10/04/2012 07:53
 נחושה Posts: 6982
|
 מזל טוב לכל החוגגים... זר ברכות של אושר בריאות ונחת ומיטב האיחוליםםםםםםםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2012 22:49
 רעותה Posts: 869
|
מיכל יקרה , המון המון מזל טוב לתומר שלכם. כל מה שכתבת מקסים , מרגש וכל כך נכון . זאת עבודה מהממת שאין לה קודם !!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לכם חג שמח , המון אושר וברכות . רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2012 15:24
 רבקה Posts: 8411
|
לבני השנה תומריקו והנכד של נינוש להורים המאושרים ולסבים והסבתות מזל טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2012 20:41
 שאפתנית Posts: 8392
|
מזל טוב מיכל לתומריקו הקטן שחוגג שנה (איך הזמן רץ כשנהנים) וואי, אני באמת לא מאמינה שהוא כבר בן שנה. הזמן באמת עובר מהר. מסכימה עם כל מילה שכתבת ילדים הם שמחה ואושר צרוף ורק כשיש אותם מבינים עד כמה. אני מאחלת לך שתזכי לגדל את תומר עם אחים ואחיות והאושר ימשיך ללוות אתכם תמיד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2012 11:40
 קרנושה Posts: 3420
|
רק אושר אהובתי, מגיע לכם! הבובון הזה כל כך מתוק דרך התמונות ובטוחה שגם במציאות..אני מאושרת בשבילך♥נשיבוקים חמים!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2012 09:46
 אייריס Posts: 3744
|
מיכלי צימררת אותי וריגשת מאוד. ונכון המשפט: אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא :-) הרבה הרבה מזל טוב לתומר ולכל המשפחה :-)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2012 09:46
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מזל טוב והרבה נחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2012 09:29
 dany Posts: 19819
|
מזל טוב נינוש ליום ההולדת של נכדך נחת ואושר
נינוש כתב:
מיכל וגיתי, חיכיתי להודעה שלכם, יום הולדת לתומר הקטן שכבר גדול בן שנה בשנה שעברה הבת שלי ילדה ממש בסמיכות אליך ואתמול שהם הקטן היה בן שנה אז מזל טוב גדול גדול , ראיתי איך אתם נהנים ממנו, תמשיכו כך. אתם הורים נפלאים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2012 09:03
 דרך המלך Posts: 5707
|
מזל טוב לתומר בן השנה שתגדלו אותו בכייף והנאה ובנחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2012 07:35
 נינוש Posts: 1442
|
מיכל וגיתי, חיכיתי להודעה שלכם, יום הולדת לתומר הקטן שכבר גדול בן שנה בשנה שעברה הבת שלי ילדה ממש בסמיכות אליך ואתמול שהם הקטן היה בן שנה אז מזל טוב גדול גדול , ראיתי איך אתם נהנים ממנו, תמשיכו כך. אתם הורים נפלאים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2012 07:07
 dany Posts: 19819
|
מזל טוב לתומר הקטן וכמובן להורים המאושרים והסבים הגאים. שיצמח ויפרח והכל בנחת ובשמחה אמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2012 06:58
 מיכיק Posts: 159
|
מיכל יקרה יום הולדת שמח ואביבי לבנכם תומר. מלווה את הפוסטים שלך זמן רב.. את מיוחדת ומופלאה, והכן הורות זו עבודה קשה, מאד קשה . . זה תפקיד שאנחנו ללוקחים על עצמנו וכל יום מחדש לומדים לחיות איתו לאורך כל שנותינו. חג אביב שמח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2012 06:41
 מיכל שרון Posts: 1318
|
משהו קטן מהגיגי ליבי.. לא קשור לדיאטה, אבל מאוד קשור אליי ובכל זאת אתם המקום הראשון להוציא בו ולשחרר הגיגים מכל הסוגים. חג שמח לכולנו (:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2012 06:38
 מיכל שרון Posts: 1318
|
בדיוק לפני כמה ימים בברית של חבר ישבנו כמה זוגות, מתבדחים בעצבות אמיתית מלווה בקריצה על ההורות, על הזוגיות המשתנה, על הקשיים והשינויים. לרווקים מהצד שום דבר במקום הזה בחיים שלנו לא נשמע מפתה: עייפות, עצבים, חוסר פרטיות, איבוד העצמיות, מרדף אחרי כסף, זמן ובייביסיטר.. חיתולים, החלפות, אמבטיות, שיניים, גזים, בקבוקים, מוצצים ולנשים שביניהן.. אל תתנו לנו להתחיל עם פגעי ההריון וגולת הכותרת: הלידה! אכן מן הצד נשמע שפשוט הכנסנו את עצמנו לבוץ רציני..
אבל היום תומר שלי כבר בן שנה.. וכל מה שאני יכולה לחשוב עליו (מעבר לפליאה המוחלטת מהזמן שיש לו קצב משלו והוא ממש חומק לי בין האצבעות) שאני אדם אחר, לא אותה מיכל בכלל!!! תומר המתוק והמופלא שלי עשה אותי שלמה, הכניס לי מימד אחר של סיפוק והגשמה עצמית שלא ידעתי שאפשר בכלל לייחל לו. תומר שלי הפך אותי לאמא שזה התואר הכי מכובד שקיבלתי בחיי, תואר שכל החיים אני עוד צריכה לעבוד וללמוד כדי לשמר אותו בכבוד הראוי לו. תומר שלי הוא מנת החמצן שאני זקוקה לה ברמה יומית, הוא הפרספקטיבה הכי טובה למציאות הדינמית שנקראת חיי, הוא התרופה והתיקון לכל הפגמים הקטנים והגדולים באישיות שלי והוא האושר הגדול בחיי (מייד אחרי בעלי היקר).
אז לכל המתלבטים, המהססים והספקנים.. ילדים זו באמת שמחה גדולה, הם גם עבודה קשה.. מודה, אבל זו העבודה הכי מתגמלת שתעבדו בה כל חייכם והשכר בה הוא הרב מכולן!
מזל טוב יקר שלי ויום הולדת ראשון שמח לך!!!
אוהבת המון, אמא!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|