29/03/2012 18:45
 dany Posts: 19819
|
הידד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/03/2012 16:41
 אקורדיאון Posts: 16382
|
זה בעצם כח השליטה וכשזה מצליח,קולולו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/03/2012 16:15
 אייריס Posts: 3744
|
אייריס כתב:
שאפתנית כתב: כמה שאת צודקת והבחירה שעשית פשוט נבונה ורווחית. זכית בשינה וכמובן שחסכת באכילה מיותרת ולא מזינה יולי כתב: היי, שמתי לב שלפעמים אנחנו אוכלות יותר (או יותר קפה נמס/ שחור/ דיאט קולה שיש בו קפאין) שאנחנו עייפות....ולדעתי פשוט להקשיב לגוף, היום רציתי ללכת לקנות כמה שטויות ואחרי ליילה לבן שהיה לי לפני יומיים הייתי עדיים עייפה...במקום ללכת לקנות את הכמה שטויות שלא היו לי דחופות פשוט נמנמתי צהריים ואכלתי נורמלי...שווה, אם אפשר, יולי
הכי טוב עשית, מנוחה לגוף והנשמה:-)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/03/2012 16:09
|
אייריס כתב:
שאפתנית כתב: כמה שאת צודקת והבחירה שעשית פשוט נבונה ורווחית. זכית בשינה וכמובן שחסכת באכילה מיותרת ולא מזינה. יולי כתב: היי, שמתי לב שלפעמים אנחנו אוכלות יותר (או יותר קפה נמס/ שחור/ דיאט קולה שיש בו קפאין) שאנחנו עייפות....ולדעתי פשוט להקשיב לגוף, היום רציתי ללכת לקנות כמה שטויות ואחרי ליילה לבן שהיה לי לפני יומיים הייתי עדיים עייפה...במקום ללכת לקנות את הכמה שטויות שלא היו לי דחופות פשוט נמנמתי צהריים ואכלתי נורמלי...שווה, אם אפשר, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/03/2012 16:03
|
שאפתנית כתב:
כמה שאת צודקת והבחירה שעשית פשוט נבונה ורווחית. זכית בשינה וכמובן שחסכת באכילה מיותרת ולא מזינה. יולי כתב: היי, שמתי לב שלפעמים אנחנו אוכלות יותר (או יותר קפה נמס/ שחור/ דיאט קולה שיש בו קפאין) שאנחנו עייפות....ולדעתי פשוט להקשיב לגוף, היום רציתי ללכת לקנות כמה שטויות ואחרי ליילה לבן שהיה לי לפני יומיים הייתי עדיים עייפה...במקום ללכת לקנות את הכמה שטויות שלא היו לי דחופות פשוט נמנמתי צהריים ואכלתי נורמלי...שווה, אם אפשר, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/03/2012 15:46
 הסמויה Posts: 2467
|
טוב עשית יולי גאה בך המשיכי כך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/03/2012 15:22
 שאפתנית Posts: 8392
|
כמה שאת צודקת והבחירה שעשית פשוט נבונה ורווחית. זכית בשינה וכמובן שחסכת באכילה מיותרת ולא מזינה. יולי כתב:
היי, שמתי לב שלפעמים אנחנו אוכלות יותר (או יותר קפה נמס/ שחור/ דיאט קולה שיש בו קפאין) שאנחנו עייפות....ולדעתי פשוט להקשיב לגוף, היום רציתי ללכת לקנות כמה שטויות ואחרי ליילה לבן שהיה לי לפני יומיים הייתי עדיים עייפה...במקום ללכת לקנות את הכמה שטויות שלא היו לי דחופות פשוט נמנמתי צהריים ואכלתי נורמלי...שווה, אם אפשר, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/03/2012 15:03
 יולי Posts: 754
|
היי, שמתי לב שלפעמים אנחנו אוכלות יותר (או יותר קפה נמס/ שחור/ דיאט קולה שיש בו קפאין) שאנחנו עייפות....ולדעתי פשוט להקשיב לגוף, היום רציתי ללכת לקנות כמה שטויות ואחרי ליילה לבן שהיה לי לפני יומיים הייתי עדיים עייפה...במקום ללכת לקנות את הכמה שטויות שלא היו לי דחופות פשוט נמנמתי צהריים ואכלתי נורמלי...שווה, אם אפשר, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|