05/04/2012 05:49
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אקורדיון יקירתי תודה על הפירגון אכן הירידות אתמול מובילות אותנו לנחישות והחלטה של הצלחה אותי לימדו שהבטחות צריך לקיים אז נעשה ונשמע לפחות להישאר במקום ללא עליה אקורדיון אתמול כשחיכינו בחוץ וניגשתי לאוטו עוזי אמר שחבל רצה לברך אותך בחג שמח אז הוא עושה זאת עכשיו ומוסר את הברכה ואמן שכך יהיה עוד יום של שליטה עבר עלי עד עתה נשיבוקים תודה יקירה ומסרי לו חזרה מעומק הלב ,אצלו יש משמעות רבה לחג החירות הזה. יקירתי בוקר טוב הקראתי לעוזי עכשיו את דברייך חייך ואמר כמה שאת צודקת ושוב חיבוק
בטח צודקת מנסיון יקירתי.אתם מתחילים דרך חדשה ונפלאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 08:59
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
רבקה כתב: אקורדיון יקירתי תודה על הפירגון אכן הירידות אתמול מובילות אותנו לנחישות והחלטה של הצלחה אותי לימדו שהבטחות צריך לקיים אז נעשה ונשמע לפחות להישאר במקום ללא עליה אקורדיון אתמול כשחיכינו בחוץ וניגשתי לאוטו עוזי אמר שחבל רצה לברך אותך בחג שמח אז הוא עושה זאת עכשיו ומוסר את הברכה ואמן שכך יהיה עוד יום של שליטה עבר עלי עד עתה נשיבוקים תודה יקירה ומסרי לו חזרה מעומק הלב ,אצלו יש משמעות רבה לחג החירות הזה.
יקירתי בוקר טוב הקראתי לעוזי עכשיו את דברייך חייך ואמר כמה שאת צודקת ושוב חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 06:01
|
dany כתב:
גם אני בכללי לא מתה על עוגיות פסח, אך בתקופה כפי שאני היום איך מירי אומרת גם לחם יבש טעים לי.................... אקורדיאון כתב: dany כתב: כל הכבוד בנות, מה שנקרא הכנתן את עצמכן לחג. ואני בטוחה שלא תקלקלו!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני מאד אוהבת מצות אז לא מתחילה!!!!!!!!!!!!!! וכמו שמירי אומרת העוגיות הן מכה חברה מביאה חברה.............. מקווה שלכולנו יהיה חג שמח ועשיר ולא באוכל אלא בחוויות ובכייף. מוזר ,כמה שאני אוהבת מתוק כמו עם הסופגניות כך עם העוגיות של פסח הן לא מדברות אלי אלא עבודת בית ואת זה אין סיכוי שאני עושה.
חחחח אז באמת לא להתחיל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 05:59
 dany Posts: 19819
|
גם אני בכללי לא מתה על עוגיות פסח, אך בתקופה כפי שאני היום איך מירי אומרת גם לחם יבש טעים לי....................
אקורדיאון כתב:
dany כתב: כל הכבוד בנות, מה שנקרא הכנתן את עצמכן לחג. ואני בטוחה שלא תקלקלו!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני מאד אוהבת מצות אז לא מתחילה!!!!!!!!!!!!!! וכמו שמירי אומרת העוגיות הן מכה חברה מביאה חברה.............. מקווה שלכולנו יהיה חג שמח ועשיר ולא באוכל אלא בחוויות ובכייף. מוזר ,כמה שאני אוהבת מתוק כמו עם הסופגניות כך עם העוגיות של פסח הן לא מדברות אלי אלא עבודת בית ואת זה אין סיכוי שאני עושה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 05:58
|
dany כתב:
כל הכבוד בנות, מה שנקרא הכנתן את עצמכן לחג. ואני בטוחה שלא תקלקלו!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני מאד אוהבת מצות אז לא מתחילה!!!!!!!!!!!!!! וכמו שמירי אומרת העוגיות הן מכה חברה מביאה חברה.............. מקווה שלכולנו יהיה חג שמח ועשיר ולא באוכל אלא בחוויות ובכייף.
מוזר ,כמה שאני אוהבת מתוק כמו עם הסופגניות כך עם העוגיות של פסח הן לא מדברות אלי אלא עבודת בית ואת זה אין סיכוי שאני עושה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 05:56
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד בנות, מה שנקרא הכנתן את עצמכן לחג. ואני בטוחה שלא תקלקלו!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני מאד אוהבת מצות אז לא מתחילה!!!!!!!!!!!!!! וכמו שמירי אומרת העוגיות הן מכה חברה מביאה חברה.............. מקווה שלכולנו יהיה חג שמח ועשיר ולא באוכל אלא בחוויות ובכייף.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 05:51
|
שאפתנית כתב:
אקו בוקר טוב, איזו ירידה יפה לך ולרבקה אתמול בהחלט תענוג להכנס כך לחג ואני בטוחה שעם כל אהבתך למצות את תהיי במודעות כל החג כי באמת חבל להרוס ירידות כאלו יפות.
תודה יקירה,הבטחנו בתקווה שאכן הפעם זה יהיה שונה וגם נקיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 05:51
|
דרך המלך כתב:
אקו ורבקה כל הכבוד על הירידה והנחישות. אקו אני לא אוהבת מצות זה עושה לי כאבי בטן לכן אחליף זאת בפריכיות ואגביל את עצמי ל2 בלבד ביום... סומכת עלייך שתעברי את החג בשליטה ובמודעות נשיקות זיגל תודה רבה ,אכן מקווה שכולנו נפתיע השנה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 05:50
|
אייריס כתב:
בוקר טוב אקו יקירה, שאפו עענק לירידה ועוד אחד להבטחה ביניכם ומחזיקה לכם אצבעות אכן המצות טעימות טוב שיש קלות ופריכיות. יום נפלא ומבטיח
תודה יקירה ,פרכיות לא וקלות ממש לא ,או רגילות ולהנות או לוותר שכנראה זה מה שיקרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 05:49
|
נינוש כתב:
אקו יקרה כל הכבוד על הירידה!!!! לא קל לשמור אך נשתדל.
אם היה קל היינו פה?תודה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 05:48
|
miribelkin כתב:
אקו יקרה וחברי פורום מדהימים...... החג השנה יתחיל בהחלטות והבטחות, וכך יהיה יותר קל לנו. למשל לא להתחיל בכלל עם המצות. למי שקשה לשלוט בהן.... לקחת תחליפים אחרים לפחמימות, ולזכור שזה רק שבוע אחד בשנה ולא שווה לקלקל.....לא להתחיל עם עוגיות הפסח, זו הבטחה שנתתי לעצמי. כי חבר מביא חבר.אנחנו נתגבר. שיהיה חג נפלא ובשליטה אוהבת מירי תודה יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 05:48
|
1103 כתב:
אקו ורבקה יקרות כל הכבוד קילו וחצי פחות ועוד היד נטויה,נותן המון מוטיבציה לא לקלקל שתיכן תרביצו הופעה בליל הסדר וזו סיבה טובה להמשיךלהיות בשליטה בחג חג שמח נילי  תודה נילוש,אכן מתכוונת בהחלט להרביץ הופעה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 05:47
|
הסמויה כתב:
אקו יקרה שאפו ענקי על הירידה ועל ההתחייבות שלא לקלקל הכל בראש , ברגע שהחלט ובחרת שלא לקלקל אני מאמינה שתצליחי גם אני החלטתי שלא אקלקל וכמו שמירי אמרה בכלל לא להתחיל עם זה חג שמח ונהייה כאן אחת בשביל השניה ונשמור על עצמינו בהחלט יקירה ונכון הכל מתחיל בראש ואני מקווה שלא נשבש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 05:46
|
EFF כתב:
אקו אהובתי...אני פה...ולא אוהבת מצות ..- אז אם יש בעייה תתקשרי אלי.. אני בטוחה שתעמדי בגבורה גם בחג הזה... אני בבעייה קטנה רק בערב החג - אנחנו מוזמנים לסדר להורים של החברה של הצעיר שלנו - האמא ממוצא עירקי האבא מרוקאי (הם זוג הורים צעירים בהרבה מאיתנו ומקסימים, החברה היא הבת הבכורה שלהם...)ושניהם בשלנים בחסד...איזה אוכל יהיה שם.....YYYYYY - אבל אני סומכת על עצמי שאכניס לפה מה שבאמת באמת כדאי...
תודה אפילה יקרה.גם אני השנה לאחר שנים רבות מוזמנת בגלל סיפור היד ואומר לך אצלי זה הפוך בחוץ הרבה יותר קל לי ולכן מליל הסדר עצמו אין לי חשש בכלל. מקווה שהפעם באמת ננהג כמו ילדות בוגרות ולא נקלקל את ההישגים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 05:43
|
רבקה כתב:
אקורדיון יקירתי תודה על הפירגון אכן הירידות אתמול מובילות אותנו לנחישות והחלטה של הצלחה אותי לימדו שהבטחות צריך לקיים אז נעשה ונשמע לפחות להישאר במקום ללא עליה אקורדיון אתמול כשחיכינו בחוץ וניגשתי לאוטו עוזי אמר שחבל רצה לברך אותך בחג שמח אז הוא עושה זאת עכשיו ומוסר את הברכה ואמן שכך יהיה עוד יום של שליטה עבר עלי עד עתה נשיבוקים
תודה יקירה ומסרי לו חזרה מעומק הלב ,אצלו יש משמעות רבה לחג החירות הזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2012 22:01
 EFF Posts: 6417
|
אקו אהובתי...אני פה...ולא אוהבת מצות ..- אז אם יש בעייה תתקשרי אלי.. אני בטוחה שתעמדי בגבורה גם בחג הזה... אני בבעייה קטנה רק בערב החג - אנחנו מוזמנים לסדר להורים של החברה של הצעיר שלנו - האמא ממוצא עירקי האבא מרוקאי (הם זוג הורים צעירים בהרבה מאיתנו ומקסימים, החברה היא הבת הבכורה שלהם...)ושניהם בשלנים בחסד...איזה אוכל יהיה שם.....YYYYYY - אבל אני סומכת על עצמי שאכניס לפה מה שבאמת באמת כדאי...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2012 21:37
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיון יקירתי תודה על הפירגון אכן הירידות אתמול מובילות אותנו לנחישות והחלטה של הצלחה אותי לימדו שהבטחות צריך לקיים אז נעשה ונשמע לפחות להישאר במקום ללא עליה אקורדיון אתמול כשחיכינו בחוץ וניגשתי לאוטו עוזי אמר שחבל רצה לברך אותך בחג שמח אז הוא עושה זאת עכשיו ומוסר את הברכה ואמן שכך יהיה עוד יום של שליטה עבר עלי עד עתה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2012 17:02
 הסמויה Posts: 2467
|
אקו יקרה שאפו ענקי על הירידה ועל ההתחייבות שלא לקלקל הכל בראש , ברגע שהחלט ובחרת שלא לקלקל אני מאמינה שתצליחי גם אני החלטתי שלא אקלקל וכמו שמירי אמרה בכלל לא להתחיל עם זה חג שמח ונהייה כאן אחת בשביל השניה ונשמור על עצמינו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2012 16:38
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אקו יקרה וחברי פורום מדהימים...... החג השנה יתחיל בהחלטות והבטחות, וכך יהיה יותר קל לנו. למשל לא להתחיל בכלל עם המצות. למי שקשה לשלוט בהן.... לקחת תחליפים אחרים לפחמימות, ולזכור שזה רק שבוע אחד בשנה ולא שווה לקלקל.....לא להתחיל עם עוגיות הפסח, זו הבטחה שנתתי לעצמי. כי חבר מביא חבר.אנחנו נתגבר. שיהיה חג נפלא ובשליטה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2012 10:40
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב אקו יקירה, שאפו עענק לירידה ועוד אחד להבטחה ביניכם ומחזיקה לכם אצבעות אכן המצות טעימות טוב שיש קלות ופריכיות. יום נפלא ומבטיח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|