12/04/2012 14:42
 רבקה Posts: 8411
|
רעותה אני מקווה שהיום את כבר חזרת לשליטה את יכולה ובהצלחה יקירה יולי צריך רק שכל תכנוני האוכל יצליחו ואז יהיה בסדר השתדלות מובילה לדרך נכונה אקורדיון - לא לשכוח ואם בכל זאת שכחת אז חזרי מיד לתלם יום שני יש שקילה באהבה לכולכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2012 05:41
 אקורדיאון Posts: 16382
|
סמויה אין כמוך. כמו לרעותה החג ממש לא בא לי טוב ועם כל ההבטחות והבהטחון שהשנה יהיה אחרת לא יכולה להסתכל במראה ולומר שעמדתי בהבטחה.מה שלא יהיה עוד רגע הכל מאחורי וחוזרת לשיגרה המיוחלת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2012 16:50
 EFF Posts: 6417
|
רעותה יקרה...כמו שכבר כתבו כאן - הכל עניין של בחירה... אני החלטתי השבוע לא להגזים ובעיקר - להשתדל ממש להמעיט באוכל בשעות הערב - אפילו שממילא אינני אוכלת פחמימות בערב.. צוחקים עלי בבית שאני הולכת לישון רעבה כמו הרשל'ה מהבדיחות (לא זוכרת שהוא היה רעב אי פעם...) אבל צוחק מי שצוחק אחרון.. וגם את תהיי זו שתצחקי - בטוח - בטוח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2012 15:31
 רעותה Posts: 869
|
אני בסדר, סתם כבר רוצה שגרה נורמאלית .... המשך חג שמח לכולם ותודה על העצות . אתן מדהימות. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2012 15:03
 נחושה Posts: 6982
|
רעותה יקרה, מיד אייטם בשבילך = כשר לפסח....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2012 10:26
 1103 Posts: 5022
|
רעותה"לה לכולנו קשה בפסח אומנם הכל בראש והכל ענין של החלטה,אך מה עושים עם הרעב שגורם לנו ליפול על הפחממות ולא על הירקות והחלבונים. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2012 10:14
 אייריס Posts: 3744
|
היי רעותה. בזכותך אני הפסקתי להיות ביויו והאוכל הפסיק לשלוט בי אז קדימה חזרי לעצמך ולארוחות מסודרות מים מים בששון ואת שאר התורה את יודעת אז קדימה מתוקה לא שווה לעלות יותר נמאס לנו מעליות אנחנו רוצות רק ירידות. אנחנו איתך יודעות שקשה אבל..... אפשרי..... הכל בראש. נשיקות אהובה ויום טוב :-)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2012 09:25
 הסמויה Posts: 2467
|
הכל בראש והכל עיניין של החלטה ושל בחירה ואני אומרת את זה מנסיון שלי אני החלטתי שאני אהייה בשליטה ולא אקלקל וכך אני מתנהגת ואפילו יורדת במשקל אז אם אני יכולה כל אחת יכולה בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2012 07:46
 יולי Posts: 754
|
הי רעות, גם לי החג הזה בא לא טוב עם האוכל ומאז ליל הסדר אני קצת טוחנת. זה ייצא יום שישי של ליל הסדר, שבת, ראשון שני...לא המון אבל יותר מידי (ולא עוגות, דווקא חיבתי היתרה ל...מצות קלות....והרבה קל...זה כבד אפילו שזה רק עם גבינה לבנה....ובליל הסדר 2 כפות חרוסת...ולא אחת...אלו סתם דוגמאות) אבל, מאתמול לבשתי איזה בגד והרגשתי תפוחה וצמיגון שיוצא וזה לא אני ובטח לא לרוחי, אז פשוט חזרתי ישר מאתמול למסגרת, לתלם.. עם 3 ארוחות ביום ואפילו הליכה יפה ברגל.., היום בבוקר עברתי לפריכיות אורז וזה כבר כמו לחם קל...ואני כבר מרגישה יותר טוב ויותר קלילה מבפנים, לגבי הצמיגון...ייקח לו מעט זמן להיעלם, הרי הרוב זה תוספת נוזלים ואני מעריכה (אין לי משקל בבית) שיומיים כאלו זה קילו וחצי או שניים...וזה ייקח לפחות שבוע להיעלם...כי חצי מזה זה צבירת נוזלים, חזרתי גם לשתות מיים פחות קפה קצת תה צמחים גם ככה אין לי עוגות בבית אז זה לא רלבנטי ואני צריכה לעבור עןד ארוחת חג ו2 התארחויות אצל חמתי, אצל ההורים וגם אצל חברים...בקיצור...לאכול בלי פחמימות אבל באחד מהאירוחים מטעמי כשרות אני כבר יודעת שיהיו עוגיות פסח, ופירות וזה אחרי חמש....ללכת אני חייבת אז אני מתכננת ...להשאיר לי 200 קלוריות לערב כדי לפחות לא לחרוג בכמות של ה- 600 היומית...זה בבוקר 4 פריכיות, בצהריים תפו"א (2 בינוני) ובערב עדיף 2 פירות או פרי (תפוח) ועוגית פסח אחת (לא קוקוס ולא בוטנים אלו השנואות עליי....ואני יודעת שעוגית פסח זה 100 קלוריות לעוגיה אחת..ובטח תה או קפה עם סוכרא..אז זו דרך גם לאכול וגם לא להעליב את המארחת וגם...לא להשמין. רעותה- אם אני יכולה לעצור בזמן, גם את יכולה, פשוט היכנסי חזרה לתלם, צאי קצת מהבית, לטייל קצת להסתובב , להנות, זה מה שאני עשיתי, מכיוון שהאוטו במוסך עשינו יום כיף בתל אביב (נטול פקקים) ואח"כ אכלתי בחוץ, אבל ארוחה כמו בבית של תפו"א, ירקות מאודים וגולש...וסלט ירוק קטן...בלי המבורגר, בלי לחמניות פסח שזה בכלל לא נכנס לא לביית ולא לפה...והתלבשתי יפה ועשיתי לי פן ולא התרכזתי בעליה שלי אלא בלהנות בחוץ וממש מעצמי מתוך הכיף שלי ומההבנה חזרתי מייד למסגרת ועצרתי את בולמוס הפסח...אם אני יכולה גם את יכולה, התלבשי יפה, צאי החוצה, טיילי, תהני ופשוט חיזרי למסגרת. אם את כמוני ואוכלת קטניות בפסח אז פריכיות זה מעולה עד 4 ממש כמו לחם קל..או...תפוח ויוגורט (קווקר, לצערי לא כשר לפסח....וכמה שאני מתגעגעת אליו) בהצלחה, אנחנו יכולות. יום מקסים וחג שמח
יולי edited by יולי on 4/11/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2012 05:38
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה יקירה כי את בהחלט יכולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2012 22:35
 דרך המלך Posts: 5707
|
רעות תעיפי את העוגות מהתפריט כצעד ראשוני וכן חזרי לסלט את מסוגלת ויכולה סומכת עלייך בענק!!! אני יודעת שלא ארד במשקל בחג אבל גם לא אעלה זה בטוח וגם את ואת יגולה רק תעיפי את העוגות מהתפריט זה המוקש...(אצלי הלחם)... צעד צעד יביא להצלחה את תראי אל ייאוש נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2012 22:12
 רעותה Posts: 869
|
היי , ממש סתם קשה לי ואני מבינה כמה שזה מיותר. מחר יום ד' ואין שום צורך לקלקל יותר. כל החג הזה רק בא לי מתוק וזאת הבעיה שמתחילים איתו ..... כי אח"כ מתוק מדי... וצריך... יבש/ חמוץ/ מלוח/ ו... מתוק. אני חוזרת לארוחות מסודורת עם המון סלט . ממש אין צורך בכל המתוק הזה . אם מירי יכולה , גם אני יכולה. רק צריכה לעשות. המשך חג שמח ושיהיה עם המון מים גם. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|