20/03/2012 15:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקו אני מקווה שהכאבים יעברו במהרה. לא תארתי לעצמי שהסבל שלך הוא כל כך גדול ועכשיו שאני קוראת את דבריך אני מבינה מאיזה כאבים את סובלת. נפלת לאוכל וזה נגמר אל תרשי לעצמך ליפול שוב כי זה לא יעביר את הכאב. היי חזקה, מקווה שהטיפול הרפואי יעזור לך והמשיכי הלאה, מה שהיה היה. אקורדיאון כתב:
מה אומר אני ממש סובלת,אתמול לא ויתרתי על ההרצאה אחר שבוע שממש לא יצאתי מהבית ואפילו הלכתי לסרט,אגב המלצה של אפי מלון מריגולד האקזוטי,סרט נחמד אבל הכאבים גברו וגברו ועד שראיתי את עצמי בבית ולקחתי כדור ממש מדכא אותי לאן הולכים? לפיצוי שהוא האוכל וההרצאה אתמול ממש נועדה עבורי,לא יאמן שלאחר כל כך הרבה שנים אני שוב נופלת לפח הזה וכן האוכל מנצח אותי בגדול. לקחתי החלטה שהחגיגה נגמרה הכאב לא יחלוף אם אוכל כאילו אין מחר ואין לי ספק שאנצח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2012 12:26
 הסמויה Posts: 2467
|
זה לא יגמר לעולם כנראה - הנפילות האלה לאוכל לכולנו יש תקופות של הצלחה ותקופות של נפילות כל הכבוד לך שהתעשתת מהר מאחלת לך בריאות וימים טובים תארי לך שלא היית במסגרת? אין לנו דרך אחרת חייבים להשאר במסגרת ולקום מהר מהנפילות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2012 12:22
 dany Posts: 19819
|
חמודה ממש כואב לי לקרוא על מצבך כל כך מבינה את נפילה לאוכל, כאילו הוא ינחם. תומכת בך בהחלטה לחזור למוטב, כואב כואב אבל לפחות להיות חתיכה
אקורדיאון כתב:
מה אומר אני ממש סובלת,אתמול לא ויתרתי על ההרצאה אחר שבוע שממש לא יצאתי מהבית ואפילו הלכתי לסרט,אגב המלצה של אפי מלון מריגולד האקזוטי,סרט נחמד אבל הכאבים גברו וגברו ועד שראיתי את עצמי בבית ולקחתי כדור ממש מדכא אותי לאן הולכים? לפיצוי שהוא האוכל וההרצאה אתמול ממש נועדה עבורי,לא יאמן שלאחר כל כך הרבה שנים אני שוב נופלת לפח הזה וכן האוכל מנצח אותי בגדול. לקחתי החלטה שהחגיגה נגמרה הכאב לא יחלוף אם אוכל כאילו אין מחר ואין לי ספק שאנצח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2012 09:19
 אקורדיאון Posts: 16382
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2012 08:16
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2012 06:18
 dany Posts: 19819
|
בוקר יום שלישי פעמיים כי טוב בוקר טוב לכל האהובות ואקו?????????????????????????????? מקווה שהמרפק מסתדר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2012 22:27
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקרה, עדכני אותנו..... לילה טוב אוהבת קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2012 09:05
 הסמויה Posts: 2467
|
אקו אהובה בהצלחה גם לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2012 08:41
|
בוקר טוב חברות יקרות, אכן יום שני הגיע עם שמש אביבית. אקו אני מאחלת לך שקילה נעימה ומקווה שהיד שלך במצב טוב יותר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2012 08:29
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודה אקו יקרה בשורות טובות לכולנו נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2012 05:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רק היה כאן סוף שבוע וכבר יום שני. מאחלת לכולנו יום נפלא של עשייה חיובית ושליטה. הצלחה לנשקלים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|