20/03/2012 06:20
 dany Posts: 19819
|
כייף לך על הבילוי במדינת תל אביב .... שנפגשת עם החברות........... בילוי עם הבת ............. ופגישה עם חברה........... שרק גרמה לך לראות את עצמך באור טוב יותר. בקיצור היה לך שמח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2012 22:26
 קרולין Posts: 6651
|
מיכיק יקרה, כתיבתך מרגשת מאד. אין כמו מירי שלנו, במסגרת והחוג הכי הכי שיש. תהני ממירי מהשיטה ומהדרך..... בהצלחה רבה בהמשך.... קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2012 18:58
 EFF Posts: 6417
|
כל כך אהבתי לקרוא את מה שכתבת בכנות ובגילוי לב...לאנשים כמונו השיטה הטובה ביותר היא להתחבר למירי ולדעת שהדרך החוצה מובילה לכשלון...עצם ההרגשה שאת מטפלת בעצמך ונמצאת במקום שהוא הטופ של הטיפולים עושה כל כך טוב....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2012 17:08
 מיכיק Posts: 159
|
שלום וערב טוב לכלן... כולן.. היתה פגישה מרגשת מאד מאד. האמת שרון נשארה יפה יפה כאילו השנים לא נגעו בה.. פנים נפלאות בלי אף קמט.. (בלי להעליב חס וחלילה אך היא תימניה, ולתימנים יש עור יותר טוב מאשר שלנו הפולנים... ) אך היא די קציצה... היתה שש שנים רזה ואח"כ התחילה לתפוח לאט לאט אך בטוח... לגילה נראית בסדר גמור. זוכרת אותה עם מבנה נוראי צרה למעלה ורחבה מאד מאד באגן. כך שיחסית למה שהיה היא בסדר. והפחד שלי לפגוש אותה התחלף בהתרגשות גדולה, חידוש קשר, והשלמת אינפורמציה של כמה שעות בבית קפה עם... מים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2012 09:31
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכיק את כותבת נפלא,מרגשת....אמיתית שיהיה בהצלחה ...התפוח נפל קרוב לעץ.אתן מקסימות האמא והבת יום נפלא אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2012 09:14
 הסמויה Posts: 2467
|
באמת תהייה לך פגישה מרגשת ונשמח לשמוע עליה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2012 09:08
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב מיכיק, איזה כייף לך, פגישה שכזו רק תרים אותך גבוה ותצמיח. תהני!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2012 05:35
 מיכיק Posts: 159
|
שלום לכולכן ושבוע טוב. אז היומיים התל אביב היו קסומים. פשוט קסומים שבת בצהרים נוסעים, נגד כיוון הפקקים ליפו לטייל לפני החושך... מה אומר לכן.. לא מבינה איפה הייתי כל השנים, ספונה בצפון הרחוק מנותקת פיזית ורגשית... כן גם למשקל ולצורה יש כאן תפקיד שלילי. בערב הופעה של מיומנה מדהים איזה יופי. בית קפה לילי... שכונתי של ביתי, הזמנו אותה להופעה לרגל יום הולדתה.. אני עם שוקו ביתי עם מנת כרובית על האש והחיים יפים. שני בוקר בנמל ,על בית קפה בוקר ויתרנו כי ביתי בחרה מסעדה ברמת החייל (שווה) ובאמת בהדרגה אני מרגישה איך הטרוף סביב אוכל ומתוק בפרט ,עוזבים לי את הנשמה וזו הרגשה משחררת ונעימה כל כך.. ואני שנתיים כאן. ואתן הותיקות בטח מרגישות זאת בעוצמה גדולה יותר. ובכלל במחשבות עמוקות מרגישה החמצה גדולה... איפה הייתי איך הייתי עיוורת כל כך הרבה שנים. לא ניתוח ק. קיבה אחד, לא ניתוח קיצור קיבה שני, נשארתי בקומה....שאני רואה את ביתי הרזה והמהממת מרגישה גאוה ושמחה גדולה השבילה. קודם כל לבטח יחסך ממנה בגיל בוגר יותר הרבה כאב לב כי היא כמוני מחוברת למירי... וכן מירי אין מילים לתאר את התודה הענקית שאני חשה כלפיך. וסיפור מהחיים... התקשרה אלי בחורה שלא ראיתי ושמעתי בדיוק 20 שנה נפגשנו באותו חדר בבית החולים אחרי ק. קיבה... היא יפיפיה שיצאה מהניתוח לדרך חדשה והיתה רזה רזה, ואני יצאתי לדרך חדשה ונשארתי קציצה... הקשר נותק בגללי, היה לי לא קל.. עם חוסר היכולת שלי ללכת בעקבות החלום ונשארתי קציצה עד הטלפון שלי למירי זה באמת היה רגע מכונן... וכשאין יכולת להתמודד בורחים. אז לא היה קשר, והטלפון שלה לפגוש אותי בתקופה שאני נראת... הכי הכי ומרגישה זקופה ונפלא.. הפגישה היום אדווח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|