13/03/2012 08:36
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תודה יקירותי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 07:35
 אשירה Posts: 4292
|
תרגישי טוב, חמודה, איזה באסה ליפול ככה, לי קרה לפני שבוע שנפלתי בגלל איבוד שיווי משקל אבל למזלי נפלתי על הריפוד הטבעי שלי  שלפחות פעם אחת הועיל   אני מקווה שההחלמה תגיע מהר ותוכלי לחזור ולתפקד כרגיל ולעשות את כל הדברים היפים שאת עושה!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 07:11
 בלונדה.... Posts: 3603
|
טלוש תרגישי טוב!! מקווה שיעבור לך במהרה. נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 06:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקו אני מאחלת לך החלמה מהירה ושהכאבים ידעכו. חבל שכך הסתיימה ההצגה אבל העיקר שאת בסדר, מטפלת ונקווה שזה יעבור חיש מהר. אקורדיאון כתב:
ממש לא הכנות לפסח. ראשית תודה על ההתעניינות. ובכן על הסיבה הייתי ממש מוותרת אבל קרה ויעבור. ובכן ביום ראשון בערב הלכתי לי בכיף להצגה סוף טוב שהסתיימה בסוף לא הכי טוב עבורי. יצאתי וכך ללא סיבה עיקמתי את הקרסול,איבדתי שווי משקל עשיתי צניחה חופשית וחשתי סוג של מתיחה חזקה ביד,לא עשיתי עניין,כמובן שקמתי בשניה כי זה מביך ואפילו מצחיק.לאחר כמה שעות התחלתי לחוש כאבי תופת במרפק ולא הצלחתי להזיז את היד.נו מכאן בילוי מוקדם בצילומים ובקיצור סדק במרפק ואין מה לעשות אלא לסבול ולקוות שההחלמה תהיה מהירה. זו היד השמאלית ואני שמאלית. נו נו לא יאומן כמה לא מתפקדת עם יד ימין וכתוצאה מכך כבר הכל כואב, בנות סדק כזה קטן וכאלה כאבים ומוגבלות. למרות הכאב והמוגבלות לא ויתרתי על ההרצאה הנפלאה אתמול והבטחתי לעצמי במיידי שאין שום פיצוי באוכל. סוף סיפור לסיבת ההעדרות אתמול בבוקר.לא מוותרת כל כך מהר ומדפיסה ביד אחת למרות הקושי.
כי לא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 05:45
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ממש לא הכנות לפסח. ראשית תודה על ההתעניינות. ובכן על הסיבה הייתי ממש מוותרת אבל קרה ויעבור. ובכן ביום ראשון בערב הלכתי לי בכיף להצגה סוף טוב שהסתיימה בסוף לא הכי טוב עבורי. יצאתי וכך ללא סיבה עיקמתי את הקרסול,איבדתי שווי משקל עשיתי צניחה חופשית וחשתי סוג של מתיחה חזקה ביד,לא עשיתי עניין,כמובן שקמתי בשניה כי זה מביך ואפילו מצחיק.לאחר כמה שעות התחלתי לחוש כאבי תופת במרפק ולא הצלחתי להזיז את היד.נו מכאן בילוי מוקדם בצילומים ובקיצור סדק במרפק ואין מה לעשות אלא לסבול ולקוות שההחלמה תהיה מהירה. זו היד השמאלית ואני שמאלית. נו נו לא יאומן כמה לא מתפקדת עם יד ימין וכתוצאה מכך כבר הכל כואב, בנות סדק כזה קטן וכאלה כאבים ומוגבלות. למרות הכאב והמוגבלות לא ויתרתי על ההרצאה הנפלאה אתמול והבטחתי לעצמי במיידי שאין שום פיצוי באוכל. סוף סיפור לסיבת ההעדרות אתמול בבוקר.לא מוותרת כל כך מהר ומדפיסה ביד אחת למרות הקושי.
כי לא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2012 13:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
יכול להיות שאתן מתחילות הכנות לחג הפסח?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2012 13:37
 רבקה Posts: 8411
|
אני רואה נכון שגם אקורדיון לא פתחה את יומה בפורום מחכים לך מאמא'לה אני נפגשת איתה היום וזה מרגיע אותי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2012 11:29
 dany Posts: 19819
|
משימות....משימות.............. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כמה נמאס
|
|
0