|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
26/03/2012 16:38
 1103 Posts: 5022
|
לדיאטה יש קונטציה לא נעימה אי לכך כדי לעשות סדר בדברים,במסגרת שלנו אוכלים נכון, אנחנו עושים שינוי בהרגלי החיים לכל החיים.אנחנו אוכלים אוכל בריא טעים ומשביע . כייף לנו אם נשנה את הראש זה לא יהיה קשה בכלל,כי הכל מתחיל בראש. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 12:37
 רבקה Posts: 8411
|
נחושה כתב:
דבר אחד אני יכולה להגיד לך דני, זה חייב להיות רציף, בלי לחץ, במודעות והכי חשוב מגיע זמן שאת מבינה ש אוכל זה כדי לחיות, אוכל זה טעים, אוכל יש בשפע, אוכל זה גיוון אוכל זה לא נחמה, אוכל זה לא מכסה, אוכל לא ממיס דאגות כעס או תסכול ולא מנקה אותם, אוכל זה בריאות כמאמר המשפט: מה שאתה מכניס לגופך זה מה שאתה או ככה אתה נראה...לא זוכרת בדיוק.....וזה נכון! כשאנחנו מפוטמים, מאביסים, בולסים...אנחנו בעלי מחלות, חריקות, אנרגות שליליות, מצבי רוח, תסכולים וכעס, מקטינים את עצמינו....נובלים ומרקיבים נפשית (נעזוב כרגע מראה חיצוני) כשאנחנו בתהליך באופן רציף, קל יותר, צמוד יותר, אנרגיות בשמיים, לא מתעסקים באוכל עד הארוחה הבאה, חיים יותר, פתוחים ועליזים יותר, יש זיק קורן בעיניים, יש שקט בלב ורוגע הן בקיבה והן במוח. אין את הזמזום התמידי של הרחמים העצמיים.....= תבואי לראות את מירי בגודל טבעי , בחי, אין מה לעשות= רואים ומרגישים!!! בהצלחה לכולנו ויום נפלא ובהצלחה לנשקלים נחושה 
וואו נחושתי כל כך נכון וכדאי שכולנו כאן בפורום נפנים , נבין ונכניס זאת טוב טוב למודעות שלנו אך דני'לה גם צודקת השד הזה שיושב לו שם בפינה ומכתיב לנו התנהלות לא נכונה בואו כולנו ננסה לסלקו ונעבור להצלחה שלנו בעשייה ובשמחה חיים מועילה אוהבת אותכם ומזדהה עם כל מילה ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 09:52
 רייצ'ל Posts: 1323
|
סיגל נחושה ושאר בנות הפורום, דיאטה זה לא תהליך קל יש עליות ויש ירידות צריך לקחת הכל בפרופורציה שיהיה בהצלחה בהמשך התהליך רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 09:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני מבינה בדיוק למה את מתכוונת ובהחלט גם אני שם. dany כתב:
אין לי בעיה עם שלושת הארוחות..................חחחחחחחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: כמה שאתן צודקות, הפוסטים שלכן כל כך נכונים שנותר לי להצטרף לדבריכן ולאחל שהבולמוסים יגיעו לעיתים יותר נדירות וכמעט לא נרגיש בהם. כמו שנחושה כתבה מתישהו נופל האסימון שאוכל זה כדי לחיות ולא יותר מזה. שלוש ארוחות ולא מתעסקים באוכל. לא מתקרבים לאויבים סתם כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 08:28
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל ונחושה יקרות! שתיכן מרגשות ומדהימותתתתתתתתתתתתת!!!! שולחת לכן ים של חיבוקים וחיזוקים להמשך הדרך והתהליך..... אתן י כ ו ל ו ת !!!!! תמשיכו להתמיד ולראות יופי של תוצאותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. אוהבת המוןןןןןןןןןןןןןןןן שלכן קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 08:18
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה אהובה תודה ענקית על הפוסט שנכתב מכל הלב.. כבר מאתמול חזרתי לעצמי... ... גאה בך על ירידה נהדרת של 2קילו את מחוננת אמיתית כל הכבוד ושוב תודה ענקית לך ולבנות הפורום ולמירי על התמיכה והעידוד זה ממש לא מובן מאליו... הולכת להשקל היום עם ראש מורם ולא משנה מה יראה המשקל אני חזרה בשליטה!!!! תודה תודה תודה אוהבת אתכן מאד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 07:44
 dany Posts: 19819
|
אין לי בעיה עם שלושת הארוחות..................חחחחחחחחחחחחחחחחח
שאפתנית כתב:
כמה שאתן צודקות, הפוסטים שלכן כל כך נכונים שנותר לי להצטרף לדבריכן ולאחל שהבולמוסים יגיעו לעיתים יותר נדירות וכמעט לא נרגיש בהם. כמו שנחושה כתבה מתישהו נופל האסימון שאוכל זה כדי לחיות ולא יותר מזה. שלוש ארוחות ולא מתעסקים באוכל. לא מתקרבים לאויבים סתם כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 07:43
|
תודה יקירה על המילים הטובות-יש לך את זה!!!!!!!!!! מה לעשות לעיתים כל המילים הללו הן טובות אך לא עובדות, לא יודעת למה, יש כנראה שם בפנים איזה שד שהוא חזק יותר מהכל שד ההרס העצמי. אך עדיין לא ויתרתי ולא הרמתי ידיים למרות הקשיים. ושיש תקווה יש הבטחה שבכל זאת יקרה משהו טוב.
נחושה כתב:
דבר אחד אני יכולה להגיד לך דני, זה חייב להיות רציף, בלי לחץ, במודעות והכי חשוב מגיע זמן שאת מבינה ש אוכל זה כדי לחיות, אוכל זה טעים, אוכל יש בשפע, אוכל זה גיוון אוכל זה לא נחמה, אוכל זה לא מכסה, אוכל לא ממיס דאגות כעס או תסכול ולא מנקה אותם, אוכל זה בריאות כמאמר המשפט: מה שאתה מכניס לגופך זה מה שאתה או ככה אתה נראה...לא זוכרת בדיוק.....וזה נכון! כשאנחנו מפוטמים, מאביסים, בולסים...אנחנו בעלי מחלות, חריקות, אנרגות שליליות, מצבי רוח, תסכולים וכעס, מקטינים את עצמינו....נובלים ומרקיבים נפשית (נעזוב כרגע מראה חיצוני) כשאנחנו בתהליך באופן רציף, קל יותר, צמוד יותר, אנרגיות בשמיים, לא מתעסקים באוכל עד הארוחה הבאה, חיים יותר, פתוחים ועליזים יותר, יש זיק קורן בעיניים, יש שקט בלב ורוגע הן בקיבה והן במוח. אין את הזמזום התמידי של הרחמים העצמיים.....= תבואי לראות את מירי בגודל טבעי , בחי, אין מה לעשות= רואים ומרגישים!!! בהצלחה לכולנו ויום נפלא ובהצלחה לנשקלים נחושה 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 07:40
 נחושה Posts: 6982
|
מקפיצה כדי שסיגלי לא תפספס
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 06:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
כמה שאתן צודקות, הפוסטים שלכן כל כך נכונים שנותר לי להצטרף לדבריכן ולאחל שהבולמוסים יגיעו לעיתים יותר נדירות וכמעט לא נרגיש בהם. כמו שנחושה כתבה מתישהו נופל האסימון שאוכל זה כדי לחיות ולא יותר מזה. שלוש ארוחות ולא מתעסקים באוכל. לא מתקרבים לאויבים סתם כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 06:19
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 06:09
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן דני כולנו נמצאות בכל פעם במקום אחר וזו דרך החיים,המזל שאנחנו כאן ,מודעות ומטפלות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 04:37
|
אין לי להוסיף אלא לומר לך נחושה יקרה שנמצאים במקום שלך זה הכי הכי כייף.
נחושה כתב:
סיגלי, כרגע ראיתי את השירשור הארוך עד שהגעתי לתחילתו, להלן תובנותיי: נוכח מצבך, שאפו שאת מארחת בא לך להקיא מעצמך - יופי במה זה יקדם אותך, בבולמוסון נוסף? ואז "תקיאי" ממנו?, כבר היינו שם נכון? ויצאת מזה בעבר!!! אכלת מיום שישי כאילו אין מחר וחרבת שבוע שלם לדעתך? לא בטוח, הגולם יגיד, אלא אם כן יצאת להפסקת אוכל ואת עוד אוכלת ברגע זה?! יפה שלי, כולנו היינו שם בדרך זו או אחרת. אני עצמי תקופה ארוכה חירבתי באופן קבוע משבת אחרה"צ ועד השקילה בראשון בערב עם פחממות ותוקים אחרי חמש ורחמים עצמיים מהולים בקפה שחור ופחמימות בימי ראשון וכמובן השקילה הראתה על המקום או עליה מפוארת ועובדה שזה נגמר (אייטם בנפרד- דיווח שקילה) אני מקווה שבזמן שאת ישנה וחולמת חלומות מתוקים ובוודאי תראי זאת מחר ביום השקילה, תצחצחי שיניים ותבטיחי לעצמך (לא למירי, לא לנו, לך בלבד) שבמים העכורים של השומן כבר שחית, צפת ושקעת וכעת את רוצה מים זורמים של עשיה ושחיה קדימה אל הלא נודע, להיכנס בפחד מכישלון/הצלחת התהליך ולבצע שינוי. אם לא הייתי סומכת עלייך במאה אחוז שזה יקרה, לא בטוח שהייתי משקיעה בך פוסט ב 24:00 במקום לישון. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2012 02:09
 אשירה Posts: 4292
|
סיגל יקרה, מי כמונו מבין ולא מתרגש, זה קורה לכולנו, אולם בזכות המסגרת והתהליך זה קורה לעיתים רחוקות יותר ויותר, הלקאה עצמית לא בבית ספרנו,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2012 23:42
|
סיגלי, כרגע ראיתי את השירשור הארוך עד שהגעתי לתחילתו, להלן תובנותיי: נוכח מצבך, שאפו שאת מארחת בא לך להקיא מעצמך - יופי במה זה יקדם אותך, בבולמוסון נוסף? ואז "תקיאי" ממנו?, כבר היינו שם נכון? ויצאת מזה בעבר!!! אכלת מיום שישי כאילו אין מחר וחרבת שבוע שלם לדעתך? לא בטוח, הגולם יגיד, אלא אם כן יצאת להפסקת אוכל ואת עוד אוכלת ברגע זה?! יפה שלי, כולנו היינו שם בדרך זו או אחרת. אני עצמי תקופה ארוכה חירבתי באופן קבוע משבת אחרה"צ ועד השקילה בראשון בערב עם פחממות ותוקים אחרי חמש ורחמים עצמיים מהולים בקפה שחור ופחמימות בימי ראשון וכמובן השקילה הראתה על המקום או עליה מפוארת ועובדה שזה נגמר (אייטם בנפרד- דיווח שקילה) אני מקווה שבזמן שאת ישנה וחולמת חלומות מתוקים ובוודאי תראי זאת מחר ביום השקילה, תצחצחי שיניים ותבטיחי לעצמך (לא למירי, לא לנו, לך בלבד) שבמים העכורים של השומן כבר שחית, צפת ושקעת וכעת את רוצה מים זורמים של עשיה ושחיה קדימה אל הלא נודע, להיכנס בפחד מכישלון/הצלחת התהליך ולבצע שינוי. אם לא הייתי סומכת עלייך במאה אחוז שזה יקרה, לא בטוח שהייתי משקיעה בך פוסט ב 24:00 במקום לישון. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|