22/03/2012 21:14
 קרנושה Posts: 3420
|
אהובית, תמיד יש את אלו החסרי טאקט וגם אני נגנבת מהם כל פעם מחדש. מה שאני לא אגיד לעולם הם כן.. וזה ענין של חינוך לדעתי. בכל אופן ענית כמו שצריך ואני מאמינה בך בענק, יום יבוא ואת תראי לכולם מה זה♥ מלאן נשיבוקים♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2012 17:18
 נחושה Posts: 6982
|
וואו אלו תגובות, ראשית זה היה דייר 1/300 כך שאין סיכוי שנפגש ואם כן עד אז אהיה מהממת... אני בשמירה שחבל"ז כולל מים מים בששון ומאז הורדת הקפה האנרגיות שיגעון ואין גם שום בולמוסון... בהחלט מצפה לטוב, תמיד ובהחלט עליתי כיתה, לפחות בנושא הקפה והמתוקים( בדגש על גלידה לא פותרת כעס או תסכול) ♥♥♥ נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2012 13:56
 רייצ'ל Posts: 1323
|
נחושה יקרה, היות ונפגשנו לפני כמה שבועות אצל מירי ביום רביעי ולהגיד שאת נראית בהריון לא ולא. ישנם אנשים חסרי טאקט אבל מאז יצא מתוק קחי את ההערה הזו כהערה שתעשה לך רק טוב ראי את חצי הכוס המלאה תעשי הכל כדי להורד כמה ק"ג ובפעם הבאה כשתפגשי אותו שוב תראי במיטבך אל תישברי להפך עשי הכל כל מה שאפשר כדי להורד במשקל שיהיה בהצלחה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2012 15:11
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי אהובתי! את מחוננת אמיתית!!! כל הכבוד לך על התגובה. זה בדיוק מה שעושה את ההבדל לטובת איכות החיים שלנו. אז הוא אמר...... הכי חשוב זה מה את מרגישה ואיך את מ ג י ב ה! מחוננת כבר אמרתי...... נשיקות כל אהבתי ורק טוב שיהיה לך. קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2012 08:32
 שאפתנית Posts: 8392
|
נחושה בגלל שאת שייכת לבית הספר של החיים ידעת איך להגיב, לא נפגעת, לא לקחת ללב ולא התנחמת בטילון מיותר. עלית כיתה וזה מה שחשוב, תסתכלי על חצי כוס מלאה. את מטפלת בעצמך מתוך מודעות ואת כבר יודעת איך להתייחס להערות של אחרים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2012 04:46
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נכון איש חסר טקט לחלוטין אבל לפעמים משפט כזה יכול להביא למהפך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2012 22:08
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חושה המדהימה.....אין עלייך בכנות ובבריאות הנפשית. תודה על השיתוף, קטן עלייך עוד כמה חודשים, את מגיעה לדיור המוגן יפה וחטובה....בהצלחה איתך לאורך כל הדרך באהבה ואמונה מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2012 21:31
 1103 Posts: 5022
|
נחושה את גדולה.ענית לאותו אדם תשובה כינה למעשה יכולת להעלב אך לא עשית זאת, הערה שלו גרמה לך להארה. המשך שבוע נפלא בשליטה ובשורות טובות בשקילה הבאה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2012 20:29
 EFF Posts: 6417
|
זה אחד הדברים שכל כך נזהרתי ממנו כשעבדתי עם מירי...לפעמים הגיעו נשים שהייתי בטוחה שהן בהריון - אבל נמנעתי מלשאול..והבאסה?? שהיו חלק שבאמת ילדו בסוף ואז לא הבינו למה אני לא מברכת במזל טוב....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2012 19:02
 חיה'לה Posts: 885
|
נחושה היקרה, השכן שלך לא ממש מנומס, אבל את צודקת - רואים!! פשוט רואים!! כך זה אצל כולנו!! כל הכבוד לך על ההשתדלות ועל ההתמדה, ובעיקר על שלא נכנסת לפיצוצייה... תמשיכי כך ואז בעוד זמן מה השכן ישאל אם כבר ילדת... סתם!!! הכול בהומור!!! בהצלחה, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2012 17:51
 הסמויה Posts: 2467
|
נחושתי היקרה בדרך כלל אמירה כזו נורא מבאסת ואת קיבלת את זה ברוח ממש טובה וכמו שדני סיפרה לך ויש את הסיפור של מירי שהשכנה אמרה לה גם וזה גרם לה להכנסס לדיאטה כך שלפעמים האמירות האלה עושות עימנו חסד תמשיכי להיות מי שאת ותמשיכי במסגרת הזו מאחלת לך המון המון הצלחה ושולחת לך המון חיזוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2012 17:32
 dany Posts: 19819
|
נחושתי אאוצ' גדול, איזה חוסר טקט אספר לך סיפור ולא על איש זר אלא על אמא שלי........... לפני המון שנים שהייתי ממש ב"מיטבי" כמעט שלוש ספרות, ולדעתי אני יותר נמוכה ממך. נסעתי לבקר את אמא שלי עם 4 הגוזלים שלי.........תוך שמונה שנים ארבעה. זה היה לפני החגים ונסעתי לברך אותה לחג. הלכתי עם מין עליונית כזו רחבה..........נו טוב עם מה הולכות שמנות..... ואז היא לא מוותרת ואומרת לי אני מקווה שאת לא עם עוד אחד בדרך.......... כאילו שהיא עזרה לגדל בומס גדול בלב........... אבל זה עבד......... אני זוכרת את זה עד היום איך אותו חג סוכות כבר הייתי טוב טוב בתוך תכנית. אז אולי לטובה ובמקום לרוץ ל"ניחומים" נרוץ לתכנית ולעשיה בכדי שבפעם הבאה לא יהיה מי שיוכל לאמר לנו :"את שמנה". בהצלחה מתוקה נישוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2012 17:14
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה אולי אנחנו שמנות אבל אנחנו בעשיה במסגאת ובמודעות ורק ככה מצליחים ולאותו חוצפן ששאל אותך אישית לא הייתי עונה אבל ענית לו כמו גדולה וכל הכבוד!!! סומכת עלייך שתצליחי ובענק כי כשמך כן את עליזה ונחושה נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2012 16:59
 נחושה Posts: 6982
|
כרגע נכנסתי הביתה אחרי התרוצצויות כל היום עם חמי, (משמשחות אגב... ) היינו בשוק לקנות את הדגים (חוויה שהחמצתי עם ההורם שלי כילדה וחוויתי היום, מבחירת הדג השוחה ועד הטחינה שלו והכנסתו לפריזר (כעת הוא ישן וממתין לחג, בעצם הם חבורה) אספתי מלוא הסל, ירקות ירוקים (חסה, נענע, בצל ירוק והכול טרי טרי) ואדומים (פלפלים אדומים מאורכים ועסיסיים, רגילים לפלפלפיתה), תפוחי עץ ואגסים. ומשם לבדיקות שגרתיות שלו ועוד כמה סידורים ואז ארוחת צהריים איתו ועם בעלי (אכלתי שווארמה בצלחת וסלט ירקות, מעט שעועית ירוקה,כף גדושה חומוס ולימונדה(הלימונדה הייתה טעות) ואספרסו קטן לקינוח. ונסעתי להחזיר את חמי לדיור מוגן וכשירדתי במעלית בחזרה אחד הדיירים שהיה במעלית שואל אותי... זה בן או בת?? מה ? שאלתי אז הוא הוא אומר לי "מה שבבטן"!!! אמרתי לו שאני סתם שמנה, חייכתי אליו ויצאתי מהמעלית. בדרך הביתה חשבתי שמגיע לי צל"ש על כל היום אבל במיוחד שלא עצרתי בפיצוציה למטה להוריד איזה מגנום או טילון. ועל זה נאמר...אורח לרגע רואה כל פגע...אני שמנה! הייתי לבושה יפה וצמוד בסגול אבל שמנה! איך יודעים? מירי תמיד אומרת... רואים!!! כעת הולכת לנוח מעט...תיכף הצפירה...המשך ערב נהדר ועשיה משובחת.
נחושתכם edited by נחושה on 3/20/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|