06/04/2012 09:14
 קרולין Posts: 6651
|
יקרות שלי, איזה אייטם נוגע, מרגש ,מהלב ומהחיים של כולנו. אוהבת את כולכן אתן נשים חזקות, מרגשות ו מ ע צ י מ ו ת. והכי חשוב: חג אביב שמח לכולנו, חג פריחה, צמיחה, התחדשות והתרגשות. וכן תודה לאל על כל מה שיש לנו!. אוהבת המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 19:17
 נחושה Posts: 6982
|
תודה לכולןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ובמיוחד לרייצ'ל יקירתנו שאמרה דבר נכון, כל הרגשות שלנו אוביקטיבית וסוביקטיבית הם ביחס לאחרים. ותודה לאל, כבר לא איכס, ועל כל זאת מיד באייטם חדש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 09:10
 אשירה Posts: 4292
|
תודה רייצ'ל על הפרופורציות, אני מסכימה עם כל מילה שכתבת, שום דבר לא מובן מאליו וצריך להודות על מה שיש, חג שמח לך ולמשפחתך, רייצ'ל כתב:
נחושה יקרה, כשיימי החג קרבים ובאים אנחנו תמיד נמצאים בסערת רגשות אם זה געגועים לקרובים שאינם איתנו עוד אם זה כעסים שעולים לנו דוקא הימים אלו ועוד כל מיני מחשבות שעולות וצצות לנו בראש ולא נותנות לנו לעצום עין בלילה. אבל דוקא בימים אלו תמיד אני מסיטה את המחשבות לכיוון אחר כמו לאותן משפחות שקשה להם מבחינה כלכלית לקיים את החג או לאותם אנשים בודדים שאין להם עם מי לחגוג את החג וזה עצוב מאד ואני אומרת תמיד תודה לאלוהים על מה שיש לי . נחושה יקירה כל זה אני כותבת כי את לא לבד אנחנו כאן איתך מעודדים כותבים וכמו שמירי תמיד אומרת לכולנו לכולנו יש "סלינו על כתיפנו" זה בסדר לבכות להוציא מהלב תמיד יש הקלה לאחר מכן. מאחלת אני לך בחג זה שתדעי אושר ובריאות לך ולבני המשפחה כל השאר יגיע..... נשיקות וחיבוקים רייצ'ל
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 08:38
 רייצ'ל Posts: 1323
|
נחושה יקרה, כשיימי החג קרבים ובאים אנחנו תמיד נמצאים בסערת רגשות אם זה געגועים לקרובים שאינם איתנו עוד אם זה כעסים שעולים לנו דוקא הימים אלו ועוד כל מיני מחשבות שעולות וצצות לנו בראש ולא נותנות לנו לעצום עין בלילה. אבל דוקא בימים אלו תמיד אני מסיטה את המחשבות לכיוון אחר כמו לאותן משפחות שקשה להם מבחינה כלכלית לקיים את החג או לאותם אנשים בודדים שאין להם עם מי לחגוג את החג וזה עצוב מאד ואני אומרת תמיד תודה לאלוהים על מה שיש לי . נחושה יקירה כל זה אני כותבת כי את לא לבד אנחנו כאן איתך מעודדים כותבים וכמו שמירי תמיד אומרת לכולנו לכולנו יש "סלינו על כתיפנו" זה בסדר לבכות להוציא מהלב תמיד יש הקלה לאחר מכן. מאחלת אני לך בחג זה שתדעי אושר ובריאות לך ולבני המשפחה כל השאר יגיע..... נשיקות וחיבוקים רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 08:07
 רעותה Posts: 869
|
נחושתי , את מעלפת ומרגשת כל יום מחדש. נשבעת לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלו ימים לא קלים וגם כרובוט לפעמים הסוללות צריכות להטען מחדש.... נו מה לעשות. תהני מהבישולים, מהיצירתיות שלך . והלוואי שתוכלי לפנק את עצמך במשהו, אם אין לך זמן פשוט תזכרי , שאת מרוויחה מנחושה המון כל יום מחדש, בשליטה שלך . יום מקסים . אוהבת המון . רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 05:46
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושתי את מכירה את הקלישאה כל אחד והחבילה שלו,חשוב לראות את חצי הכוס המלאה וזאת עשית לאחר שכתבת כל כך פתוח אודות הקושי והבכי שלא אחת עושה טוב ומשחרר. מאחלת לך באהבה יום נפלא וחג שמח וכמובן בריאות לאימך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 05:45
 dany Posts: 19819
|
נחושה אהובתי אכן המצב לא קל.............. אולי סובייקטיבית יותר מאשר אובייקטיבית אבל שנמצאים בבאסה כבר לא יודעים לנפות ולעשות את הסדר........ סדר.......אההההההההה הימים ימים לא קלים, אולי משהו גם אנרגטי ביקום, לא יודעת כך אני מרגישה. אך אני יודעת שזה יחלוף, ולא נורא באם השנה לא הצלחתי, תודה לאל יש לי את השנה הבאה , נכון??????? ושרק נהיה בריאים בנפש ובגוף ונוכל להתמודד עם כל צרה שלא תבוא, ולשמוח בכל שמחה ואפילו הקטנה ביותר. חמודה שלי מאחלת לך שהימים יהיו קלים יותר, הטיפולים באמא יעברו והלוואי הלוואי תשכחו מהימים הללו כמו חלום. שתמצאי לך זמן לעצמך לפנק ולאהוב. נשיקות ואהבה מכל הלב כי מגיע לך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נחושה כתב:
דני קראתי שהיית קצת...לא..... החלטתי לכתוב את הפוסט..למה לא? כפי שכתבתי לכם נסתם לי הלוע ואתמול הייתי ממש ברוח נכאה התערבבו לי רגשות עמוקים ומודחקים של עשור מכל חלקי המשפחה צפו לי דברים שחשבתי שעברו לידי, כעסים, תסכולים ואכזבה כל מה שהייתי צריכה זה אוזן קשבת ומילה טובה אחרי מספר לילות ללא שינה ותחושה סובייקטיבית עמוקה שמשהו רע עומד לקרות ישבתי אתמול בארוחת הערב, שיתפתי את בעלי ופשוט התחלתי לבכות אמרתי לו שאין לי שליטה על הרגשתי ושהכול פתאום צף ועלה שאני לא מרגישה אוירת חג ומבצעת כרובוט כמעט כל מטלה והבוקר אחרי שהייתי עם אימי בביקורת כירוגית והסעתי אותה לביתה החלטתי בדרך חזרה פשוט לקחת דף נייר ולרשום מה יקל על רוע הגזרה אז קניתי כמה סלטים וסוג בשר לתיגבור הסדר (הבישולים עוד לפניי) וקניתי את ה ללא- גלוטן לגיסתי והשלמות מעניינות לחג וממטלה למטלה הרגשתי טוב יותר והבנתי שקשה לנו בימי שיגרה אין מצב שאני מקבלת את החג בדיכי ושבורה. נשאר לי להביא את הבת לאיזה שיעור ועוד מספר מטלות בחמש כשתישמע הצפירה אני כבר אהיה בחדוות הניקיונות. התפריט לחג עבר כמה שינויים וכבר הודפס לו זהו בדיוק הזמן להיות בת חורין מרגשי אשם ולהתארגן בהתרגשות לחג שאוטוטו נכנס לו.  edited by נחושה on 4/4/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 22:30
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יקרה את כותבת נפלא מה שרב בני האדם מרגישים..... את אשה יקרה וטובה וגם אני כאשה צעירה בגילך, חגגתי לכל המשפחה את החג, הורי היו בחיים, היה שווה הכל....היום אני מסתפקת במודעות בוגרת בבני משפחתי הקרובים.....ומאחלת לכולם באשר הם חג אביבי שמח ולנו השמנמודים שליטה והנאה....אוהבת אותך מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 20:23
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקירתי אנחנו רק בני אדם ומדי פעם שהמועקה גוברת והרגשות מציפים אותנו, כדאי לשתף אדם קרוב שמעודד ומחבק,רצוי ומותר לבכות. אני מאחלת לך ולבני ביתך חג פסח כשר ושמח בריאות טובה לאימך נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 19:55
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה יקירתי מותר לנו לבכות וטוב שבכית ולא שמרת בפנים וטוב ששיתפת את בעלך בהרגשות שלך ובמצב הרוח... שמחה שאת לא בורחת לאוכל ובשליטה ועל כך מגיע לך שאפו ענק!!! את צריכה אוזן קשבת ואת יכולה להתקשר בכל שעה ואני אהיה שם בשבילך... התברכנו כולנו בפורום המקסים ובאנשים מפרגנים שתמיד הוא המושיע.... שולחת לך חיבוקים והמון כוחות ואל תשכחי אני פה בשבילך מתי שתרצי את אישה מקסימה ובת נהדרת לאמך אמא משקעינית ואדם נפלא ואת חייבת לדאוג לעצמך... צאי מבמרה השחורה שאת נמצאת בה חייכי וכנסי לחג מחוייכת למרות הכל... אוהבת סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 19:40
 אייריס Posts: 3744
|
אני מצטערת האייפון הזה רק נגיעה קלה ונלחץ הפוסט עוד לפני שסיימתי. בכל אופן יקירתי נשמי עמוק ותתפרקי גם איתנו ואנחנו כאן לתמיכה עידוד והעלאת המורל. נשיבוקים וחג שמח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 19:37
 אייריס Posts: 3744
|
נחושה הנחושה אין כמוך בעולם, גם לקטר מותר ובטח ובטח לבכות אנחנו אנושיים וזה בסדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 19:20
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה, משפחה זאת משפחה, לטוב ולרע, אין ברירה אלא לקבל זאת כעיסקת חבילה, שאיפתנו היא לא לאפשר לרע לנהל אותנו ולהשפיע על חיינו. זה לא קל, זה אפילו קשה מאוד, במיוחד אם אנחנו רגישים לעוולות שמתרחשות ממש מול עינינו, כואבים את כאבם של אלה, כועסים על אחרים, אך ידינו כבולות מלשנות דברים, אולי מחשש לפגוע, או מפחד שהריקושטים יופנו בסופו של דבר אלינו ואנו ניפגע. אם יש יכולת לדבר ולפתוח דברים על מנת לשפר זה נפלא, אבל לא תמיד הדבר ניתן והתיסכול גדול. שימרי על עצמך ועל הקרובים אלייך ועיברי את החג במקסימום שלווה אפשרית,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 17:44
|
כרגע נכנסתי ושמחה ששיתפתי אתכן, מרגישה טוב יותר והתרגשתי מאוד מתגובתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 17:07
 קרנושה Posts: 3420
|
מוכשרתתתתתתתתתתת ואלופה שכמוך אהובתי♥ מותר לך לבכות ומותר לך להרגיש כל מה שאת מרגישה-אני איתך שם זוכרת? אז כסרטנית לסרטנית אני אומרת, שאני כאן כדי לנגב את הדמעות, ואל תשכחי שאת מאד יפה גם כשאת בוכה אבל הכי הכי כשאת צוחקת, אז את החג הזה נקבל אחרת, נפתח עם חיוך ועם שמחה ועם המון תקווה לפריחה, שינוי וצמיחה וגם החריזה כן..כבודה במקומה מקווה שהכל יעבור, שתשאירי מה שכואב מאחור ובערב החג תסעדי עם משפחתך, חג החירות יפתי מתחיל בלב. שולחת לך מלאן נשיבוקים גדולים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 15:22
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי אנחנו כאן כדי לתמוך לעודד ולעזור גם לבכות זה בסדר ואין בזה משהו פסול קצת לשחרר את המועקה וכל מה שעובר עליך בזמן האחרון בסופו של דבר בחרת בדרך הנבונה לצאת לחירות מכל הרגשות ומאחלת לך מכל הלב שיהיה רק טוב בשורות טובות ובריאות חיבוק ענק למהפך שרק חיוכים ומצב רוח טוב יציפו אותך מגיע לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 14:50
|
דני קראתי שהיית קצת...לא..... החלטתי לכתוב את הפוסט..למה לא? כפי שכתבתי לכם נסתם לי הלוע ואתמול הייתי ממש ברוח נכאה התערבבו לי רגשות עמוקים ומודחקים של עשור מכל חלקי המשפחה צפו לי דברים שחשבתי שעברו לידי, כעסים, תסכולים ואכזבה כל מה שהייתי צריכה זה אוזן קשבת ומילה טובה אחרי מספר לילות ללא שינה ותחושה סובייקטיבית עמוקה שמשהו רע עומד לקרות ישבתי אתמול בארוחת הערב, שיתפתי את בעלי ופשוט התחלתי לבכות אמרתי לו שאין לי שליטה על הרגשתי ושהכול פתאום צף ועלה שאני לא מרגישה אוירת חג ומבצעת כרובוט כמעט כל מטלה והבוקר אחרי שהייתי עם אימי בביקורת כירוגית והסעתי אותה לביתה החלטתי בדרך חזרה פשוט לקחת דף נייר ולרשום מה יקל על רוע הגזרה אז קניתי כמה סלטים וסוג בשר לתיגבור הסדר (הבישולים עוד לפניי) וקניתי את ה ללא- גלוטן לגיסתי והשלמות מעניינות לחג וממטלה למטלה הרגשתי טוב יותר והבנתי שקשה לנו בימי שיגרה אין מצב שאני מקבלת את החג בדיכי ושבורה. נשאר לי להביא את הבת לאיזה שיעור ועוד מספר מטלות בחמש כשתישמע הצפירה אני כבר אהיה בחדוות הניקיונות. התפריט לחג עבר כמה שינויים וכבר הודפס לו זהו בדיוק הזמן להיות בת חורין מרגשי אשם ולהתארגן בהתרגשות לחג שאוטוטו נכנס לו.
 edited by נחושה on 4/4/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|