23/03/2012 06:52
 dany Posts: 19819
|
מיכיק קודם כל ברכות על השליטה, אין כמוך. ובנוגע לשרשור המתנות גם אני כבר זמן רב מעדיפה להביא שובר, כי אני יודעת עד כמה אני לא אוהבת שמביאים לי משהו שיושב בארון עד בוא ימות המשיח. שהם עדיין פצפונים זה סיפור אחר אך ברגע שגדלים הם מעדיפים או כסף(הילדים) או שובר(ההורים) ובא לציון גואל. השנה נתארח אצל חברים של הבת הגדולה לליל הסדר ושם כמובן צריך להביא משהו , העניין שאני לא מכירה את טעמה של בעלת הבית........ נעשה מחקר אצל הבת. בכל אופן שבת שלום לכולם ואוטוטו חג שמח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2012 06:34
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יישר כח והנה יום חדש כבר כאן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2012 05:26
 מיכיק Posts: 159
|
יש בי אולי משהו ילדותי, טוב יוש תר או פחות לא ברור. לאנשים שיקרים לליבי אוהבת לתת מתנות להשקיע המון המון מחשבה במה .........ויוצאת מאד מסופקת שקולעת לטעם המקבל. הפוך זה לא תמיד כך....האמת משתגעת רק בראש השנה ופסח, ו..ימי הולדת.. וכל פעם שאנחנו נוסעים זה משהו קטנטן. מחברת מיוחדת טושים מיוחדים ,מדבקות מיוחדות ,וכאלה. שהם באים ובאים הרבה, על שבועים כבר לא קונה כלום. ובילויים משותפים הסבים עם הבנים משחקי בנים או במשחקי חוגי הספורט שלהם, אני עם הבנות סדנת טקסטיל בתי קפה סרטים בילוי בילוי אגב אנחו והיה בתערוכת פרחים שני או שלישי חול המועד תלוי עם נחליט ללכת לפסטיבל עין גב ערב ראשון מופיע שמעון ישראלי והוא אהב ילדותי המוקדמת... כמה פעמים ראיתי את הנסיך הקטן שהוא הופיע... ואיזה חתיך היה בצעירותו...אולי אפשר מיני פגישה צפונית בין צבעים ריחות ויופי משכר...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2012 21:32
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכיק יקרה תקשיבי להרצאה על הבולמוס אני גאה בך שהצלחת לצאת מזה ולא להיסחף..... בקשר למתנות לחג כבר שנים רבות נותנת תלושי חג.... גם אני מעדיפה, כי כך יש חיסכון בזמן וקולעים בול.... נשיקות וחיבוק ענק מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2012 20:24
 1103 Posts: 5022
|
EFF כתב:
גם אני אוהבת לפנק בחגים עם מתנות, אפילו את הספרית של והפדיקוריסטית..בעיני זהו מחווה יפה של תודה.. אכן החנויות גדושות בהמון מתנות והבחירה לא קלה.. אבל חברים - העיקר הבריאות שנקנה, נבחר, נקבל (כמובן!) ונשמח...זה העיקר..
לנכדי בישראל היה יום הולדת החודש והשתתפתי עם ההורים בקניית סמארטפונים..איך לא?? צריך לזרום על כולם.... אפי"לה יקירתי מזל-טוב ליום ההולדת של נכדך הישראלי ישר כח,המשיכי לפנק ולהעניק מתנות לנכדיך וילדיך,כי הרי זה הכיף שלנו. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2012 20:15
 EFF Posts: 6417
|
גם אני אוהבת לפנק בחגים עם מתנות, אפילו את הספרית של והפדיקוריסטית..בעיני זהו מחווה יפה של תודה.. אכן החנויות גדושות בהמון מתנות והבחירה לא קלה.. אבל חברים - העיקר הבריאות שנקנה, נבחר, נקבל (כמובן!) ונשמח...זה העיקר..
לנכדי בישראל היה יום הולדת החודש והשתתפתי עם ההורים בקניית סמארטפונים..איך לא?? צריך לזרום על כולם....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2012 18:23
 דרך המלך Posts: 5707
|
איזה כייף לנכדים שלך עם סבתא כמוך...אבל בכל זאת אני חושבת שאפשר לפנק את הנכדים בלי הוצאות מופרזות.... גם אנחנו נבקר בתערוכת הפרחים..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2012 18:18
|
גם אני קונה כל הזמן.... עליהם אני מוציאה הרבה כסף... חוץ מימי כף, סרטים בתי קפה וכאלה. עכשיו בפסח לוקחת שתי נכדות לתערוכת הפרחים בחיפה בלי קשר לכלום. בשביל החויה המשותפת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2012 18:14
|
מי אמר שצריכים לקנות לנכדים בחג???הרגלת אותם.... והכי כייף לאמא לקבל בגדים לילדים שלה... גם הוריי הרגלו אותנו לקבל מתנות לילדים בחגים ואני ואחיי עצרנו את התופעה זה מכביד יש הרבה נכדים שיהיו בריאים ואין צורך להביא כלום....לא תמיד זה מצליח לנו אבל ברוב הפעמים כן... ובסודי סודות אני אספר שאמא שלי קונה כל הזמן לנכדים בלי שום קשר לחגים שזה נחמד וכייפי אבל חתיכת הוצאה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2012 17:58
|
אני כל חג חושבת שצריכה להמציא את עצמי מחדש... השנה קניתי לביתי לכלותי ובני וגם לנו.. (איך לא?) מצעים. בורדינון. מבצע של אחד פלוס אחד... יצאתי גדולה. לנכדים רק בדקתי אפשרויות נמאס לי לקנות בגדים, הארונות מתפוצצים שעודף קשקושים. נראה.. יש עוד זמן לעוד שיטוטים . לפעמים מסת המתנות הזו מכבידה, אך בסופו של תהליך כולם מרוצים. ומי שלא בעיה שלו...אני עם עצמיחיה בשלום. מאד משקיעה בזה, אף פעם לא מחפפת. בשבילי זה גם מסר להעביר בלי לומר מילה... שבת בפתח מזג אויר שווה. בי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2012 17:20
 נחושה Posts: 6982
|
מחוננת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2012 16:44
|
מיכיק ברוך השם שהכל עבר ורק נתק של חוט והכי חשוב שלא ברחת לבולמוס אני כבר שנים מביאה מתנה לחגים כרטיס של המשביר בעיקר לחמתי כי אף פעם היא לא מרוצה ממה שהיא מקבלת ובדרך כלל מעבירה לבנות שלה... להוריי אני מביאה יום פינוק בבית מלון יחד עם אחיי. ....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2012 15:52
|
אז אתמול יצאתי למסע קניות.. התחלתי לגבש החלטות מה קונים לכולם.. זה מה זה מבצע. עברתי גם בסופר כדי לא להכנס אליו בחמישי, שאז ריחות הלחמים... ועוד עצירה קטנה בדרך ו... אח"כ הרכב לא מניע... נו מה כמעט עשר בערב,, רכב חשמלי, מי יושיעני? גרר? אני תקועה ליד המוסך שלי. אבל לילה.. בא לי לתקוע פיל גדול הזעקתי את בן זוגי והרכב... נשאר עד הבקר במקומו (סתם לחץ מיתר, בסה"כ חוט חשמל התנתק בקודנית..אך למה בלילה...) ניסיתי להפוך את הלימון ללימונדה, מזג אויר נפלא לא קניתי בשר או מוצרי חלב, אז למה לחץ? אך זו היתה אשליה אני הכי רגועה.. אולי.. והייתי עצבנית... מזל שהייתי לבד. ומסטיק עזר לי מאד. אך בזמן אחר... הו הו מה היה קורה עם הקניות בבגש. הבוקר הרכב תוקן הכל בסדר, רק אני והסרטים האפורים בראשי.... הפעם עבר בשלום. שבת קסומה לכולם, ומזג האויר נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|