28/03/2012 16:01
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כול הכבוד על הירידה וכול הכבוד על הנחישות והעמידה בו בסופר כול הכבוד אכן זו הרגשה נהדרת בהצלחה בהמשך ובריאות לאמך... אקו בריאות והחלמה מהירה ליד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 06:35
 dany Posts: 19819
|
כנראה שהזמן מתחיל לעשות את שלו, מה לעשות צריך סבלנות. מקווה שיהיו לך רק בשורות טובות. ובכל אופן את משוחררת הפסח הזה!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
תודה רבקוש , יקירתי,אכן זה כבר מסודר לי בראש גם הכאבים יחלפו,חייבת לציין שמאתמול אני חשה בשיפור קל ,אולי המפגש שלנו הכיפי ביום שני עשה טוב גם ליד. היום נשמע את דברי האורטופד והצילום . נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 06:34
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב אקו, שמחה לשמוע שהיד כואבת פחות. מקווה שתשמעי בשורות טובות אצל האורטופד ובכל מקרה תני ליד עוד זמן לנוח, אל תתחילי לאמץ אותה. מחכים לעדכונים... אקורדיאון כתב:
תודה רבקוש , יקירתי,אכן זה כבר מסודר לי בראש גם הכאבים יחלפו,חייבת לציין שמאתמול אני חשה בשיפור קל ,אולי המפגש שלנו הכיפי ביום שני עשה טוב גם ליד. היום נשמע את דברי האורטופד והצילום . נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 06:33
|
כנראה שהזמן מתחיל לעשות את שלו, מה לעשות צריך סבלנות. מקווה שיהיו לך רק בשורות טובות. ובכל אופן את משוחררת הפסח הזה!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2012 05:24
 אקורדיאון Posts: 16382
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 14:15
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
חחח נחושתי אני כאן,פשוט קשה עלי הכתיבה בגלל הסדק ביד,אבל לא זזה מכאן. יקירה יישר כח ,נותר לך עוד שבוע שליטה כדי להגיע לשולחן החג קלילה יותר. וואו אני לא מאמינה שהשנה לאחר עשרות בשנים לא מכינה סדר וזה באמת לא היה צפוי אבל היד לא תאפשר לי,כולם צוחקים עלי איך אסתדר בלי בישולים,האמת מחד זה ממש רווח נקי למשקל ואולי עוד אאמץ את השיטה. יום נפלא ובשליטה. אקורדיון יקירתי מאחלת לך את כל הבריאות והחזרה להניע את היד חופשי לכל כיוון רואים עלייך את הסבל שאת נושאת הלוואי וכל יום מעכשיו יהיה טוב יותר שמרי על עצמך ומה יש מגיע לך גם להיות מתארחת וקבלי זאת בקלות חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 06:47
|
נכון שהמציאות מכתיבה לך להעביר את השרביט השנה אבל תנסי להנות מזה, תתפנקי קצת. אקורדיאון כתב:
dany כתב: צר לי יקירתי שעדיין אינך חשה בטוב......... לגבי הבישולים, מעז יצא מתוק!!!!!!!!!!!! מותר גם לך להעביר את השרביט מידי פעם למישהו אחר. אקורדיאון כתב: חחח נחושתי אני כאן,פשוט קשה עלי הכתיבה בגלל הסדק ביד,אבל לא זזה מכאן. יקירה יישר כח ,נותר לך עוד שבוע שליטה כדי להגיע לשולחן החג קלילה יותר. וואו אני לא מאמינה שהשנה לאחר עשרות בשנים לא מכינה סדר וזה באמת לא היה צפוי אבל היד לא תאפשר לי,כולם צוחקים עלי איך אסתדר בלי בישולים,האמת מחד זה ממש רווח נקי למשקל ואולי עוד אאמץ את השיטה. יום נפלא ובשליטה. האמת שאצלי זה כיף ולא מעמסה אבל כן השרביט הפעם יעבור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 06:14
|
dany כתב:
צר לי יקירתי שעדיין אינך חשה בטוב......... לגבי הבישולים, מעז יצא מתוק!!!!!!!!!!!! מותר גם לך להעביר את השרביט מידי פעם למישהו אחר. אקורדיאון כתב: חחח נחושתי אני כאן,פשוט קשה עלי הכתיבה בגלל הסדק ביד,אבל לא זזה מכאן. יקירה יישר כח ,נותר לך עוד שבוע שליטה כדי להגיע לשולחן החג קלילה יותר. וואו אני לא מאמינה שהשנה לאחר עשרות בשנים לא מכינה סדר וזה באמת לא היה צפוי אבל היד לא תאפשר לי,כולם צוחקים עלי איך אסתדר בלי בישולים,האמת מחד זה ממש רווח נקי למשקל ואולי עוד אאמץ את השיטה. יום נפלא ובשליטה.
האמת שאצלי זה כיף ולא מעמסה אבל כן השרביט הפעם יעבור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 06:13
|
קרולין כתב:
אקו יקירתי, תרגישי טוב , החלמה מהירה ורק בריאות !!! שולחת לך חיבוקים חמיםםםם. ולך נחושתי, את אלופהההההה!!!! המשך יום נפלא קרולין
תודה רבה יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 23:10
 נחושה Posts: 6982
|
תודה לכולן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 12:21
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי את במלוא המרץ והעשייה הן בקניות והן בשליטה הרבה תובנות השארת לנו כאן בקניותייך ומגיע לך הצדעה בראש מורם על תזוזת הקילוגרמים כלפי מטה הרבה בריאות לאמך היקרה ואכן יש צורך לשתף בעזרה את האחים כדי להקל על העומס המוטל עלייך המשך יום נפלא ורגוע ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 10:46
|
מיכל שרון כתב:
אלופה!!! איזה כיף לקרוא פוסט כזה ולהתחיל איתו את הבוקר.. את נשמעת במקום מעולה, כיף לקרוא אותך ותמשיכי ככה יקרה!! מקווה להתראות לפני החג.. (:
לפני החג הודעתי למירי שאני לא מגיעה כי אמא תהיה אצלי אחרי טיפולים...איחולי החג שמח יהיו בפורום, מבטיחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 09:56
 רייצ'ל Posts: 1323
|
נחושה יקרה, אין מילים בפי כל הכבודדדדדדדד אלופה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 08:39
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקירתי, תרגישי טוב , החלמה מהירה ורק בריאות !!! שולחת לך חיבוקים חמיםםםם. ולך נחושתי, את אלופהההההה!!!! המשך יום נפלא קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 07:51
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אלופה!!! איזה כיף לקרוא פוסט כזה ולהתחיל איתו את הבוקר.. את נשמעת במקום מעולה, כיף לקרוא אותך ותמשיכי ככה יקרה!! מקווה להתראות לפני החג.. (:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 07:41
|
צר לי יקירתי שעדיין אינך חשה בטוב......... לגבי הבישולים, מעז יצא מתוק!!!!!!!!!!!! מותר גם לך להעביר את השרביט מידי פעם למישהו אחר.
אקורדיאון כתב:
חחח נחושתי אני כאן,פשוט קשה עלי הכתיבה בגלל הסדק ביד,אבל לא זזה מכאן. יקירה יישר כח ,נותר לך עוד שבוע שליטה כדי להגיע לשולחן החג קלילה יותר. וואו אני לא מאמינה שהשנה לאחר עשרות בשנים לא מכינה סדר וזה באמת לא היה צפוי אבל היד לא תאפשר לי,כולם צוחקים עלי איך אסתדר בלי בישולים,האמת מחד זה ממש רווח נקי למשקל ואולי עוד אאמץ את השיטה. יום נפלא ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 07:39
|
אקורדיאון כתב:
חחח נחושתי אני כאן,פשוט קשה עלי הכתיבה בגלל הסדק ביד,אבל לא זזה מכאן. יקירה יישר כח ,נותר לך עוד שבוע שליטה כדי להגיע לשולחן החג קלילה יותר. וואו אני לא מאמינה שהשנה לאחר עשרות בשנים לא מכינה סדר וזה באמת לא היה צפוי אבל היד לא תאפשר לי,כולם צוחקים עלי איך אסתדר בלי בישולים,האמת מחד זה ממש רווח נקי למשקל ואולי עוד אאמץ את השיטה. יום נפלא ובשליטה. תרגישי טוב יקירה ובשורות טובות בבדיקות ובהחלמה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 07:38
|
שאפתנית כתב:
ברכות ברכות ושוב ברכות לך נחושה על הירידה המדהימה!!! כל הכבוד ובאשר לקניות בסופר אני מסכימה איתך בהחלט. אני מגיעה לסופר עם רשימה ולא סוטה ממנה כלל וכלל ולא משנה מה המבצעים. באשר לפסח מודה ומתוודה שכל פעם שאני עוברת עם העגלה ליד המדפים של פסח אני פשוט שמה גז ובורחת פשוט לא בא לי עדיין להתמודד ולהתעסק עם זה. את המצות, היין ושאר דברים אקנה בשבוע הבא. אני בטוחה שלא יברח לשום מקום ויישאר על המדף למרות שלפעמים זה באמת נראה כאילו הבצורת חלפה על מדינתנו כי אנשים מנקים מדפים כמו שואבי אבק פשוט לראות ולא להאמין. באשר לשתיה הקלה אנחנו לא קונים יותר מוגזים אז אני שמחה להשאיר את כל הארגזים הללו לאנשים אחרים.
יקירה, צדקת בתאורך, שואבי אבק לגמרי...וטוחני מזון לגבי הבקבוקים נרכשו בבודדים לא בקרטונים... אצלי בכל אופן. וכל הקניה המוקדמת היתה בגלל אילוצי לו"ז, אמא תתחיל טיפולים ביום חמישי הזה ועדיין יש סדר מצומצם אבל הוא אצלי...( 10 אנשים בלבד)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 06:48
|
ברכות ברכות ושוב ברכות לך נחושה על הירידה המדהימה!!! כל הכבוד ובאשר לקניות בסופר אני מסכימה איתך בהחלט. אני מגיעה לסופר עם רשימה ולא סוטה ממנה כלל וכלל ולא משנה מה המבצעים. באשר לפסח מודה ומתוודה שכל פעם שאני עוברת עם העגלה ליד המדפים של פסח אני פשוט שמה גז ובורחת פשוט לא בא לי עדיין להתמודד ולהתעסק עם זה. את המצות, היין ושאר דברים אקנה בשבוע הבא. אני בטוחה שלא יברח לשום מקום ויישאר על המדף למרות שלפעמים זה באמת נראה כאילו הבצורת חלפה על מדינתנו כי אנשים מנקים מדפים כמו שואבי אבק פשוט לראות ולא להאמין. באשר לשתיה הקלה אנחנו לא קונים יותר מוגזים אז אני שמחה להשאיר את כל הארגזים הללו לאנשים אחרים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 06:12
|
חחחחח אמת ,אכן כך.
|
|
0