02/04/2012 14:10
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיון יקירתי עוד מעט נפגשות ועם קצת משקל פחות בחיבוק נברך כשאנו קלילות ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/04/2012 09:24
 נחושה Posts: 6982
|
דרך המלך כתב:
בוקר טוב אקו דני שאפתנית נחושה וכולם נחושה איזה פוסט מהמם ומרגש ומאחלת לך לעבור את החג בשליטה מלאה את מסוגלת!!! שיהיה עום נפלא בנות יקרות נשיקות סיגל
נשיקות חזרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/04/2012 07:40
 דרך המלך Posts: 5707
|
בוקר טוב אקו דני שאפתנית נחושה וכולם נחושה איזה פוסט מהמם ומרגש ומאחלת לך לעבור את החג בשליטה מלאה את מסוגלת!!! שיהיה עום נפלא בנות יקרות נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/04/2012 07:30
 נחושה Posts: 6982
|
גם אני שולחת פרחים...בלבן כי הם קצת יותר חגיגייים... כי החג חברים התחיל ביום ראשון בבוקר, מאז אנחנו צריכים לעמוד על המשמר ולהיות בכושר: שלא יסתננו אויבים לא רצויים שלא נגזים בהיערכות הקניות והבישולים שנשבץ בתפריט החג עוד פשטידה עוד סלט או שניים שנבין שאת ארוחת החג אפשר לעגן בתבשילי מסורת אבל לגוון שהגבול הם השמיים שאפשר לקרוא את ההגדה קצת שונה להבטיח לעצמי שמהשומן והתלות באוכל והשיעבוד למתוק....רוצה להיות בת חורין ודי לי מזה.... שאפשר להינות מהחג ולא להשתעבד (סדר ראשון כולו בחד פעמי מדהים..הייתי אסרטיבית!!!) ולא נותר אלא לכולם להסכים... שלא צריך לעשות הכול לבד, אפשר להציב חלוקת עבודה וכולם תורמים... שגם אמא (נחושתכם) מגיע לה שיהיו על שולחן החג, מאכלים שהם רק בשבילה!!! (כל השאר מוזמנים שאם אין אני לי מי לי ,אבל אוי לכם שלא תתמכו בי כשאני כל כך בעשייה ובדרך הנכונה... שאין כמו להתחדש בקוצץ סלט איכותי, שתהיה קופסא זמינה תמיד במקרר וזאת ממש הצלה....שהשנה אני מתחילה את החג בירידה גדולה ורציפה... פסח התחיל רבותיי, כבר אתמול, ביעור חמץ.....השלכת כל מה שדי לנו ממנו וכבד לנו בנשמה מקלחת טובה, בגד צמוד, יציאה להליכה, להרים את הראש, להינות מהאביב הנהדר, שיעורי הבית של מירי, השנה!!! יום נפלא חברים וחברות הביאו והפיצו בשורות טובות נחושתכם edited by נחושה on 4/2/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/04/2012 06:37
 שאפתנית Posts: 8392
|
יום נפלא ושקילה מוצלחת!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/04/2012 06:01
 dany Posts: 19819
|
בוקר נפלא גם לך יקירתי. זר פרחים אביבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/04/2012 05:51
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יום שני,הרצאה ושקילה פעם אחרונה לפני החג. מאחלת לכולנו יום נפלא ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|