הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תא' עיר בלי הפסקה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/04/2012 14:31

רבקה
רבקה
ועל אף כל הזהרותיכן כאן בפורום
בתי ומשפחתה נסעו לכיוון שוק הכרמל, נחלת בנימין
ונראה לכם שאני לא אצטרף, בוודאי
אך דווקא הילד הקטן בן החמש ואביו נשבר להם מהעומס של האנשים
חצינו לאורך ולרוחב
ומיד למכונית בחזרה
מי שעשה בשכל היה בעלי שאמיר אין לי חשק להצטופף
אני הרווחתי כשחזרתי היתה לי ארוחת צהרים מוכנה
עוף בגריל, תפוח אדמה וסלט גדול
מי אמר שאין מהלאכול, בבקשה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
12/04/2012 05:38

אקורדיאון
אקורדיאון
מה זה מפוצצות האזור שלי ,הנמל,בתי הקפה חוגגים בגדול.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/04/2012 18:34

אייריס
אייריס
גם אני משתדלת לאכול בבית וכשהיינו במסעדה פעמיים לאורך החג אכלתי סושי ופעם השנייה סלט פטריות חם עם בקבוק מים וסיידר חם קינמון וזהו. מתי יגיע יום שני?!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
11/04/2012 16:45

EFF
EFF
גם היום העזנו להכנס לתחום תל אביב העמוסה, החוגגת, העליזה - אבל בעיקר מה שהבחנתי היום - הזוללת...המסעדות מפוצצות כשתורים ארוכים משתרכים בחוץ...לבריאות..
אני משתדלת בימים כאלו לאכול בבית - שכשאני יודעת שההיצע בחוץ הוא אוכל שבחלקו אינו מתאים לי בימים אלו...
0 קישור קבוע (Permalink)
11/04/2012 10:31

1103
1103
אייריס יקירתי
רטואל קבוע.כל שנה בחגים, אנחנו שוכחים את הבלגנים בקניונים ופקקי התנועה בדרכים,
טוב עשיתן שברחתן מהבלגאן.
מועדים לשמחה
ניליWave

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
11/04/2012 10:20

אייריס
אייריס
אין ברירה הילדים צריכים הפעלות ומה לא נעשה בשבילם. אכן מבצע היה בתל אביב עם כל הפקקים והצפיפות.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/04/2012 07:53

יולי
יולי
היי,
כל הכבוד על ההליכה למרות הצפיפות למען הקטנות...זה בטח לא מובן מאליו, וכל הכבוד לקטנטנות שהבינו
וכנראה גם הצפיפות לא הייתצה נעימה להן...העיקר שכולם מרוצים, ואני אצמול נסעתי גם לת"א לטייל בטיילת וחבל שפיספסתי את נווה צדק ויפו כי הייתי באוטובוס ולא ידעתי איך להגיע ומשום מה שכחתי לברר במודיעין דן, והיה חם אז התעצלתי והלכתי יחפה בקו החוף של הים (עם בעלי) ,...לא הבאתי בגד ים אז לא טבלתי כולי בים..זה מה שקורה שנוסעים (כמוני) בלי תכנון מראש לאיפה בדיוק, כלומר היו לי כמה תכנונים ובסוף אף אחד מהם לא יצא לפועל,,גם העומס והחום ...והפן בשיער.. לא עושים חשק להמשיך להסתובב..., אז...בחופשה הבאה או בשבת בבוקר אם האוטו ייצא כבר מהמוסך..ואכן בים ובטיילת ובאיזור נחלת בניימין ובאלנבי וקינג גורג היו מסות של אנשים שקשה לתאר, ואח"כ גם בקניון הגדול בפ"ת שנסנו אליו מפאת החום והצפיפות הכבדים........באיזור ת"א רבתי...
יולי
edited by יולי on 4/11/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2012 22:04

רעותה
רעותה
אייריס כל הכבוד.
חתיכת מבצע זה היה.
איזה כוחות....
המשך חג שמח ובשליטה.
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2012 21:22

דרך המלך
דרך המלך
העיקר שהילדה מרוצהsmileמה לא עושים למען הילדודס...
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2012 18:34

אייריס
אייריס
לקחתי את הבת וחברה שלה הם בנות 12 להתכנסות מעריצי התוכנית כמעט מלאכים בגני יהושע. מה אומר לכם? בכל פינה בעיר אנשים נשים גברים עגלות עם ילדים או תינוקות בוכים פשוט אין לתאר. בין היתר הגענו לקניונים ובעזריאלי הכי נורא וצפוף פחד אלוהים. רציתי רק הביתה ולשמחתי הילדות הבינו ואחרי חנות אחת ברחנו. חזרתי גמורה הילדה מרוצה מהמפגש וזה לסיכום היום :-) דש' לכולם ולמטיילים סבלנות והרבה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תא' עיר בלי הפסקה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!