|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
26/03/2012 06:09
 נחושה Posts: 6982
|
אקורדיאון כתב:
חחח נחושתי אני כאן,פשוט קשה עלי הכתיבה בגלל הסדק ביד,אבל לא זזה מכאן. יקירה יישר כח ,נותר לך עוד שבוע שליטה כדי להגיע לשולחן החג קלילה יותר. וואו אני לא מאמינה שהשנה לאחר עשרות בשנים לא מכינה סדר וזה באמת לא היה צפוי אבל היד לא תאפשר לי,כולם צוחקים עלי איך אסתדר בלי בישולים,האמת מחד זה ממש רווח נקי למשקל ואולי עוד אאמץ את השיטה. יום נפלא ובשליטה. לפעמים יקירה אנחנו מתכננים ומישהו אחר מכתיב לנו, אכן תנצלי את המומנטום למנוחה, שליטה באוכל, הנאות ובילויים...וכן אפשר לפעמים להעביר את השרביט... חוץ מזה, אחרי פסח תמיד מגיע ראש השנה נשיבוקים edited by נחושה on 3/26/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 06:06
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חחח נחושתי אני כאן,פשוט קשה עלי הכתיבה בגלל הסדק ביד,אבל לא זזה מכאן. יקירה יישר כח ,נותר לך עוד שבוע שליטה כדי להגיע לשולחן החג קלילה יותר. וואו אני לא מאמינה שהשנה לאחר עשרות בשנים לא מכינה סדר וזה באמת לא היה צפוי אבל היד לא תאפשר לי,כולם צוחקים עלי איך אסתדר בלי בישולים,האמת מחד זה ממש רווח נקי למשקל ואולי עוד אאמץ את השיטה. יום נפלא ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 05:54
|
dany כתב:
נחושתי ברכות על הירידה הנפלאה............ קניות לחג?? אפילו עוד לא חשבתי על כך....... סתם קניות שבועיות יהיו היום. הליל סדר השנה לא אצלי,כך שאני רק צריכה לדאוג למתנה למארחת, ולמחרת זו ארוחת שבת רגילה שום השתוללות. ומה אומר לך נחושתי לא צריך חגים וסיבה למסיבה בכדי לא להיות במסלול נכון??????????????????????? אז באמת כל הכבוד ואת המשיכי ואולי החלפת עכשיו את התפקיד עם בלונדה והפכת להיות הקטר????????? נשיבוקים אפרופו קטר, איפה אקו יקירתנו? edited by נחושה on 3/26/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 04:35
 dany Posts: 19819
|
נחושתי ברכות על הירידה הנפלאה............ קניות לחג?? אפילו עוד לא חשבתי על כך....... סתם קניות שבועיות יהיו היום. הליל סדר השנה לא אצלי,כך שאני רק צריכה לדאוג למתנה למארחת, ולמחרת זו ארוחת שבת רגילה שום השתוללות. ומה אומר לך נחושתי לא צריך חגים וסיבה למסיבה בכדי לא להיות במסלול נכון??????????????????????? אז באמת כל הכבוד ואת המשיכי ואולי החלפת עכשיו את התפקיד עם בלונדה והפכת להיות הקטר????????? נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 01:50
 אשירה Posts: 4292
|
תוצאה מדהימה ובהחלט טעימה, מה שמזכיר לנו שאם עושים את הדברים נכון יש תוצאות, קניות זה אחד מעקבי אכילס של ההרזיה ומה לעשות שמהם אי אפשר להימנע לגמרי כמו למשל מלחם או משוקולד, נחושה יקרה, עמדת בגבורה בכל הפיתויים וזה חיזק אותך ונתן לך כוח גם בדברים נוספים, מה שמראה שכל דבר הוא אפשרי אם רק נהיה נחושים כמוך, ברכות על הירידה והמשך שבוע מוצלח,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 00:40
 sivankatzav Posts: 91
|
וואוו... כל הכבוד, את שפיצית  שיחקת אותה, האיפוק לא לקנות מה שלא צריך אלא רק מה שצריך- עזר! סיון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 00:19
|
פורום יקר, רוצה לשתף בתובנות מיום ו' בבוקר את ערכתי קניותיי כשאני חזקה ונחושה וצללתי עמוק לתוך התהליך. ערב לפני ערכתי רשימתקניות מסודרת (לפי המיקום וקבוצות המוצרים בסופר) בניקוי ובציון מה יש כבר במקרר ביית שלא אתפתה לקניה מיותרת, דגש הקניה היה על שתיה/ חומרי ניקוי, מצות.... ירקות ופירות נקנו בשוק יום קודם וניכר תיגבור ביחס הירקות והירוקים בקניה עצמה. בבוקר שישי אכלתי ארוחת בוקר, שמתי את הילד בבית הספר ולקראת 08:00 הייתי בסופר עם טיימר כדי להיות אצל הקופאיות עד 09:00 (לא להסתובב סתם ולהתפתות וגם כי היום ורשימת המשימות היתה ארוכה... ) בסופר אנשים רבו על חלות ומיני בייגלס (צריך להקפיא או למלא את הבטן ) כאילו יהיה רעב על הארץ ואנו שבועיים!!!!!!!!!!!!!!! לפני ליל הסדר. אנשים סחבו ארגזי קולה, מוגזים, ממותקים, יין, ומה לא....רק כדי להשקות את הרעב הרגשי והכעסים שיצופו בשולחן החג אצלם: החמות והכלות ומי אמר ולמה....מוכר לכם?!, לי לא!!! הייתי רגועה וכל קניית המשקאות שלי הסתכמה בהזמנות לקולה זירו ולדיאט ספרייט (אחד ואחד ) , מאותגרי סוכר, בקבוק מיץ אחד לילדים והשאר יהיה מים בששון. מצות ועוגיות לפסח (ערימות, אנשים קונים לעוגות, לנשנש עם שוקולד וריבות...) הודעתי לילדים שהמצות השנה מסכימות לקבל רק לא צבע חום (אבוקדו, סלט ביצים, טחינה, קוטג) אני כבר לא מדברת על זה שמדפי הירקות היו עמוסים כל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב ארץ זבת חלב ודבש ואיפה הכי סוער? במעדנים, בבשר, בגבינות, במעדניה, בקונדיטוריה ובכל החטיפים המלוחים והמתוקים הכשרים לפסח ומוזלים לקראת החג.... מה ,אי אפשר לפנק את הנכד בהצגה טובה, ספר, אופניים? רק באוכל? , כנ"ל את הילדים, הבעל, הכלות, החתנים....הכול סביב האוכל. ושלא תקראו לי מתייפייפת, הייתי שם...כשהייתי חלשה, כשהתפתיתי ל 1+1 או רק 10 ש"ח או 25% הנחה בדיוק כמו כל עמך ישראל, ואז אחרי החגים 3-5 ק"ג יותר (חג ראשון ושני ושבתות ומימונה ול"ג בעומר....) כעת אני חזקה, סוף הסיפור, השעון של הנייד צלצל בדיוק כשסיימתי לארוז ולשלם, הגעתי הביתה וסידרתי את המצרכים, היו לי אנרגיות כמו לסינדרלה מכושפת, צחצחתי את הבית, הספקתי משימות, היו לי את הכוחות להיות אסרטיבית עם אחי ואחותי בנוגע לטיפול באימי (לתקופה הקרובה) , אחרי שאני רצה עם אימי לבדיקות וניתוח וביקורות כבר מעל לחודשיים...במסירות אבל די...הם יכנסו לעניינים בקרוב מאוד. בקיצור יצאתי גדולה ורק הערב התברר לי ...הכי טעים שני קילו פחות!!! אגב גם קל יותר ופחות צפוף במכנס...
 edited by נחושה on 3/26/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|