28/03/2012 16:13
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כול הכבוד על הירידה ממש מאושרת בשבילך יישר כוח החלמה מהירה אני מבינה שאת נוסעת אז תעשי חיים סעי בשלום וחזרי בשלום רק טוב edited by דובונית אכפת לי on 3/28/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 12:42
 רעותה Posts: 869
|
בלונדה מהממת , חופשה מהנה , תהנו תבלו ותשתחררי מהכל . קחי את הזמן לעצמך , גם לך מגיע. את נראית מליון דולר , אז נא להתפנק בכיף . אני לא דואגת לך , בטוחה שתכייפיי בשופינג. בסוף לא הספקנו לדבר אבל את בטח כבר מאוד עסוקה - לא יודעת אם טסתם כבר. נשיקות . רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 11:00
 הסמויה Posts: 2467
|
בלונדה אהובה שאפו על חצי קילו פחות ושתייה לך נסיעה טובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 10:13
 יולי Posts: 754
|
בלונדה, את מקסימה ורגשנות היא לא מילה גסה....אני בטוחה שלא רצית להיות מובכת...וזה בסדר...אני מבינה אותך.. ברכות על המשקל לפני ההריון הרווחת את זה ביושר תמשיכי ככה ותזכרי תעריכי את המשקל הזה ועכשיו זה הזמן לשמור את נראית נפלא והאמת את ממש רזה... הכי חשוב זה להמשיך במה שאת עושה באיך שאת אוכלת ופשוט להנות מהתוצאות ולקבל את עצמך בגוף החדש שלך... יום מקסים, תהני בארה"ב תהני גם בשבילי (זה החלום שלי לטוס לארה"ב...וזה יקרה מתישהו) תמסרי ד"ש לגרייסלנד (הבית / מוזיאון של אלביס בממפיס טנסי, למען הסר ספק) במידה ותהיי שם.... ונתראה בחוגים כשתחזרי, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 07:52
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפתי, התרגשות לפני נסיעה זה חלק בלתי נפרד מהנסיעה, כולל כל ההכנות של לפני..... בראבו על החצי פחות, תסעו תהנו תכייפו ותחזרו הביתה בשלוםםםםםםם. נשיקות וכל אהבתי קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 06:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
זה נשמע כמו התרגשות בריאה אז תהני ותתפנקי. שיהיה לך יום מוצלח וכייפי. בלונדה.... כתב:
בנות תודה רבה לכולכן!!! אכן ההתרגשות מתחילה לדפוק על הדלת. המזוודות ארוזות רק כלי רחצה נשאר להכניס. יום ארוך לפניי שמתחיל בשני גנים בבוקר ואח"כ מספרה ופדיקור עם פינוקים ואז סידורים אחרונים ובנוסף התהפכתי במיטה כל הלילה. אז מאחלת לכם יום קסום ובהצלחה לנשקלי יום רביעי... נשיקותתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 06:40
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בנות תודה רבה לכולכן!!! אכן ההתרגשות מתחילה לדפוק על הדלת. המזוודות ארוזות רק כלי רחצה נשאר להכניס. יום ארוך לפניי שמתחיל בשני גנים בבוקר ואח"כ מספרה ופדיקור עם פינוקים ואז סידורים אחרונים ובנוסף התהפכתי במיטה כל הלילה. אז מאחלת לכם יום קסום ובהצלחה לנשקלי יום רביעי... נשיקותתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 05:30
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ילדה יפה,שתהיה לך נסיעה טובה ,תבלי ,נצלי כל רגע ואנחנו כאן ממתינות לך באהבה גדולה. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 13:08
 רבקה Posts: 8411
|
מתוקה אני מאחלת לך נ סיעה טובה עם המון כפייות והנאה אין ספק שהלחץ וההתרגשות עד לנסיעה נותנים את אותותיהם וברגע שאת כבר מסיימת עם כל האריזות והכל מוכן ורגלך דורכת בשדה תאמיני לי שהכל עובר והרגשה עילאית מחליפה את המכאובים כל הכבוד בלונדה יקירתי שחזרת לעצמך בשליטה והנה את נוסעת רזה חתיכה ויפה טיסה נעימה וחיזרו בשלום חיבוק ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 11:31
 EFF Posts: 6417
|
אחד הכייפים הגדולים בחיים לנסוע רזה ו - במקרה שלך יפהפיה....תהני המון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!וחזרו בשלום !!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 10:58
 קרנושה Posts: 3420
|
את אלופה! איזה כיף לסגור ככה עשירייה..ולהגיע למשקל לפני ההיריון, אין שאפו יותר מזה!!! ומירי, אין עליה שבעולם, ולקבל ממנה חיבוק זה הכי כיף שייש♥את מרגישה שייש לך עם מי להתחבק..אל נשכח שצריך את זה גם...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 10:29
 1103 Posts: 5022
|
בלונדוש יקירתי כתבתי לך בפוסט אחר,אך עוד אחד לא יזיק. הנסיעה בלווית בעלך והילדה יעשו לך רק טוב,כל המתח וההתרגשות יחלפו כלא היו,כבר ברגע שתגיעי לשדה. אני מאחלת לך בריאות טובה,שהכאבים יחלפו במהרה.תבלי תהני בטיול ותחזרי בשלום מלאת רשמים וחוויות טיסה נעימה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 08:29
 dany Posts: 19819
|
נינוש את כל כך צודקת בעצות שלך לא נוסעים למדבר אלא לאמריקה הגדולה........... ויש כל מה שצריך על כל צעד ושעל. בלונדוש המון המון כייף והנאה, תהני מכל רגע. ותחזרי אלינו מאושרת ובריאה. נשיבוקים מכל הלב וברור איך לא, ברכות על הירידה........... גאונה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 08:05
 נינוש Posts: 1442
|
בלונדה יקרה, נסיעה טובה, נכון לחץ גדול לפני נסיעה אך אני אגלה לך סוד מה ששכחת לקחת בטוח תמצאי בחו"ל כך שתורידי סטרסס ותהני גם מההכנות כי זה גם חלק מהנסיעה. הכי הכי נחמד בסאן דיאגו, עיר מופלאה ובעיקר לה ג"ולה את בטוח תגיעי לשם. כשילדי היו קטנים (3) ויצאנו מהבית להורים, לחברים או לטיול בארץ ובחו"ל רגע לפני הנסיעה בעלי ואני הסתכלנו אחד על השני ואמרנו בצחוק " מה שיהיה יהיה" כלומר אם שכחנו משהו אנחנו כבר נסתדר...... אז חיבוק גדול ונשיקות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 07:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברכות על הירידה בלונה, סגרת 9 קילו. כל הכבוד!!! אני מאחלת לך נסיעה טובה ובריאות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 07:07
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה אהובה כל הכבוד על הירידה גם אם היא קטנה. .. ראו שהרגשת לא טוב ומקווה שאת מרגישה טוב יותר הבוקר.. החיבוק בין מירי לבינך בהחלט היה מרגש מאד.... מאחלת לך נסיעה טובה כיפיית והעיקר שתרגישי טוב... תהני ותעשי כייף חיים... משנה מקום זה לשנות אווירה.... תהני יקירתי נשיקות וכבר געגעועים סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 07:04
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב , אתמול לא הספקתי לעדכן שירדתי חצי קילו. זה אומר שסגרתי אתמול תשעה קילו, זה אומר שעוד חצי קילו והגעתי למשקל שלפני ההריון. לצערי הרב לא יכולתי להישאר בהרצאה כי הרגשתי ממש לא טוב הרגשתי שאני חייבת לצאת החוצה לנשום אויר. ניסיתי להיפרד מהבנות בשקט ולברוח כדי לא להפריע למירי, אך מירי יקרה עצרת את ההרצאה ולא הסכמת לבריחה והתחבקנו וזה הרגיש חיבוק של אמא , אז לפני שהדמעות התחילו לרדת והגרון נחנק(בגלל שאני רגשנית מאוד לאחרונה) רצתי מהר החוצה. בטוחה שההרצאה היתה מעולה ומירי נראת מהממת אתמול. בנות יקרות נהנתי לראות את כולכן אתמול גם אם הרגשתן שאני לא ממש שם., הייתי שם. מחר הנסיעה ואני מקווה שהנסיעה תרגיע קצת ותוריד קצת מהלחץ היום יומי. מאחלת לכולכם יום טוב ובהצלחה לנשקלים. נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|