28/03/2012 15:43
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כול מילה נכונה הלוואי ויבוא היום ושינוי התחולל באמת מכול כיוון באוכל.... שאפתינית כולל הכבוד לך על הסנוביות גופך מרוויח וקרולין וכל מי שחותכת ירקות ומביאה מראש זו ברכה ורווח אישי... כמו שיום יום אני מכינה לדובון ארוחה שלא יפול לגאנק בעבודה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 14:06
 רבקה Posts: 8411
|
וכשאנחנו רואות את כל שפע הפחמימות מונח לפנינו לא תמיד אנחנו חזקות והפיתוי הוא עצום מתי באמת ילמדו שאפשר אחרת בירקות חתוכים גבינות וכד' מזלינו שאנו כאן עם מירי ששומרת עלינו מכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 13:55
 אייריס Posts: 3744
|
כל כך צודקת, באמת מתי יהיה סוף לדבר?!!! בכל מקום קורה הדבר הנוראי הזה כאילו באמת אין מחר..... מזל שאנחנו פה ובשליטה ומודעות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 11:01
 קרנושה Posts: 3420
|
יפה שלי, כמה אני מסכימה איתך על זה, גם לי תמיד יוצא להתקל במאכלים האלו ובמקומות האלו שחושבים שהפחממות הן הדבר הכי נפלא שיכול לעמוד מול האדם. יום אחד ישתחרר עוד בורג למערכת הזו והעולם בעיצומו של שינוי לדעתי, לפחות העולם שלי ושלך ושל כל הפורום היקר שלנו. העיקר שאנחנו חלק מכל המהפך והשינוי ונפיץ אותו הלאה..♥ אוהבת אותך יםםםםםםםם!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 11:00
 1103 Posts: 5022
|
EFF כתב:
צודקת...גם באירועים של ילדים הכיבוד מבוסס על פחמימות פשוטות ולא בריאות..זה מה שג'ימי אוליבר מנסה לעשות במסעות שהוא עורך באנגליה ובארה"ב - מנסה לשכנע צריכת אוכל בריא..מאוד קשה להחדיר את זה לתודעה.. בתכנית אפשר לראות שהמזון שמוגש שם לילדים הוא מזון לא בריא מה שנקרא ג"נק פוד.הילדים לא יודעים מה זה ירקות ועוד מזונות מזינים. כמובן שהכל בא מהבית לילדים הרגלי אכילה גרועים. ג"מי אוליבר הוא מנסה לשנות להם הרגלים ולחשוף אותם למזונות שהם אינם מכירים, זה לא פשוט ולא קל. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 08:27
 dany Posts: 19819
|
לשמחתי הרבה, באופי שלי אני ממש לא אוהבת לאכול בציבור......... לפחות שם שומרת פאסון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 08:10
 נינוש Posts: 1442
|
כשאני מגיעה לארועים כאלה, מודיעה לחברה שאני לא מעכלת בצק, וכל הבורקסים קורצים לי מכל עבר, והעוגות גם כן לכן מכינה לי קפה. ועל אחת כמה וכמה רואה נשים שעוד אורזות להן איזה בורקס קטן לאחר כך.... כדי שחס וחלילה לא יתמוטטו מרוב רעב. כן כן, קל יותר לקנות דברי מאפה מאשר לחתוך ירקות. וקרולין יקרה שלי, את יודעת שממך למדתי עוד משהו קטן..... ואל תשכחי סי יו אין רביעי....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 07:37
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה יקירתי, אתן המורות שלי. נחושה כתב:
שאפתנית כתב: את כל כך צודקת קרולין וכשאני נמצאת במצב הזה אני מרגישה רוממות רוח, שמחה וגאה שאני עליתי כיתה ואני לא שואבת כמוהם את כל מה שמונח על השולחן, אני כבר יודעת מה בריא לגוף שלי ומה מסב לו נזק. עכשיו לפני פסח אנשים גם רוצים לגמור את החמץ שיש להם בבית ופתאום מתחיל מצעד עוגות , עוגיות, שתיה מוגזת למשרד ומכבדים את כולם. לי אין בעיה להגיד לא תודה ויש אנשים שחושבים שאני סנובית ולא אכפת לי כי אני בהחלט סנובית לגוף שלי, אני משקיעה מאמצים רבים להצליח ולהיות בריאה אז מצדי שיחשבו שאני סנובית אבל את הזבל הזה אני לא מכניסה לפה. נקיון פסח לא יעבור דרך הלוע שלי!!! שאפתנית את מודל לחיקוי והשראה לכולםםםםםםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 07:12
 נחושה Posts: 6982
|
שאפתנית כתב:
את כל כך צודקת קרולין וכשאני נמצאת במצב הזה אני מרגישה רוממות רוח, שמחה וגאה שאני עליתי כיתה ואני לא שואבת כמוהם את כל מה שמונח על השולחן, אני כבר יודעת מה בריא לגוף שלי ומה מסב לו נזק. עכשיו לפני פסח אנשים גם רוצים לגמור את החמץ שיש להם בבית ופתאום מתחיל מצעד עוגות , עוגיות, שתיה מוגזת למשרד ומכבדים את כולם. לי אין בעיה להגיד לא תודה ויש אנשים שחושבים שאני סנובית ולא אכפת לי כי אני בהחלט סנובית לגוף שלי, אני משקיעה מאמצים רבים להצליח ולהיות בריאה אז מצדי שיחשבו שאני סנובית אבל את הזבל הזה אני לא מכניסה לפה. נקיון פסח לא יעבור דרך הלוע שלי!!!
שאפתנית את מודל לחיקוי והשראה לכולםםםםםםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 06:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
את כל כך צודקת קרולין וכשאני נמצאת במצב הזה אני מרגישה רוממות רוח, שמחה וגאה שאני עליתי כיתה ואני לא שואבת כמוהם את כל מה שמונח על השולחן, אני כבר יודעת מה בריא לגוף שלי ומה מסב לו נזק. עכשיו לפני פסח אנשים גם רוצים לגמור את החמץ שיש להם בבית ופתאום מתחיל מצעד עוגות , עוגיות, שתיה מוגזת למשרד ומכבדים את כולם. לי אין בעיה להגיד לא תודה ויש אנשים שחושבים שאני סנובית ולא אכפת לי כי אני בהחלט סנובית לגוף שלי, אני משקיעה מאמצים רבים להצליח ולהיות בריאה אז מצדי שיחשבו שאני סנובית אבל את הזבל הזה אני לא מכניסה לפה. נקיון פסח לא יעבור דרך הלוע שלי!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 06:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן כל כך נכון ומעמיסים מה שיותר.במקומות עבודה זו פשוט מכה קשה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 05:04
 dany Posts: 19819
|
קרולין את יכולה לראות את זה גם בפרסומות, מצד אחד תכניות אין בריאות והדרכה על כמה שכל הפחמימות הריקות הן "זבל" לגוף. ומצד שני מפמפמים את הפרסומות עם המאכלים הכי הכי לא בריאים. השפה הדו לשונית הזו מבלבלת עד מאד, בעיקר אנשים שלא נמצאים בתוך העניינים כמונו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 23:05
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה, צודקת בכל מילה אני מקוה מאד שלאט לאט יגיע השינוי המיוחל לכל הפגישות והכנסים . בנתיים אנחנו במודעות גבוהה ואין לזה מחיר. להתראות אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 22:03
 EFF Posts: 6417
|
צודקת...גם באירועים של ילדים הכיבוד מבוסס על פחמימות פשוטות ולא בריאות..זה מה שג'ימי אוליבר מנסה לעשות במסעות שהוא עורך באנגליה ובארה"ב - מנסה לשכנע צריכת אוכל בריא..מאוד קשה להחדיר את זה לתודעה..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 21:26
 קרולין Posts: 6651
|
מתי זה יקרה למארגנים שיעלו כתה מתי??? במסגרת עבודתי אני הולכת להמון ימי עיון, הדרכות, סדנאות, קורסים, כנסים וכו' ברוב המקרים הכיבוד הוא לא דיאטתי, משמין, אין אפשרויות בחירה לנו לשומרים על המשקל, כאילו אין מודעות, אין התקדמות, כל העולם מדבר על תזונה נכונה, בריאה, אחרת.... והכיבוד נשאר ללא שינוי....הכל היה פחמימותתתת בכל הצבעים, הצורות והגדלים , מה שכן , היו גם תפוחי עץ לעיצוב האישיות....מזל גדול שאני לא סומכת על אף אחד, תמיד תמיד מביאה איתי "תיק אוכל" עם ירקות חתוכים, סנדוויץ בריא ועסיסי, פרי ומים מים בששון. בנוסף, כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אוכליםםםםםםםםםםםםםםם הכלללללללללללללללללללללל כאילו זה אוויר,כאילו אין לזה ערך קלורי ...זה פשוט לא נספר. מקווה שבעתיד הקרוב נראה שינוי לטובה במחוזותינו, כי בלי שום קשר למשקל , התזונה היא הדלק של הגוף שלנו ואי אפשר רק ל ד ב ר ולדבר...צריך גם לעשות. שיהיה לילה טוב לכולםםםםםםם. אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|