הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בחדשות ערוץ 2 הערב..סיפור "הצלחה" של ירידות במשקל

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/04/2012 05:45

אקורדיאון
אקורדיאון
הסמויה כתב:
שמחתי לראות את הכתבה כשאני במשקל הרזה שלי
כשאני יודעת שאין דרך אחרת ואין קיצורי דרך
ויודעת שהכי קשה לשמור על המשקל הרצוי
הייתי בו כבר כמה וכמה פעמים אבל הפעם אני מקווה להשאר בו לנצח

נכון ללא ספק שתהליך השמירה קשה ממבצע ההורדה וכאן בדיוק המקום למסגרת כשרבים נוטים לחשוב נצחתי את המערכת.טעות.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/04/2012 15:51

רבקה
רבקה
לא ראיתי את הכתבה
ולפי הפוסטים שלכם הכל כבר מוכר וידוע
מי שלא נמצא במסגרת שיעשה זאת מייד
כי אין לזה מחיר ואיכות חיים
והחוג שאני ממליצה הוא מירי בלקין בכבודה ובעצמה
וחבל שאנשים פונים קודם לדברים קיצוניים שאפילו בסופו של דבר מזיקים
תודה לאל שאני וכולנו בפקולטה של מירי בלקין
0 קישור קבוע (Permalink)
01/04/2012 09:52

הסמויה
הסמויה
שמחתי לראות את הכתבה כשאני במשקל הרזה שלי
כשאני יודעת שאין דרך אחרת ואין קיצורי דרך
ויודעת שהכי קשה לשמור על המשקל הרצוי
הייתי בו כבר כמה וכמה פעמים אבל הפעם אני מקווה להשאר בו לנצח
0 קישור קבוע (Permalink)
01/04/2012 09:27

אייריס
אייריס
אמת ויציב, מסכימה איתך לגמרי ואיזה מזל שאנחנו בדרך אחרת ומצליחות לא רע בכלל ובצורה שפויה ומאוזנת בלי טראומות לגוף. שבוע טוב יקירה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/04/2012 09:03

dany
dany
טוב אז סקרנותי גברה עלי וראיתי את הכתבה במחשב,
אכן לרדת בניתוח כאילו זו לא חכמה גדולה, אבל יש לי כבר ניסיון עם ידידות שירדו עם ניתוחים וכפי ששאפתנית אומרת הניתוח הוא במוח, והנה מגיע רגע שאם לא שומרים אז למרות שהקיבה פצפונת אפשר להאביס אותה בשוקולדים וכל מיני שטויות ואז שוב עולים. ואז שוב מגיעים לפיתרון של קבוצת תמיכה, זה פשוט בלתי אפשרי ללא תמיכה.
בנוגע לדמיון המודרךwink כן גם אני אומרת לעצמי כל בוקר..........חחחחחחחחחח גלית גוטמן wink וזה עוזר לי צלוחס.
ואנחנו יודעות היטב שפעילות גופנית זה חשוב, זה מועיל, זה יעיל, אך ללא שמירה על התזונה שוב לא תהיינה תוצאות.
ובואו נראה את הבנות האלו (לא הניתוחים) עוד שנתיים שלוש.............וגם אלו מהניתוחים עם לא ישמרו יעלו.......... ראו את רפי גינת.
כמי שמצויה בעולם הזה עידן ועידנים גם אני אומרת לעצמי מידי פעם די..נמאס...... אצליח לבד....... קדחת!!!!!!!!!! אי אפשר לבד!!!!! ולעיתים אפילו בקבוצה זה עדיין לא קל ולא תמיד עובד, אז בלי????????????? פשוט בלתי אפשרי..............נקודה.

שאפתנית כתב:
גם אני חשבתי שאראה גדולות ונצורות בכתבה וממש התאכזבתי. לרדת כל כך הרבה במשקל בזכות ניתוח קיצור קיבה לא נראה לי מקום לגאווה, איפה השינוי באוכל,איפה ההתמדה, איפה ההתמודדות עם בולמוסים, אכזבות, עליות במשקל ומלחמה לעיתים אל מול מתוקים, מסעדות, ארועים? לחייך למצלמה לאחר שבוחרים בדרך הכי קלה ולא הכי בריאה לרדת במשקל זה לא משהו שצריך כל כך להראות לאנשים שעדיין חושבים שניתוח שכזה הוא בילוי מהנה בלונה פארק.
הייתי בטוחה שהבחורה שבחרה בתזונה נכונה ופעילות גופנית תרד הכי הרבה במשקל אבל היא הודתה שלא שמרה על תזונה ואם הייתה שומרת הייתה יורדת יותר.
ויסלחו לי כל אלה שמאמינים בדמיון מודרך. מה זה הדבר הזה?? היא באמת חשבה שהשטות הזאת תעזור? נשבעת לכם אם הייתי רואה שזה היה משפיע עליה והיא היתה יורדת 20 ק"ג הייתי הולכת לדמיון מודרך כדי שישכנעו אותי שאני גלית גוטמן. יכול להיות יותר טוב מזה???
0 קישור קבוע (Permalink)
01/04/2012 06:45

שאפתנית
שאפתנית
גם אני חשבתי שאראה גדולות ונצורות בכתבה וממש התאכזבתי. לרדת כל כך הרבה במשקל בזכות ניתוח קיצור קיבה לא נראה לי מקום לגאווה, איפה השינוי באוכל,איפה ההתמדה, איפה ההתמודדות עם בולמוסים, אכזבות, עליות במשקל ומלחמה לעיתים אל מול מתוקים, מסעדות, ארועים? לחייך למצלמה לאחר שבוחרים בדרך הכי קלה ולא הכי בריאה לרדת במשקל זה לא משהו שצריך כל כך להראות לאנשים שעדיין חושבים שניתוח שכזה הוא בילוי מהנה בלונה פארק.
הייתי בטוחה שהבחורה שבחרה בתזונה נכונה ופעילות גופנית תרד הכי הרבה במשקל אבל היא הודתה שלא שמרה על תזונה ואם הייתה שומרת הייתה יורדת יותר.
ויסלחו לי כל אלה שמאמינים בדמיון מודרך. מה זה הדבר הזה?? היא באמת חשבה שהשטות הזאת תעזור? נשבעת לכם אם הייתי רואה שזה היה משפיע עליה והיא היתה יורדת 20 ק"ג הייתי הולכת לדמיון מודרך כדי שישכנעו אותי שאני גלית גוטמן. יכול להיות יותר טוב מזה???
0 קישור קבוע (Permalink)
01/04/2012 05:52

dany
dany
לא ראיתי וטוב שכך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
גם את הכתבה עם שתי הבנות ממש לא אהבתי.
אפשר לעשות את הדברים הרבה יותר יפה טוב ומוצלח.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/04/2012 05:10

אקורדיאון
אקורדיאון
מסכימה עם כל מילה כבר ציינתי זאת אתמול
0 קישור קבוע (Permalink)
31/03/2012 21:38

miribelkin
miribelkin
Administrator
אפי יקרה ומפרגנת...צילצלה אלי חברה טובה שבחוגים ואמרה לי...
איפה את בסיפור הזה של הרזיה...למה לא מביאים הצלחות מדהימות שלנו מהחוגים...אז קודם כל ביום חמישי עם הילד רום זה היה אייטם חשוב מאד.
בת דודתי שירדה בעזרתי בשנה 51 קילו ועוד ידה נטויה היא בעייני סיפור מדהים ומרגש מאד.והעיקר שאתם מפרגנים ומעבירים מפה לאוזן והחוגים יציבים ויפים עם אנשים מצליחים מתמידים ואוהבים. אין מחיר למסגרת ואני גאה בכם מאד מאד
לילה טוב ושבוע נפלא ולהתראות במעמד השקילה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
31/03/2012 21:18

דרך המלך
דרך המלך
אפי שבוע טוב
מצטרפת בחום לכל מילה.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/03/2012 21:16

EFF
EFF
ואני שואלת: (ותגידו שאני לא אובייקטיבית...) האם אף אחד לא רואה שכאן "מעבר לפינה" בחוגים הנפלאים של מירי נרשמות ירידות והישגים שלא היו כמוהם? בלי ספורט סיזיפי, בלי היפנוזה ודמיון מודרך ובלי ניתוחים...
מצטערת ..אבל אני לא מבינה מה ההישג הכל כך מדהים לרדת 12 ק"ג בשנה באמצעות פעילות גופנית כל כך נמרצת..אצלנו בחוגים אנחנו חווים כל כך הרבה ירידות כאלו ומעבר לכך..וזאת באמצעות אכילה נורמלית ובריאה, בלי התנזרויות שלא עומדים בהן, בלי רעב, בלי חסכים שמובילים בסופם לזלילה..שלא לדבר על כל כך הרבה אנשים כאן שירדו ושומרים על הירידות כבר זמן רב...

(נרשמו בתכנית 2 ירידות בשנה של 12 - 13 ק"ג באמצעות ספורט ובאמצעות דמיון מודרך...וזוג שירד הרבה - אבל בעזרת ניתוחים שהןם עברו...)

SORRY, ממש ממש לא התרשמתי ואפילו התרעמתי...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בחדשות ערוץ 2 הערב..סיפור "הצלחה" של ירידות במשקל

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!