין אך עדיף על כפול או משולש מזה. ולדעתי כפי שאקו כתבה זה מקום של הכחשה, וסיפורי מעשיות. אקורדיאון כתב:
דרך המלך כתב: גם אני ראיתי בקולנוע... ואקו ממש מפחיד לדעת שטוב להם איך שהם . גם בחדשות עשר דיברו על תרסיס מתחת ללשון איזה טרנד חדש שמורידים במשקל המון ונדהמתי לשמוע את הבחורה אומרת שלמרות שמשרד הבריאות אסר על השימוש ושזה מסוכן היא ממליצה בחום לאחרות. אנשים לא מבינים שקיצורי דרך בכל תחום בחיים זה גרוע... תודה שאנחנו במסגרת צריך לומר כל הזמן... זהו שלא מאמינה שבאמת טוב להן,זו בריחה,מה טוב להן באי יכולת להתכופף לנעול נעליים? וזה קצה הקרחון.עזבו את השטויות האלה,אני פגשתי את זו שהביאה את התרסיס לארץ ולאחר שיחה איתה היא הגיעה למסקנה שאין סיכוי לשכנע אותי כי פשוט הבהרתי לה את תורתה של מירי וכוחה של המסגרת. כבר הייתי בסרט של 500 קלוריות עם תוצאות עגומות של נשירת שיער,חוסר פוטסביום שהביא אותי לבית חולים וזה היה תחת השגחה של אחת הדיאטניות המפורסמות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2012 06:29
|
דרך המלך כתב:
גם אני ראיתי בקולנוע... ואקו ממש מפחיד לדעת שטוב להם איך שהם . גם בחדשות עשר דיברו על תרסיס מתחת ללשון איזה טרנד חדש שמורידים במשקל המון ונדהמתי לשמוע את הבחורה אומרת שלמרות שמשרד הבריאות אסר על השימוש ושזה מסוכן היא ממליצה בחום לאחרות. אנשים לא מבינים שקיצורי דרך בכל תחום בחיים זה גרוע... תודה שאנחנו במסגרת צריך לומר כל הזמן...
זהו שלא מאמינה שבאמת טוב להן,זו בריחה,מה טוב להן באי יכולת להתכופף לנעול נעליים? וזה קצה הקרחון.עזבו את השטויות האלה,אני פגשתי את זו שהביאה את התרסיס לארץ ולאחר שיחה איתה היא הגיעה למסקנה שאין סיכוי לשכנע אותי כי פשוט הבהרתי לה את תורתה של מירי וכוחה של המסגרת. כבר הייתי בסרט של 500 קלוריות עם תוצאות עגומות של נשירת שיער,חוסר פוטסביום שהביא אותי לבית חולים וזה היה תחת השגחה של אחת הדיאטניות המפורסמות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2012 22:30
 רעותה Posts: 869
|
הסרט הזה שוב עושה הרבה סערות רגשות . מעניין שזה קרה לי שוב , מאז שראיתי אותו עם נחושה אהובה . אני בטוחה שהמבין יבין. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2012 15:09
 אייריס Posts: 3744
|
תרסיס שרוול קיצורים למיניהם out מירי בלקין in
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2012 14:25
 דרך המלך Posts: 5707
|
500קלוריות אוי ואבוי להן.. איזה נזק לגוף. חברה שלי עשתה שרוול ובהתחלה רזתה קרוב ל45קילו במהירות ועכשיו אני רואה כבר עברה שנה ולאט לאט הכל עולה בחזרה..... כל הדברים האלה רק מחזקים אותי שמזל שאני במסגרת ועולה מיום ליום כיתה ולומדת דברים חדשים ולא רק בדיאטה.... ועל כך נותר לי לומר רק תודה רבה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2012 12:09
 הסמויה Posts: 2467
|
לגבי התרסיס אחת המעצבות שאני עובדת איתה, מעצבת מאוד מפורסמת ולכן לא אנקוב בשמה משווקת את התרסיס הזה והציע אותו גם לי שתבינו, אני במשקל מאוד מאוד רזה כרגע , ולמרות זאת היא הציעה לי כדי לשמור על המשקל היא ירדה עם זה וניראת זוועה היא אוכלת 500 קלוריות ביום וזה ממש אסון לגוף אז בואו , אנחנו לפחות, נמשיך לאכול שפוי ונשאר במסגרת הזו שכל כך טובה לנו ולא נתנסה בטרנדים חולפים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2012 08:56
|
גם אני ראיתי בקולנוע... ואקו ממש מפחיד לדעת שטוב להם איך שהם . גם בחדשות עשר דיברו על תרסיס מתחת ללשון איזה טרנד חדש שמורידים במשקל המון ונדהמתי לשמוע את הבחורה אומרת שלמרות שמשרד הבריאות אסר על השימוש ושזה מסוכן היא ממליצה בחום לאחרות. אנשים לא מבינים שקיצורי דרך בכל תחום בחיים זה גרוע... תודה שאנחנו במסגרת צריך לומר כל הזמן...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2012 05:31
|
אכן סרט עם הרבה מסר. בערוץ 8 היתה אתמול תוכנית על שמנות אובזיות בארה"בשטוב להן עם המצב והן מנהלות מועדוני שמנים חדרי התעמלות לשמנים ואני ישתי והזדעזתי מהגדלים וקשה היה לי להאמין שיש להן איכות חיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2012 00:01
 אייריס Posts: 3744
|
ממי אני ראיתי את הסרט בקולנוע אז תארי לך איזה גודל הם על מסך ענק חבלז'. מה שכן הם שחקנים ענקיים תרתי משמע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2012 22:28
|
מי שלא ראה שיראה ויפנים כמה מזל יש לנו אצל מירי.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|