04/04/2012 06:04
 dany Posts: 19819
|
חחחחחחחחחחחחחחחח
אקורדיאון כתב:
dany כתב: טוב אצלי המכון שטיפה הוא בכפר הערבי ולא בנמל ת"א יחי ההבדל הקטן................ אקורדיאון כתב: dany כתב: לפחות התיק הזה לא נופל עלי..................... אקורדיאון כתב: זהו היום זה היום לשטיפת הרכב,הזדמנות לסיבוב בנמל כי מכון השטיפה ממוקם בו. דווקא אין לי בעיה עם זה,נהפוך הוא. חחחח רציתי להשיב לך בסיגנון אבל נמנעתי,את אמרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 06:01
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
טוב אצלי המכון שטיפה הוא בכפר הערבי ולא בנמל ת"א יחי ההבדל הקטן................ אקורדיאון כתב: dany כתב: לפחות התיק הזה לא נופל עלי..................... אקורדיאון כתב: זהו היום זה היום לשטיפת הרכב,הזדמנות לסיבוב בנמל כי מכון השטיפה ממוקם בו. דווקא אין לי בעיה עם זה,נהפוך הוא.
חחחח רציתי להשיב לך בסיגנון אבל נמנעתי,את אמרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 06:00
|
טוב אצלי המכון שטיפה הוא בכפר הערבי ולא בנמל ת"א יחי ההבדל הקטן................
אקורדיאון כתב:
dany כתב: לפחות התיק הזה לא נופל עלי..................... אקורדיאון כתב: זהו היום זה היום לשטיפת הרכב,הזדמנות לסיבוב בנמל כי מכון השטיפה ממוקם בו. דווקא אין לי בעיה עם זה,נהפוך הוא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 05:59
|
dany כתב:
לפחות התיק הזה לא נופל עלי..................... אקורדיאון כתב: זהו היום זה היום לשטיפת הרכב,הזדמנות לסיבוב בנמל כי מכון השטיפה ממוקם בו.
דווקא אין לי בעיה עם זה,נהפוך הוא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 05:57
|
לפחות התיק הזה לא נופל עלי.....................
אקורדיאון כתב:
זהו היום זה היום לשטיפת הרכב,הזדמנות לסיבוב בנמל כי מכון השטיפה ממוקם בו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2012 05:56
|
זהו היום זה היום לשטיפת הרכב,הזדמנות לסיבוב בנמל כי מכון השטיפה ממוקם בו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2012 06:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני אשתדל להפיל את התיק הזה על בעלי, בדרך כלל הוא אחראי לשטיפת הרכב. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: לצערי הרב גם אצלי האוטו נראה ממש נורא, עכשיו צריך למצוא זמן לנקות גם אותו. ח.. ח.. ח.. אקורדיאון כתב: אכן אני לימדתי את עצמי להרפות לפני הרבה שנים,מנקים את הבית בכל השנה ודווקא בתקופה הזו עם מתקפות האובך ,עדיף להמתין,דוגמא נהדרת ,,אתמול היתה עוזרת נסחפתי איתה וראו איזה אובך ואפילו מעט טיפות גשם שגרמו לבוץ ,מסתכלת על המכונית ,זוועה. אז פרופורציות. אכן ,אני ממתינה עוד יום ואקח אותו לרחיצה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2012 06:00
|
שאפתנית כתב:
לצערי הרב גם אצלי האוטו נראה ממש נורא, עכשיו צריך למצוא זמן לנקות גם אותו. ח.. ח.. ח.. אקורדיאון כתב: אכן אני לימדתי את עצמי להרפות לפני הרבה שנים,מנקים את הבית בכל השנה ודווקא בתקופה הזו עם מתקפות האובך ,עדיף להמתין,דוגמא נהדרת ,,אתמול היתה עוזרת נסחפתי איתה וראו איזה אובך ואפילו מעט טיפות גשם שגרמו לבוץ ,מסתכלת על המכונית ,זוועה. אז פרופורציות.
אכן ,אני ממתינה עוד יום ואקח אותו לרחיצה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/04/2012 14:19
 רבקה Posts: 8411
|
תמיד אמרתי תריסים וחלונות אחרי פסח !!!!! החלפת הבגדים בארונות כשמזג האוויר יתייצב !!! והיתר כמו כל שבוע ניקיון וסידור שאין לברוח ממנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/04/2012 06:38
|
לצערי הרב גם אצלי האוטו נראה ממש נורא, עכשיו צריך למצוא זמן לנקות גם אותו. ח.. ח.. ח.. אקורדיאון כתב:
אכן אני לימדתי את עצמי להרפות לפני הרבה שנים,מנקים את הבית בכל השנה ודווקא בתקופה הזו עם מתקפות האובך ,עדיף להמתין,דוגמא נהדרת ,,אתמול היתה עוזרת נסחפתי איתה וראו איזה אובך ואפילו מעט טיפות גשם שגרמו לבוץ ,מסתכלת על המכונית ,זוועה. אז פרופורציות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/04/2012 05:43
|
אכן אני לימדתי את עצמי להרפות לפני הרבה שנים,מנקים את הבית בכל השנה ודווקא בתקופה הזו עם מתקפות האובך ,עדיף להמתין,דוגמא נהדרת ,,אתמול היתה עוזרת נסחפתי איתה וראו איזה אובך ואפילו מעט טיפות גשם שגרמו לבוץ ,מסתכלת על המכונית ,זוועה. אז פרופורציות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2012 16:45
|
זהו אצלי תהייה החגיגה בחג השני כך שיש לי עדיין זמן להתארגן....................... ובנקיונות אני גם בעד השיטה שהבית יהיה נקי ומסודר כל השנה.............
רבקה כתב:
אנ י משנה לשנה לומדת לא להשתגע משתדלת בעיקר במטבח את המקרר, התנור והמיקרוגל והיתר ניקיון שבועי וסדר שבועי כי אחר כך זה עולה לי בבריאות ולא כדאי ולא משתלם והקניות רק מה שצריך הולכת עם רשימה ומשתדלת לא להגזים מה לעשות אני האפיינית לחג כמו תמיד ואשתדל לא "ללקק " שיהיה לנו חג שמח וכשר ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2012 15:39
 רבקה Posts: 8411
|
אנ י משנה לשנה לומדת לא להשתגע משתדלת בעיקר במטבח את המקרר, התנור והמיקרוגל והיתר ניקיון שבועי וסדר שבועי כי אחר כך זה עולה לי בבריאות ולא כדאי ולא משתלם והקניות רק מה שצריך הולכת עם רשימה ומשתדלת לא להגזים מה לעשות אני האפיינית לחג כמו תמיד ואשתדל לא "ללקק " שיהיה לנו חג שמח וכשר ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2012 14:07
 דרך המלך Posts: 5707
|
גם אצלי אין טירוף אבל אלא שיוצאים מהסופר עם עגלות עמוסות בדרך כלל מארחים...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2012 10:17
 lilache Posts: 62
|
יציאת מצריים או לא יציאת מצריים??? מה יאכלו בדרך? כמות המזון שקונים בסופרים לפני החג מספיקה לחודש שלם אבל לכו תדעו מה יקרה ביום וחצי של החג.... כבר ראיתי אנשים שיוצאים עם 4 עגלות מפוצצות כאילו מחר מתחילה מלחמה ואי אפשר יהיה להשיג מזון בשנתיים הקרובות...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2012 09:19
 EFF Posts: 6417
|
מוסיפה שגם אצלי אין טירוף של נקיונות..תמיד נקי -משתדלת שיהיה מסודר כי זה חשוב לי מאוד ( מזל בתולה ) וזהו..הבית מתוקתק ולא צריך להשתגע דווקא עכשיו או מתי שהוא....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2012 06:49
|
גם אני, גם אני!!! הסמויה כתב:
למזלי אני לא בטרוף הזה לא של הנקיונות , כי הבית שלי תמיד תמיד נקי ולא של הקניות , קניות בשפיות ובשליטה שיהיה חג שמח לכולנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2012 05:13
|
הסמויה כתב:
למזלי אני לא בטרוף הזה לא של הנקיונות , כי הבית שלי תמיד תמיד נקי ולא של הקניות , קניות בשפיות ובשליטה שיהיה חג שמח לכולנו
כמוך ,כמוני.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2012 15:55
|
למזלי כנראה אצלנו אין כזה טירוף בכל אופן לא עד השבוע............נראה מה יהיה בשבוע הבא, הכל על מי מנוחות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2012 10:26
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אפי יקרה תודה רבה על הפרומו, בהרצאה לפני החג השבוע זה יהיה אחד מהנושאים....שחשובים לחגים ולחיים. בנתיים להתראות אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|