הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא סתם שבת.. שבת של יומולדת!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
18/03/2012 08:28

קרולין
קרולין
מיכל יקרה,
מזל טוב ענקקקק ליום הולדתו של גיתי בעלך היקר.
אוכל תמיד היה ויהיה חלק מהחיים של כולנו , החוכמה היא ללמוד איך לחיות איתו בשלום, להנות, לאכול ולהשאר בשפיות.....וזה בדיוק מה שכולנו לומדים לעשות ולתרגל ביחד....
שתמיד תהנו, תכייפו ותחגגו יחדיו. אמן.
שיהיה שבוע טוב ומוברך.
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
18/03/2012 08:17

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב מיכלי,
מזל טוב ענקי לגיתי שחוגג 33 אביבים.
נשמע שנהנתם בחיק המשפחה וכמו שכתבת הארוחה היא חלק מהחגיגה וחלק מרכזי במפגשים חברתיים.
אני מקווה שבמסעדה באמת תצליחי לעמוד בגבורה מול הפיתויים.
שיהיה שבוע מוצלח ותמשיכי לכתוב לנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/03/2012 07:12

בלונדה....
בלונדה....
מיכלי
קודם כל מזל טוב לגיתי.
חלק נכבד מחיינו זה סביב אוכל בגלל זה אנחנו אצל מירי ונישאר אצלה רק.שתיהיה לנו בריאה.
אני חושבת שאם לקחת את האוכל למקום של הנאה וכיפי אז זה לא נורא ומה שעלה יירד במהרה.
שתמיד נחגוג ורק שמחות.
שבוע טוב ומבורך...
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
17/03/2012 22:27

EFF
EFF
מזל טוב לגיתי, והרבה מילים טובות לך, לאשה המדהימה שלצידו..כל כך הרבה אהבה, כל כך הרבה פירגון...מה עוד צריך הגבר??

כל ההנאות שבחיינו באות במידה, לכן גם האוכל שנתפס כהנאה צרופה - גם הוא במידה..אנחנו נהנים בחו"ל וחוזרים למציאות, אנחנו צופים בסרט, הצגה וחוזרים למציאות..אנחנו אוכלים מגזמים- אבל גם כאן חוזרים למציאות ולשגרה וזה העיקר...
0 קישור קבוע (Permalink)
17/03/2012 18:22

miribelkin
miribelkin
Administrator
את אשה יקרה ומיוחדת......ואת מתנה לגיתי כל חג.....גם הוא לך.....
שלא תשוויצי. ואת צודקת....לא מוכרחים רק אוכל, במקום מסעדה, הצגה.
או סרט, או ביקור במוזיאון תל אביב המשופץ....ועוד ועוד לשוטט ביפו. נוה צדק.
העיקר לחיות מתוך שמחה.....מזל טוב לגיתי היקר ונתחבק מחר במעמד השקילה.
שבוע טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
17/03/2012 16:35

1103
1103
מזל-טוב לגיתי ליום הולדתו
יום הולדת שמח
ניליToast

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
17/03/2012 15:40

אשירה
אשירה
מזל טוב לגיתי,
מה לעשות שאין בתרבות שלנו חגיגות ללא אוכל וכל המרבה הוא כביכול משובח,
יוצא שאנחנו השמנמודים חייבים לדאוג לעצמנו ולא להתפתות וזה קשה,
אז בשביל זה קיימת המסגרת ותמיד אפשר לתקן,
בהצלחה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/03/2012 15:08

tal_f
tal_f
מזל טוב.. מקווה שמצאת את האיזון בין להנות מהאוכל לבין שמירה על דיאטה... המון הצלחה...
0 קישור קבוע (Permalink)
17/03/2012 13:46

הסמויה
הסמויה
מזל טוב ענקי

אפשר להנות מהאוכל אך במידה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/03/2012 09:42

dany
dany
מזל טוב לגיתי היקר
ואכן אוכל הוא חלק משמחת חיינו בפרט השמנמודים.............
אך יכולת הבחירה והסינון היא גם בידנו.
מאחלת לך היום בחירות נכונות
ואכן המסעדה תהייה גם בשנה הבאה........ ואם לא תהיה אחרת.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/03/2012 05:07

אקורדיאון
אקורדיאון
שבת שלום והרבה מזל טוב לגיתי.
תשובה לחגיגות סביב האוכל כנראה שאין כי זו הפכה לחלק מהתרבות ולכן חגיגה וחזרה למסגרת
ולשליטה כי זו דרך חיים.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/03/2012 22:18

מיכל שרון
מיכל שרון
לילה טוב פורום יקר.. ותיכף עוד שניה כבר מזל טוב לגיתי שלי.. בעלי היקר והאהוב שחוגג 33 שנים של קיום נפלא ומופלא (:
כאילו שהשבתות לא מספיק קשות גם ככה.. הנה הגיעה יום הולדת מחר כדי להדגיש את הסאה..

אז כבר היום נפתח הפסטיבל.. חגגנו יומולדת לגיתי ולאיילה (הבת של אשתו לשעבר של אבא שלי, אמא של אחי - רק חצי) יחד עם הקידוש של שבת..
ואיזה סעודת שישי זו היתה.. לכבוד גיתי אריאלה שלפה את התותחים הכבדים ומה היא לא הכינה?!
קודם כל טחינה וחומוס מעשה ידיה בתיבול שהוא אוהב, חזות עוף בקארי וחמאת בוטנים, תפו"א בתנור, ירקות מוקפצים ועוד ועוד ובמרכז השולחן - שתי חלות שבת גדולות וטריות...
מזל באמת שהבאתי מהבית סלט גדול (מאוד!) שתהיה פינה להצלה..
ועדיין.. אכלנו ותקענו ונהננו עד מאוד.
ובשביל הילדים וגיתי הכנתי (באופן נדיר ביותר) עוגת שוקולד לחגיגת היומולדת המסורתית עם הנרות והשירים.. בקיצור - הרבה דיאטה לא היתה פה..
היתה השתדלות, היה איפוק.. אבל לא היה ויתור מראש (הרצאה של מירי זוכרים? אני זוכרת טוב מאוד) ולכן התוצאות לא היו ממש בעדנו.. wink
ומחר מה? ממשיך הפסטיבל... צהריים במסעדה האהובה על גיתי (אוונגרד ברמת החייל - אלוהים איך יוצאים מזה בזול?!) ובערב אנחנו יוצאים וכנראה שאלכוהול יהיה מעורב בעניין..

אז בדרך הביתה באוטו.. בזמן שהפוסט כבר נרקם לו בראש.. חשבתי לעצמי איזה מן דבר זה.. איך באמת לא התרגלנו לחגוג בצורה אחרת?
למה במקום חומוס בערב אריאלה לא יכלה לכתוב ברכה שתביע כמה אהבה והערכה היא רוחשת לאיש שלי?
למה הדרך הטובה ביותר להפגין חיבה היא דרך תבנית תפו"א ?
איזה מין דבר משונה זה... ובזמן שהתרעמתי על ההקשרים שאנחנו השמנים עושים לכל דבר עם אוכל גם נאלצתי להגיד את האמת - אוכל הוא הנאה.. ואפילו מאוד גדולה!

ואיזו דרך יש להביע אהבה ולהפגין תשומת לב מלטרוח ולהכין מאכל אהוב? במה זה פחות טוב מלצאת ולקנות מתנה מוכנה? האם אין השקעה ותשומת לב גם בסיר?
יש ועוד איך.. ובגלל זה אנחנו שמנים!!! אני לפחות.. כי אם אני נופלת זה רק על אוכל של בית, זה רק על מאכלים שפורטים לי על נימי הרגש.. מעלים בי זכרונות נשכחים ומחזירים אותי לימי ילדותי..

בקיצור.. לא הגעתי לשום מסקנה מלבד זה שבדיוק בגלל כל הדברים האלה אני לא עוזבת את מירי אף פעם..
כי תמיד יהיה עוד סיר, עוד תבנית.. עוד מחבת.. עוד משהו שמריח ונראה וטעים כמו פעם, כמו ילדות, כמו אהבה... ואני לגמרי שם, תמיד, עם כל הלב.. (ויש לי הרבה ממנו).

אז נכון ששבוע הבא אעלה על המאזנים בחיל ורעדה.. אבל יש פעמים כמו אלו שזה לגמרי שווה את זה.. כי ישבתי עם אנשים שאני אוהבת, מוקפת אור ואהבה ושמחה וצחוק של ילדים, בעיקר של הילד שלי, ואכלתי ושבעתי ונהנתי מאוד!!! ואם זה יעלה לי קילו דיינו!

הויתור שלי שמור למחר.. אוונגרד לא בסכנת סגירה.. היא כבר תחכה לי לזמנים אחרים (או שלא.. וגם אז, לא נורא!)

גיתי חזר.. לילה טוב Sleepy
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא סתם שבת.. שבת של יומולדת!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!