הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בסך הכל בסדר...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/04/2012 05:30

dany
dany
טלי מתוקה
חג שמח
בריאות לסבתא
הצלחה עם החיפוי,
אל תשכחי את עצמך בדרך.
נשיבוקים והצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/04/2012 05:28

אקורדיאון
אקורדיאון
איזה כיף של ראיית חצי הכוס המלאה.
יישר כח.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/04/2012 03:26

tal_f
tal_f
אני בתקופה עמוסה. אני לא זוכרת ימים כאלו שרשימת הדברים (לאחר סינון של עדיפויות) עדין ארוכה כל כך. הכל זמני ולאחר תקופה מאודדדדד קשה בטיפול בסבתי המדהימה הגיעו שבועיים שנתתי לעצמי רשות להתרחק קצת. להיות בהפסקה. מצאנו עובדת זרה שבינתיים היא מסתדרת. קצת לקחת נשימה.
אני מתחילה להריח את הסוף של השיפוץ בביתי החדש והמשודרג. איזו התרגשות. כמובן אי אפשר בלי משברון , התברר היום שהגיעו חיפויי הקיר מהמכס אבל הם לא מתאימים. בקיצור אני אתמול והיום שיבוא עוברת מחסן קרמיקה אחרי מחסן ושואלת מה יש במלאי ולפי זה אקנה. מוזר כל כך השקעתי מחשבה בכל דבר והינה הצבע בקירות האמבטיה יהיה לפי מה שיש בחנות.. ( ואין הרבה מבחר כי הם לא שומרים עודפים)
מקווה שאמצא משהו.
בעיקר משמח אותי שהטמפרטורות עולות. יש שמש בשמיים יש לי שמש בלב.
התחדשתי בבגדים חדשים, איזה כיף ! אפילו המוכרת שמכירה אותי כמה שנים אמרה לי שרזיתי ( היא גם אומרת לי גם דברים לתקן.. היא די אמיתית )
מאחלת לכל משפחת הפורום להנות מהחיים , מכל רגע.
נשיקות לכולן.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בסך הכל בסדר...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!