הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פיתויים קטנטנים צבעוניים משגעים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/04/2012 11:00

חיוך מהלב
חיוך מהלב
נעדרתי זמן רב הייתי בטיול בלפלנד. אך יצאתי חולה (באישור הרופא) בשפעת. הטיול היה מאד מוצלח, למרות הקושי של כמה ימים ראשונים. אך מעז יצא מתוק כי פשוט איבדתי את התיאבון ואת זה מייד ניתן לראות על המשקל. לכן, חזרתי יותר קלה, ועכשיו יש לי מוטיבציה להמשיך ולרדת במשקל למרות החג. פה ושם אכלתי מצה אבל לא הגזמתי וסופסופ החג נמצא בסיומו תודה לאל.קראתי בעיון את נושא הבגד ים ובאמת זו דרך למוטיבציה. גם אני מתסכלת במראה ואוהבת את גופי הגדול מידי עדיין, אך אומרת לעצמי אני אוהבת את עצמי כפי שהנני, ואוהב יותר כשארזה מעט או יותר נכון הרבה. הדרך ברורה וידועה ובאמת עכשיו יותר קל גם עם שתית המים ובכלל. שיהיה לכולנו אביב מאושר ואפילו ארוך מהרגיל לפני חום הקיץ והלחות הקשה.
באהבה חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 09:29

כלה-קלה
כלה-קלה
תודה!!

toly כתב:
נהדר
כל הכבוד לך
אני בטוחה שתהיי כלה מהממת ושיש לך שמלה יפה
כל כלה היא מלכה יפייפיה וקורנת ביום חגה
ואני בטוחה שהתוצאות היפות שלך כבר ניכרות עלייך ותיראי נפלא מתחת לחופה
שיהייה רק בשמחות
טולי
כלה-קלה כתב:
תודה מתוקה! אני בד"כ לא עושה פאן אז לא רציתי להרוס אותו על היום הראשון... אבל מסכימה בהחלט בעניין הטיפוח. גם כשאת בבית - חשוב להיראות טוב (ולהרגיש נוח) ולא להיות מוזנחת כי זה ממש מעלה את הדימוי והאהבה העצמית.
ת'אמת - שמלה כבר יש. ואני אפילו גאה לומר שאני מצטמקת ממדידה למדידה. המדידה הבאה היא בעוד חודש וממש בא לי להמם את התופרת smile
מיד הולכת להציץ על פוסט ההמשך שלך... smile

חג שמח!
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 09:27

toly
toly
שמחה שהעליתי חיוך גם על פנייך
החיוך תורם לבריאות ועימו תמיד נראים קילו פחותsmile)
שיהיה לך יום יפה ומוצלח
המורה כתב:
טולי איזה כתיבה
אני רק צוחקת
כל הכבוד!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 09:24

toly
toly
נהדר
כל הכבוד לך
אני בטוחה שתהיי כלה מהממת ושיש לך שמלה יפה
כל כלה היא מלכה יפייפיה וקורנת ביום חגה
ואני בטוחה שהתוצאות היפות שלך כבר ניכרות עלייך ותיראי נפלא מתחת לחופה
שיהייה רק בשמחות
טולי
כלה-קלה כתב:
תודה מתוקה! אני בד"כ לא עושה פאן אז לא רציתי להרוס אותו על היום הראשון... אבל מסכימה בהחלט בעניין הטיפוח. גם כשאת בבית - חשוב להיראות טוב (ולהרגיש נוח) ולא להיות מוזנחת כי זה ממש מעלה את הדימוי והאהבה העצמית.
ת'אמת - שמלה כבר יש. ואני אפילו גאה לומר שאני מצטמקת ממדידה למדידה. המדידה הבאה היא בעוד חודש וממש בא לי להמם את התופרת smile

חג שמח!
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 09:10

המורה
המורה
טולי איזה כתיבה
אני רק צוחקת
כל הכבוד!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 09:01

כלה-קלה
כלה-קלה

חג שמח!
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 08:51

toly
toly
בנות יקרות
אתן מקסימות פשוט כייף אדיר לקרוא פה את התגובות ורק אוסיף בעניין היכולת שאפיל'ה ציינה
שיש לנו מודל חיקוי נפלא אשר קוראים לה-מירי בלקין
אם מירי יכולה כך במשך עשרות שנים לשמור ולשדרג את עצמה משנה לשנה אז בוודאי שגם אנחנו יכולות
אז קדימה אוטוטו מסתיים לו חג העבדות ואנו יוצאים לחירות מחשבתית וחירות מסלינו על כתפינו
הקיץ בפתח ובהחלט יש למה לשאוף
כל אחת ואחד בקצב שלו ואין מה לחפש קיצורי דרך למינהם
בעשייה חרוצה נחיושות סבלנות והתמדה משיגים שינוי ותוצאות נהדרות
האמינו לי מניסיון אני אומרת וזאת הסיבה ששבתי למירי ולשיטה-כי מבחן התוצאה בשטח מדבר בעד עצמו
ועם הצלחות וירידות מדהימות כפי שיש בקבוצות של מירי -לא מתווכחים
אז שיהיה לכולנו המשך חג נפלא ובשליטה
והידוק הלע והשיבה לשיטה מתחיל- עכשיו!!!

אוהבת
טולי
edited by toly on 4/13/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2012 08:38

toly
toly
תודה על המחמאות ויש המשך לפוסט-הציצי שוב
ואגב אני ממליצה גם ובעיקר עם הגוונים החדשים ועם הפאן היפה שלך לצאת לצעוד- שכולם יראו את פאר היצירה
אני תמיד יוצאת לצעוד מפונפנת ומאופרת כפי שאימי ז"ל אשר היתה אישה מאוד יפה וחתיכה נהגה לומר לי: גם כשאת יורדת לחדר האשפה -תיראי יפה ומטופחת ולא כמו חדר האשפה
והאמת. שהיא צדקה כי לעולם אין לדעת מי תפגשו בדרך ומאחר ואני סלבס כבר באיזורי ותמיד פוגשת אנשים ומכרים בדרך אז אני חייבת להיראות מהממת גם בבגדי ספורט יפים ומחמיאים
ויש היום טרנניגים גם לקיץ משגעים
אז תתחדשי עם השיער והגוונים וצאי לעולם
ומאוד אוהבת את הכינוי שלך והמון מזל טוב אם את בוחרת שמלת כלה
המשך חג נפלא
טולי

כלה-קלה כתב:
תקשיבי - הרסת אותי עכשיו!!!! איזה כישרון!!!
גרמת לי עכשיו לפרץ מוטיבציה מטורף עד כדי כך שאם לא הייתי עושה גווני-שמש בשיער היום, אשכרה הייתי לובשת טרנינג, נועלת נעלי ספורט ויוצאת להליכה עם האייפוד... אז אסתפק באכילה ממושמעת של הרבה ירקות וחזה עוף היום לארוחת החג השני. מבטיחה שמחר על הבוקר אקרא את הפוסט שלך שוב, אתמלא במוטיבציה ו... מי יודע? אולי הנעליים ימצאו את עצמן נשחקות קצת...
המסע אל הבקיני (ושמלת הכלה) מתחיל - עכשיו!

אז המון תודה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
12/04/2012 20:25

רייצ'ל
רייצ'ל
ב ה צ ל ח ה
אהבתי את הפוסט שלך
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
12/04/2012 19:36

כלה-קלה
כלה-קלה
תקשיבי - הרסת אותי עכשיו!!!! איזה כישרון!!!
גרמת לי עכשיו לפרץ מוטיבציה מטורף עד כדי כך שאם לא הייתי עושה גווני-שמש בשיער היום, אשכרה הייתי לובשת טרנינג, נועלת נעלי ספורט ויוצאת להליכה עם האייפוד... אז אסתפק באכילה ממושמעת של הרבה ירקות וחזה עוף היום לארוחת החג השני. מבטיחה שמחר על הבוקר אקרא את הפוסט שלך שוב, אתמלא במוטיבציה ו... מי יודע? אולי הנעליים ימצאו את עצמן נשחקות קצת...
המסע אל הבקיני (ושמלת הכלה) מתחיל - עכשיו!

אז המון תודה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
12/04/2012 16:35

EFF
EFF
טולי, אהבתי את מה שכתבת...הצבת יעדים מחייבת אותנו עמידה בהם - ואנחנו "נעשה ונשמע"....

אני יודעת שאת יכולה, ואם את אז גם אני, והיא, והיא, והיא....אז קדימה.....
0 קישור קבוע (Permalink)
12/04/2012 14:22

רבקה
רבקה
טולינקה את חותרת נפלא למעמקי הים וללבושו
המטרה שאליה את שואפת יקירתי לא רחוקה בכלל
זה הזמן, זה הכייף ברוגע שלווה ושליטה
בואי אלינו אלינו אלינו ים אל הים הגדול הפתוח
בהחלטה שלהגיע לרגע הנכסף זה רצוי ואפשרי
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
12/04/2012 05:36

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן מטרה נכספת.בהצלחה בהשגתה.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/04/2012 20:07

אייריס
אייריס
יופי של פיתוי ואחלה הבטחה שבטוח תקיימי ואני מאחלת לך המשך שליטה ולהגיע לבגד הים הנכסף. באמת צבעים מרהיבים בחנויות הבגדים מהממים ומחכים לנו, אז קדימה להתאמץ ולשנס ואם נרצה נכבוש ונגיע ליעד :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
11/04/2012 20:02

toly
toly
לא זה לא עוגיות הקוקוס או הבוטנים הממזרים גם לא חטיפי התירס הכשרים לפסח
לא באוכל עסקנן לשם שינוי
אני מדברת על בגדי מלך החדשים או ליתר דיוק בגדי הים של השנה
אמש ביוצאי מחנות מסויימת שלא נפרסמה פה למען ההגינות ואתיקת הפרסום
כולי מריחה ריחות אביב נפלאים וחיוך גדול מרוח לי בין העיניים
איך שיצאתי משם נתקלו עיניי לפתע בחנות הסמוכה בשלל צבעים מטריפים כתום אדום ורוד כחול טורקיז
ממש נעתקו עציציי ונשמתי
וואהו בנות חזרנו לשנות ה-60 אילו גיזרות מהממות כל אחת יותר יפה מהשנייה שמחמיאה לכל אישה ללא קשר לגודלה רק באשר הינה אישה
מודה ומתוודה לאחר שנים שלא עטיתי על הבלקונה שלי דבר מעין זה ורכשתי אחד לפני מספר חודשים
פשוט נכבשתי בקסם שני החלקים מה שבמחוזתוינו קוראים לזה : ביקיני מיקיני חוטיני או פשוט 2 חלקים כמו בגד ים שלם אשר מטשטשים טפח וחושפים טפחיים
לא זה פשוט לא יאמן איזו קולקצייה משגעת של בגדי ים שפשוט התחלתי למדןןד כדי להמריץ את הפולקע'ס והטוכע'ס לקראת כווצוץ וליטוש
הפעם האחרונה שאני הסתובבתי כמו אלת הים בשני חלקים היה בתקופת הבויידעם- חיילת עם צמה ארוכה עד ה... וגוף של דוגמנית
התקופה הכי רזה שלי(הייתי טבעונית ושרתתי רחוק בטייסת סגורה)ועכשיו בגילי המופלג שיש כבר 2 שיערות שיבה בראשי(הספר מצא לי השבוע רציתי להיכנס מתחת לכיסא השטיפה ) שאני ארצה לעכז עם שני החלקים
אז כנראה שבאמת המשיח בפתח...

מה אומר ומה אוסיף? שהיה לי ממש פאן אמיתי בחנות הזו ואיכשהו זה יצר בי כזו מוטיבציה ואנרגיה חיובית שיצאתי משם עם עולם תחתון בונבון
והבטחה לעצמי ולמוכרת שבקרוב אשוב לקנות את בגד הים שאהבתי וזאת לאחר מינוס חמישיה יפה בע"ה ועשיתי הסכם ביני לבין עצמי שעל כל ירידה מכובדת אני מפנקת את עצמי בצ'ופר שלא קוראים לו אוכל
וכאשר שבתי הבייתה הבטתי במראה ואמרתי לאיברי גופי י בקול רם: מותק את גדולה מותק את אישה יפה ואת יודעת מה את רוצה- להיות שוב פצצה
ועל השולחן חיכו לי בחיוך ובסבלנות 2 ביצים קשות וירקות
שיהיה לכולנו המשך חג נפלא ובשליטה ואוטוטו נשקלים בשמחה
נשיקות וחיוכים
ואגב- מישמיש -הלברדורית היפייפיה והשמנדמודה של שכנתי וחברתי הטובה-אינה אוהבת מצה- השאירה אותה בצלחת
אז אם פרסרית כמוהה שחוץ מאמבה טורפת הכל זה אומר לנו משהו האsmile)
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פיתויים קטנטנים צבעוניים משגעים

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!