15/03/2012 05:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
אני יכולה להמליץ לך על השם מעיין, נויה, נועה ולא משנה מה תחברו העיקר שתגדל בבריאות ואושר!!!! עדי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2012 23:20
 רבקה Posts: 8411
|
לסבתא המאושרת ברכות להולדת הנכדה וברכת בריאות שלמה לבתך ולך ועכשיו הרגע להנות ולשמוח כשהכל מסתדר לטובה מזל טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2012 13:31
 רייצ'ל Posts: 1323
|
מימי יקרה, ראשית מזל טוב להולדת הנכדה הרבה אושר ושמחה כל הכבוד על התובנות למרות הפציעה את משננת את המשפט ומיישמת אותו "מסביב יהום הסהר ואת חותכת סלט". אין דברים כאלו את השם לתינוקת המקסימה נותנת האמא ולא משנה איזה שם העיקר שתגדל בבריאות טובה ושיהיה לכם המון נחת מהנכדים ושוב מזל טוב רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2012 07:23
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני יכולה להמליץ לך על השם מעיין, נויה, נועה ולא משנה מה תחברו העיקר שתגדל בבריאות ואושר!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 22:05
 מימי Posts: 117
|
תודה לכל המברכות! מרב בלאגן עוד אין שם לתינוקת הצעות לשם לבת עם לפחות שתי הברות ולא שם של בן כמו: נועם ויובל, יתקבלו בברכה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 21:37
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה, מזל טוב להולדת הנכדה היקרה שלך. מחזקת אותך בתובנות שלך, אין כמו מירי והמסגרת שלנו. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 20:27
 EFF Posts: 6417
|
מימי...איזו תערובת של שמחה ועצב.... אז קודם כל - מזל טוב !!!!!!! ואח"כ - מחזקת את ידייך בתובנות שלך....אין כמו "משפחת מירי בלקין המורחבת שלנו " לתמוך ולהחזיק אותנו ברמת שפיות גם בזמנים קשים..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 13:06
 Hotchick Posts: 40
|
איזהו הגיבור? הגובר על יצרו לאכול גם אחרי מקרה כזה! כל הכבוד ומזל טוב להולדת הנכדה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 09:02
 dany Posts: 19819
|
מזל טוב להולדת הנכדה בריאות ליולדת בריאות לסבתא............. והידד על התובנות שמתאימות לכל השמנמודים באשר הם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 08:37
 נחושה Posts: 6982
|
מימי יקירה, שוב ברכות והחלמה מהירה לאצבעות והכי חשוב, אין כמו סבתא בריאה חתיכה ומאושרת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 08:36
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מימי יקרה קודם כל מזל טוב להולדת הנכדה. שמחה לשמוע שהכל בסדר עם בתך ושישר עלו על הבעיה. מזל שזה נגמר בשני תפרים בלבד. ואיזו גדולה מהחיים שכל הזמן היתה לך שליטה באוכל. המשך שבוע טוב ורק בשורות טובות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 08:35
|
נינוש כתב:
מימי יקרה קודם כל מזל טוב, לך ולבתך וחזרה מבורכת הביתה!! והתובנות וואוו איזה יופי, דבר שלישי טרומפלדור, איפה , אין גבר שיכול לעמוד בלחצים של אישה טרומפלדור היה מתמוטט מזמן. בהזמדמנות תכתבי לי איך קראו לילדה. ושוב מזל טוב. חחחח אהבתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 08:05
 נינוש Posts: 1442
|
מימי יקרה קודם כל מזל טוב, לך ולבתך וחזרה מבורכת הביתה!! והתובנות וואוו איזה יופי, דבר שלישי טרומפלדור, איפה , אין גבר שיכול לעמוד בלחצים של אישה טרומפלדור היה מתמוטט מזמן. בהזמדמנות תכתבי לי איך קראו לילדה. ושוב מזל טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 07:26
 אשירה Posts: 4292
|
מזל טוב להולדת הנכדה, החלמה מהירה, ותודה על התובנות והשיתוף,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 06:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
מימי מזל טוב להולדת הנכדה!! כל הכבוד לגיתי שחש לעזרתך ולקח אותך לטיפול הרפואי המיוחל, אני מקווה שהאצבעות יחלימו במהרה כך שיהיה לך יותר קל ונעים לחתוך סלט, בינינו מי צריך את כל המסעדות הללו כל יום כשיש לנו אוכל טרי וטעים בבית. שוב מזל טוב !!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 05:10
|
מימי יקרה ,המון מזל טוב להולדת הנכדה. תודה לאל שביתך שבה הביתה ולך החלמה מהירה,מה שנקרא אין רגע דל. אכן נכון רחמים לא מסייעים ובטח לא פיצויי האוכל וללא ספק את גיבורה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2012 23:16
 1103 Posts: 5022
|
מימי יקרה ראשית מזל-טוב להולדת נכדתך החדשה השניה במספר.שנית ברוך שובך לפורום בתקוה שהפעם זה לתמיד. שלישית,מצער לקרוא שאצבעך נפצעה ונזקקת לתפרים.אני מאחלת לאצבעך החלמה מהירה שהפצעים יגלידו במהרה. שבוע טוב בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2012 22:42
 מימי Posts: 117
|
לקח לי הרבה זמן לחזור לפורום המדהים כי הפכתי לסבתא בשנית. השמחה רבה, וכן גם התעסוקה מסביב. לרוע המזל הבת שלי, היולדת, אושפזה בבית חולים בעקבות זיהום פנימי, ונשארתי לטפל בתינוקת בת מספר ימים. תובנה ראשונה: כאשר עסוקים באמת, אין זמן לאכול...הרגשתי שעוד רגע אני נעלמת מרב רזון. בבית של הבת אין אויבים כי זה בית של רזים, אז לא היו פיתויים, וגם לא יצאתי לאכול בבתי קפה ומסעדות כמו שאני רגילה-כי מי ישמור על התינוקת הקטנה?
 ברוך השם הילדה שלי חזרה בריאה הביתה, סוף סוף יש לי קצת שקט בראש....בדיוק לחמש דקות!!! בטעות של שניה, התנפצה קערת סלט על הזרת שלי, ותוך שנייה נוספת כל הסביבה התמלאה בדם! פאניקה, דמעות, התקשרתי לבני החמוד, גיתי, שלקח אותי למוקד. שם זכיתי בשני תפרים בזרת [לרוחב], תחבושת גם בקמיצה, וזריקת אנטיטטנוס בזרוע. חזרתי מיואשבת הבייתה, שעת צהרים, הכי מפתה לצאת לאכול בחוץ כי יש לי תירוץ משכנע: שתי אצבעות חבושות. תובנה שניה: רחמים עצמיים לא טובים לדיאטה! מיד נזכרתי במשפט המפורסם של מירי: "מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט", וכך עמדתי וחתכתי סלט, עם יד אחת בשקית ניילון-לא להרטיב את התחבושות, והרגשתי גיבורה כמו טרומפלדור. תובנה שלישית: המסגרת של הדיאטה שומרת לי על השפיות, השקילה בכל יום ראשון היא גורם מדרבן בדיאטה! תודה למירי על ההתעניינות ותשומת הלב  איחולי בריאות לכל המשתתפות הנפלאות של הפורום, ושיהיה לכולנו שבוע של שליטה על האוכל!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|