הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תוכנית "הסיפור"

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/03/2012 17:06

EFF
EFF
תודה על ההמלצה...מאחר והתכנית משודרת בערב של ריקודי עם - אין מצב שאני צופה..באמת הקלטתי ועוד לא הספקתי..אבל בהחלט אצפה..
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2012 14:02

שאפתנית
שאפתנית
מסכימה איתן, הפתיחות של הילדים שמשתתפים בתכנית ממש מרגשת.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2012 14:00

שאפתנית
שאפתנית
מסכימה איתכן לגבי תוכן התכנית, גם אני צפיתי אתמול וזה מעציב לראות איזה מחיר נגבה מהילדים ששואפים למצויינות, ההלקאה העצמית הכל כך עצומה וכאובה. אם משהו לא עוצר אותם בזמן מקשיב ועוזר להוריד את הלחץ אז זה נגמר לא טוב. מצד שני יש את הילדים שפשוט רוצים לחיות (אם נקרא לזה כך) לא מדברת אליהם המחויבות ללימודים, להצליח ולסלול דרך לחיים.
המסקנה היא פשוטה, צריך לדעת למצוא את שביל הזהב שמתאים לכל ילד באשר הוא, להיות קשובים לא ללחוץ ולהכניס אותם לפינות אפלות, לדעת להקשיב והכל במתינות.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2012 14:00

שאפתנית
שאפתנית
מסכימה איתן, הפתיחות של הילדים שמשתתפים בתכנית מרגשת.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2012 06:29

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן היתה תוכנית מרתקת מלאה בתובנות לחיים.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2012 06:12

dany
dany
אשים להקלטה בשבוע הבא
וילדונת לשאוף למצויינות זה נהדר, אך לקחת בחשבון שלעתים גם כשלון הוא דבר טוב , באמת!!!!!!!!!!!!
כי אם לא נכשלים אף פעם איך יודעים????????????????
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2012 05:36

מיכיק
מיכיק
הכן תוכנית טובה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/03/2012 22:58

נחושה
נחושה
הפעם פספסתי אבל אשתדל לצפות בפרק הבא.Sleepy
0 קישור קבוע (Permalink)
22/03/2012 22:45

עושה מה שבא לי
עושה מה שבא לי
אני חושבת שזו אחת התוכניות הכי טובות שיש היום בטלוויזיה למי שלא מכיר אז כל שבוע מביאים סיפור אחר הקשור בילדים ובני נוער.
עכשיו הסתיימה התוכנית "השאיפה למצוינות מצד ההורים" . מצד אחד קשה לשמוע את הסיפורים שהוצגו ומצד שני, אני אומרת לעצמי קיבינימאט אני כזאת כלפי עצמי.. (אני מניחה שאני אהיה גם כלפי הילדים שלי) וההורים שלי אף פעם לא דחפו לשם בצורה גסה פשוט תמיד טפטפו במשפטים.
וזה היה מובן מאליו שצריך להביא ציונים גבוהים כי בסוף השנה מקבלים מלגה למי שיש ציונים טובים זה חשוב..
אני מטבעי טיפוס ששואפת למצוינות בכל הקשור ללימודים ולשליטה בבחירת דרך החיים שלי. וכשלא הולך אני מתוסכלת אני מאוכזבת מעצמי וישר נוטה לשפוט ולחפש מה לא היה טוב אני פרפקציוניסטית מאוד ובמקרה הזה, זה לרעה.

בכל אופן.. אמרו שהסיפור לשבוע הבא יהיה על ילדים שמנים.. כדאי לראות..
שהיה ערב נפלא וסופ"ש מהנה.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תוכנית "הסיפור"

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!