28/03/2012 23:23
 רעותה Posts: 869
|
היי יקירות, לילה טוב והמשך עשייה חיובית לפני החג. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 22:48
 יולי Posts: 754
|
היי סיגל, קודם לא הספקתי לכתוב כי קצת מיהרתי הייתי חייבת להוציא את הפינצ'רית שלי לטיול...אני מקווה שהכאבים יחלפו ושאת מתחילה להרגיש טוב יותר וכמובן, אני מאחלת לשתינו לצאת מהיויו ובעצם, בואי נכריז על כך שזהו- אנחנו יוצאות מהיויו- זה הזמן הכי טוב....חוצמיזה עוד מעט פסח, ובגדים חדשים בפתח לליל הסדר (אני תמיד מתרגשת לקראת ליל הסדר ותמיד משתדלת לקנות מכנס וחולצה תואמים ...ולפעמים גם נעליים, אני נורא אוהבת להפזיג הופעות...גם אם אני עדיין עגלגלה...בשנה הבאה בעזרת השם אהייה עגולה פחות //מקווה שאני לא נשמעת סטייל אביבית מהאח הגדול..סתם בצחוק..) וכן, אני מאחלת לשתינו ובכלל לכולנו כאן להשיל את המכשולים ופשוט לאכול ולהנות ולהפוך את הדיאטה לאורח חיים ולהיפטר מאכילה רגשית כי זה חלק ממה שתוקע את כולנו בתהליך.. ושחג האביב הזה יביא רק התחדשות ורק בשורות טובות לכולנו ושכל מה שנרצה נזכה להגשים. (כי כולנו נשים נפלאות והפורום הזה באמת משהו מיוחד מבחינת הטוב שבו, וכמובן כל מי שכותבת בו תמיד עם נתינה ותמיד עם עידוד ותמיכה וזה כיף גדול.) סיגל, באמת, הכל טוב, פשוט גם אתמול היה לי ליילה לא קל ודאגות (לפעמים גם דואגים מדברים טובים ומשינויים....אני קצת כזאת, דאגנית)ולגמרי קיבלתי את התנצלותך הבנתי שזה לא מכוונה..ובקיצור- הסירי דאגה מליבך. אשמח מאוד לראותך ביום שני והפעם לא אגיע ליום רביעי (דאגתי בגלל פרוסה עם שוקולד אז דחיתי את השקילה, אני ממש שמנמודה אמיתית...) לילה טוב, יולי edited by יולי on 3/28/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 22:32
 דרך המלך Posts: 5707
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 21:48
 יולי Posts: 754
|
היי סיגל, התנצלותך התקבלה ואני קצת ריגשית מידיי לאחרונה ..אני שמחה שאת קוראת ואני גם יודעת לגבי מע' יחסים ...לגבי אמון שנפע ושלפעמים קשה לתקן (אני מתכוונת למשפחה..).. יום קסום, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 19:41
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 19:14
 רבקה Posts: 8411
|
סיגלי איך אפשר שלא אני בטוחה שהתנ צלותך התקבלה ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 18:49
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 16:38
 dany Posts: 19819
|
סיגל את נשמה.
דרך המלך כתב:
אפתח את דבריי בהתנצלות שכתבתי שעייפתי מהקריאה ועכשיו לענין. אני מאד אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת ובין השורות רואים את האמת והכנות וכל הכבוד לך על כך!!!! תגובתי היתה קצרה ובעינייך קצת קרירה סורי.. מאד תלוי מתי אני כותבת ומה מצב האצבעות שלי..... אני בטוחה שתצליחי ונצליח יחד להשיל את הקילוגרמים למרות ה"מכשולים"שעומדים בפנינו.... לגבי הפוסט הארוך שלך בהחלט מי שלא נראה לו שלא יקרא ולא יגיב ואני בהחלט קראתי ובהחלט זה ענין אותי לא רק הפוסט הזה עוד הרבה נוספים.... תמשכי לכתוב ולשתף את כותבת יפה מאד והלוואי עליי לכתוב ככה ולא שורה שתיים... מסיימת את הפוסט בהתנצלות נוספת כנה שתאמר גם בפנייך ביום שני כי הרגשתי שממש נפגעת ממני וחבל לא היתה בי כוונה כזאת. ואם היית מכירה אותי יותר היית מבינה שאני לא מסוגלת לפגוע וזה מה שרשמתי בפוסט אחר שאדם קרוב אליי פגע בי מאד ואני שותקת ולא מדברת כי בחיים למדתי שקל מאד להרוס מערכת יחסים אבל אחר כך לאחות אותם לא בטוח שמצליחים... מבקשת את סליחתך נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 15:14
|
אפתח את דבריי בהתנצלות שכתבתי שעייפתי מהקריאה ועכשיו לענין. אני מאד אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת ובין השורות רואים את האמת והכנות וכל הכבוד לך על כך!!!! תגובתי היתה קצרה ובעינייך קצת קרירה סורי.. מאד תלוי מתי אני כותבת ומה מצב האצבעות שלי..... אני בטוחה שתצליחי ונצליח יחד להשיל את הקילוגרמים למרות ה"מכשולים"שעומדים בפנינו.... לגבי הפוסט הארוך שלך בהחלט מי שלא נראה לו שלא יקרא ולא יגיב ואני בהחלט קראתי ובהחלט זה ענין אותי לא רק הפוסט הזה עוד הרבה נוספים.... תמשכי לכתוב ולשתף את כותבת יפה מאד והלוואי עליי לכתוב ככה ולא שורה שתיים... מסיימת את הפוסט בהתנצלות נוספת כנה שתאמר גם בפנייך ביום שני כי הרגשתי שממש נפגעת ממני וחבל לא היתה בי כוונה כזאת. ואם היית מכירה אותי יותר היית מבינה שאני לא מסוגלת לפגוע וזה מה שרשמתי בפוסט אחר שאדם קרוב אליי פגע בי מאד ואני שותקת ולא מדברת כי בחיים למדתי שקל מאד להרוס מערכת יחסים אבל אחר כך לאחות אותם לא בטוח שמצליחים... מבקשת את סליחתך נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|