09/04/2012 05:25
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד על החזרה למסלול ודווקא בימי הפסח פריז אצלי זו הפעם השניה ואני מקווה שהפעם זה תיקון כי בעוונותי בפעם הראשונה לא כל כך נהניתי.................. הפעם אני בטוחה שתהיה הנאה צרופה כי אני עם בנותי ונכדה.........מה יכול להיות כייף גדול מזה????????? אז טולי אהובה מקווה שתראי גם את את עיר האורות במהרה ואולי גם תהייה פגישה עם קרלה...................... חג שמח
toly כתב:
תודה תודה לכל המגיבות המפרגנות וכל המחמאות וואהו אני ממש חשה כמו על המסלול בפריז...קרלה זהירות אני מלפנייך  ) באמת מרגש ותחושה נהדרת לשוב לחוג ולפה ואני תלמידה שנה א' מחדש צמודה לתפריט שותה מים מדוושת בבית צועדת בחוץ והפעם עם הרבה סבלנות לדרך ולא רק לתוצאות ובע"ה ועזרת מירי ותמיכתכם פה אגיע שוב לפיסגת המסלול ול ולאלה שתוהים לגבי פריז אז ככה:טרם הייתי שם אבל זה בתכנון ולמי שרוצה לטעום קצת טעם ניחוח צרפתי בשילוב צחוק בריא לנשמה לכו ל: 1 הנשים בקומה ה-6 2מחוברים לחיים(מדהים ומשעשע עד דמעות 3 מים ואהבה מודה ומתוודה אני מאוהבת בשפה ואם יש משהו שהצרפתים יודעים לייצר מלבד יין אוכל גורמה וקראסונים מטריפים עם גבינות מדהימות זה- סרטים איכותיים ומשובחים חבל רק שהאנטישמיות שם גוברת-אך לא נעסוק בפוליטיקה היום=את זאת אני משאירה לקרלה היפה והפקחית של סרקוזי שבוע טוב והמשך חג נהדר ובשליטה edited by toly on 4/7/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2012 20:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
טולי כל הכבוד על הספורטיביות. תודה על המלצת הסרטים. ביום רביעי אלך עם בעלי היקר לראות את הסרט מחוברים לחיים. את הסרט נשים בקומה השישית ראינו ומאוד נהננו. toly כתב:
תודה תודה לכל המגיבות המפרגנות וכל המחמאות וואהו אני ממש חשה כמו על המסלול בפריז...קרלה זהירות אני מלפנייך  ) באמת מרגש ותחושה נהדרת לשוב לחוג ולפה ואני תלמידה שנה א' מחדש צמודה לתפריט שותה מים מדוושת בבית צועדת בחוץ והפעם עם הרבה סבלנות לדרך ולא רק לתוצאות ובע"ה ועזרת מירי ותמיכתכם פה אגיע שוב לפיסגת המסלול ול ולאלה שתוהים לגבי פריז אז ככה:טרם הייתי שם אבל זה בתכנון ולמי שרוצה לטעום קצת טעם ניחוח צרפתי בשילוב צחוק בריא לנשמה לכו ל: 1 הנשים בקומה ה-6 2מחוברים לחיים(מדהים ומשעשע עד דמעות 3 מים ואהבה מודה ומתוודה אני מאוהבת בשפה ואם יש משהו שהצרפתים יודעים לייצר מלבד יין אוכל גורמה וקראסונים מטריפים עם גבינות מדהימות זה- סרטים איכותיים ומשובחים חבל רק שהאנטישמיות שם גוברת-אך לא נעסוק בפוליטיקה היום=את זאת אני משאירה לקרלה היפה והפקחית של סרקוזי שבוע טוב והמשך חג נהדר ובשליטה edited by toly on 4/7/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2012 18:56
 toly Posts: 898
|
תודה תודה לכל המגיבות המפרגנות וכל המחמאות וואהו אני ממש חשה כמו על המסלול בפריז...קרלה זהירות אני מלפנייך ) באמת מרגש ותחושה נהדרת לשוב לחוג ולפה ואני תלמידה שנה א' מחדש צמודה לתפריט שותה מים מדוושת בבית צועדת בחוץ והפעם עם הרבה סבלנות לדרך ולא רק לתוצאות ובע"ה ועזרת מירי ותמיכתכם פה אגיע שוב לפיסגת המסלול ול ולאלה שתוהים לגבי פריז אז ככה:טרם הייתי שם אבל זה בתכנון ולמי שרוצה לטעום קצת טעם ניחוח צרפתי בשילוב צחוק בריא לנשמה לכו ל: 1 הנשים בקומה ה-6 2מחוברים לחיים(מדהים ומשעשע עד דמעות 3 מים ואהבה מודה ומתוודה אני מאוהבת בשפה ואם יש משהו שהצרפתים יודעים לייצר מלבד יין אוכל גורמה וקראסונים מטריפים עם גבינות מדהימות זה- סרטים איכותיים ומשובחים חבל רק שהאנטישמיות שם גוברת-אך לא נעסוק בפוליטיקה היום=את זאת אני משאירה לקרלה היפה והפקחית של סרקוזי שבוע טוב והמשך חג נהדר ובשליטה edited by toly on 4/7/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2012 15:54
 נינוש Posts: 1442
|
טולי יקרה, גם אנחנו אוהבים אותך חג שמח ונשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2012 12:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
טולי בהצלחה ואין כמו לחזור הביתה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2012 11:44
 dany Posts: 19819
|
טולי הידד מחיאות כפיים על החלטה נבונה ואמיצה. בשבוע הבא אני ממריאה לפריז אחפש אותך שם היטב............. האם אמצא????????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2012 09:17
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה, ברוכה השבה שווה! חג אביב שמח, חג של התחלות חדשות, עשייה, בחירה ומודעות. באהבה, קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2012 05:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ברוכה השבה. האמיני לי פשוט גיבורה,לחזור ולא אחרי החג. חג שמח ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 18:53
 EFF Posts: 6417
|
טולי יקירתי...ראיתי אותך אתמול הדורה ומקסימה עם שובך לבית הקבוצות של מירי בלקין...וכמובן ששמחתי כל כך לקראתך...
אף אחד בעולם לא יקח ממך את התכונות הנפלאות שלך, ולכן אני משוכנעת שכל ירידה נועדה לקחת תנופה לצורך עלייה...
אני לא צריכה לספר לך שבחוגים עם מירי אנחנו מקבלים הרבה מעבר לטיפול בגוף - אנחנו מרפאים ומרפדים את הנפש וזה חשוב !!
חג שמח יקירתי וחיבוק חםםםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 17:47
 אייריס Posts: 3744
|
טולי היקרה ברוכה השבה וכייף גדול לקרוא אותך. וברור ברור שאין על מירי שלנו האחת והיחידה. :-)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 17:15
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יפה ויקרה מאד איזה כף שחזרת אלינו לחוגים ולפורום..... שיהיה בהצלחה עם המון הומור וחכמה את מדהימה.... חג שמח אוהבת אותך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 17:03
|
דרך המלך כתב:
טולי שמחה שחזרת למירי כי אי תודה יקרה כייף לשמוע ממך פה חג נפלא לך וכל בני ביתך טולי ן עליה... שיהיה בהצלחה חג שמח סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 16:59
|
[ נכון סמויה יקרה מסכימה עימך שהדרך וההתמודדות עם העודפים אינה פשוטה אבל אבל יש עוד הרבה תחומים בחייו של כל אחד ואחד נאיתנו שאינם פשוטים ואנו מתמודדים אז בחרתי להתמודד מחדש גם עם האתגר הזה צעד אחר צעד יחד עם מירי והחוג הנפלא שלי והפורום היקר הזה רוב אנשי העסקים המצליחים ביותר בעולם סיפרו לא פעם בראיונות בתקשורת שההצלחות הכי גדולות שלהם באו לאחר כישלונות צורמים ומה שהוביל לעליה המטאורית שלהם היו: נחישות התמדה ועבודה חרוצה ואלה גם אבני הדרך לעניות דעתי בירידה ושמירה על התוצאות מקווה מאוד שהפעם אפנים יותראת נושא השמירה-לאחר הירידה חג שמח ובשליטה טוליי quote =הסמויה]טולי ברוכה השבה ובהצלחה בדרך הארוכה והלא פשוטה אך האפשרית חג שמח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 16:46
|
רבקל'ה אכן כך זה הזמן הטוב ביותר לחזור לשליטה על הלסת לקחת אחריות על משקלי ולהתחיל להשיב חובות והעיקר העיקר לא להרים ידי כל דבר ניתן לשינוי ומינוף כל עוד נשמתנו באפנו ובגלגול הזה אני רוצה להיות שוב פצצה ובעזרת מירי והמשגיח מקומת הפנטאהוז אמן כך יהיה ושרק נחייך ונחוש טוב עם עצמנו כך שנוכל להרעיף טוב על סביבתנו חג שמח טולי =רבקה כתב:
טולינקה כייף גדול לקרוא את כתיבתך לחייך בהנאה אני מצדיעה לך שפנית למירי שלנו לקראת החג כדי שהמטלטלין לא יהיו כבדים מדי כל משפט על מירי היקרה מבורך ואת מקסימה קחי עצמך בשליטה וחזרי לדרך המובילה להצלחה חג שמח ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 16:38
 רבקה Posts: 8411
|
טולינקה כייף גדול לקרוא את כתיבתך לחייך בהנאה אני מצדיעה לך שפנית למירי שלנו לקראת החג כדי שהמטלטלין לא יהיו כבדים מדי כל משפט על מירי היקרה מבורך ואת מקסימה קחי עצמך בשליטה וחזרי לדרך המובילה להצלחה חג שמח ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 15:53
 הסמויה Posts: 2467
|
טולי ברוכה השבה ובהצלחה בדרך הארוכה והלא פשוטה אך האפשרית חג שמח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 15:31
 דרך המלך Posts: 5707
|
טולי שמחה שחזרת למירי כי אין עליה... שיהיה בהצלחה חג שמח סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 15:28
|
בשעה טובה ומוצלחת פריז ארזה מטלטליה הנכבדים אשר התפתלו יפה יפה בחודשים האחרונים ונחתה בזרועותיה הפתוחות והחמות של מורתה היקרה-מירי בלקין האחת והיחידה ומורתנו באמת יחידה ןמיוחדת ועל שום מה כמנהג שאלות האגדה? על שום ובלעדיו לעצם העובדה שחייכה חיבקה ולא אמרה מילה אחת מיותרת לנוכח הפיגורה הכבדה ןהשמנדמודה אשר עמדה מולה ומול משקל נרגשת וקצת מבויישת אלא רק חייכה חיבקה ואמרה "את נראית נהדר" ןאכן התיפייפתי לרגל האירוע (למירי מגיעים מטופחים וצבעוניים -כלל ברזל על שום שהצחיקה אותי אמש כפי שהרבה זמן לא צחקתי כך על שום שהשיתוף שלה בחייה האישיים נגע לליבי וריגש אותי על שום שהיא יודעת להזכיר לנו בצורה שנונה וחביבה מה מצפה לנו קלורית בחג ולהמחיש את הרצוי על אף המצה והמצוי בשולחן החג ובל נשכח חס ושלום את המימונה אך בעיקר הודות לאנושיותה ורוחב ליבה מה שפעם במחוזות ורשה הקרה ןהרחוקה היו קוראים לזה- זייאן א-מנעטש ובתרגום לשפת האגדה- להיות בן אדם טוב ואנושי ועל כך ומשום מה אני אוהבת ומעריכה אותה יותר מהכל חג שמח וטעים ובשליטה משפחת בלקין היקרה ולכל משפחת הפורום היקרים- תבלו בטבע ובשלל אירועי הפסח הנפלאים שתו מים וא'ביסלה יין לחימום האווירה ונא להתנהג בהתאם עם המצה והקוקוס-הם יחכו לנו עוד שנהו אוהבת אתכם טולי ו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|