13/03/2012 08:37
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שאפתנית כתב:
עכשיו אני ממש סקרנית לדעת מה היה בהרצאה וכנראה שאין ברירה ואמתין בסבלנות ליום חמישי.
הרצאה מעולה עם המון חיזוקים !!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 06:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
עכשיו אני ממש סקרנית לדעת מה היה בהרצאה וכנראה שאין ברירה ואמתין בסבלנות ליום חמישי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 05:46
 אקורדיאון Posts: 16382
|
באמת קיבלת הרצאה בהזמנה. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2012 11:40
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה יקירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 23:55
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בלונדה יקרה כאילו בהזמנה....זו ההרצאה השבועית..... תתחזקי, יהיה בסדר... אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 23:45
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקירתי, דרכנו לא קלה בכלל, ויש גם ימים כאלה... תרימי ראש ותמשיכי הלאה, את י כ ו ל ה ואין לנו דרך אחרת..... נשיקות וכל אהבתי קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 21:42
 קרנושה Posts: 3420
|
אני כל כך מבינה על מה את מדברת. גם לי יש תקופות של חוזק ושומדבר לא מדגדג לי ויש תקופות קצת פחות יפות. אבל במשברים הצמיחה באה לידי ביטוי ובסופו של דבר הכל הוא סוג של שיעור או לקח כזה או אחר.. אל תוותרי על הישגייך עד כה כי זה לא הולך ברגל! גם לא בידיים! ואת סוחפת את כולנו אז קדימה יקרה שלי!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 20:39
|
תודה בנות... עובר עליי משהו בלתי מובבר עם האוכל. כאילו אין לי תחושת רעב או רצון לאכול אוכל ואז כדי בכל זאת להכניס משהו לפה זה נגמר בשטויות. היום עבר יחסית בסדר . מה שכן אמשיך להיות פה להגיב ולרשום ואולי יתעורר החשק ...שוב. לילה טובב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 18:33
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה.... כתב:
בוקר טוב לכולם לפני הכל אני שולחת חיזוקים לתושבי הדרום ומקווה שהשקט יחזור אליהם במהרה. מאתמול אני יושבת וחושבת למה קשה לי בשלושה שבועות האחרונים לעמוד מאחורי המילים שלי???? למה כל יום שנגמר אני אומרת לעצמי די!מספיק!ממחר חוזרים לשליטה וסה לא קורה??? למה שלושה חודשים היה לי קל לעמוד במילה ועכשיו לא??? לא אוצה להרוס את.מה שהשגתי עד עכשיו הרי אני אומרת לעצמי שאני נהנת עכשיו מהמראה ומהבגדים אז למה להרוס???? הרי כבר קלקלתי שבוע שעבר ברגע שעליתי קילו וחצי והייתי אמורה ישר לתקן את.זה ולא רק שלא תיקנתי לפי דעתי והרגשתי הוספתי עוד נזק לנזק של שבוע שעבר. אז היום שוב קמתי בהחלטה שזהו להרוס וחייבים לתקן ואני מאוד מקווה שהמילים שלי לא שוות ל...... נראה לי אני יחזור כל היום לבלות בפורום זה די עזר לי להתחיל בפעם הקודמת. אז בנימה אופטימית זו אני מאחלת לכולם יום טוב ! שבוע טוב! בשורות טובות ! החלמה לכל החולים! והכי חשוב שקט בדרום.... נשיקותת בלונדה לכל אחד מאיתנו יש תקופות טובות בהן הולך לנו אנחנו מצליחות לרדת ואין מאושרות מאיתנו,ואז מגיעה תקופה שלא הולך, כאילו אנחנו לא בדיאטה זה מאוד מתסכל ומיאש .למזלינו אנחנו נמצאות במסגרת נפלאה שנותנת לנו את הכלים לשחזר את ההצלחה. תתנהגי כאילו נרשמת היום לחוג של מירי.השארי להסבר של החדשים זה יתן לך דרייב . חזרי לאכול שלוש ארוחות ביום,ופחממות עד השעה חמש, חזרי לרשום כל מה שאת מכניסה לפיך כך שתהיה לך ביקורת עצמית.כמובן שאת יכולה להראות את דף הרישום למירי.תמשיכי להראות נוכחות בפורום, העזרי בנו ואנו נתמוך בך. אני מאחלת לך הצלחה רבה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 16:28
 רבקה Posts: 8411
|
כן כן כן בואי מתוקה חיזרי שוב לפורום כפי שעשית זאת קודם זה עשה טוב לך ולנו ואותי הצלחת לסחוף אלייך וגם לי יש קצת נפילה אז כמו שאפי'לה שלנו כתבת המשיכי ב "תפקיד " ואנו נשתדל להיצמד אליך ולכולנו יהיה טוב ונעים חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 14:27
 המורה Posts: 374
|
בלונדה אני לא מאמינה!!!!!! זה בדיוק מה שעובר עליי בשלושה שבועות האחרונים וגם אני עליתי ק"ג וחצי. אני קוראת את מילותייך כאילו יצאו מפי. אז ככה החל מאתמול לקחתי על עצמי שוב את המשימה ודבר אחד מחמש בלי פחמימות אהובותינו. דבר שני להיות כאן לקרוא להגיב ולחזור שוב ושוב. כל יום שעובר = הצלחה! ביחד זו תהייה הצלחה גדולה. תודה על התמיכה בנו בתושבי הדרום. רינת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 14:14
 הסמויה Posts: 2467
|
מסתבר שהדרך לא פשוטה ושום דבר לא מובן מאליו אבל את במסגרת הנכונה ואין סיכוי שתאבדי שליטה יש לך את מירי ויש לך אותנו ואני גאה בך על הדרך שעשית ועל הכנות שלך , קודם כל כלפי עצמך ואחר כך כלפינו מבטיחה לך שפתאום שוב תצליחי לשלוט באוכל כי מנסיוני זה בא והולך היום יום ראשון , שבוע חדש , מחדש לתפריט טהקפדה בו ובשבוע הבא תחזירי חובות בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 14:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה אנחנו כאן בשביל לחזק ולהתחזק, שלא תיפול רוחך יש תקופות כאלו ואת יודעת שתצאי מזה ותחזרי לשגרת השמירה. מחכה לעדכון איך עובר עליך היום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 14:02
 EFF Posts: 6417
|
בלומדה,את היית לאחרונה עבורנו סמן ימני לשליטה,הצלחה,נחישות.....בבקשה בבקשה בבקשה המשיכי ב״תפקיד״
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 13:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירה את לא תהרסי אין סיכוי כשאת במסגרת. את חוזרת לשיגרה ושומרת על הקיים. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 09:18
 רייצ'ל Posts: 1323
|
בלונדה יקירתי, יש עליות וירידות בתהליך אל תקחי את זה כל כך קשה חזרי לשיגרה כמו שמירי אומרת : שלוש ארוחות ביום ובלי פחממות מחמש שיהיה בהצלחה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 09:17
 נינוש Posts: 1442
|
מתגעגעת ליש יש יש לא רוצה אין אין אין בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 08:54
|
בוקר טוב לכולם לפני הכל אני שולחת חיזוקים לתושבי הדרום ומקווה שהשקט יחזור אליהם במהרה. מאתמול אני יושבת וחושבת למה קשה לי בשלושה שבועות האחרונים לעמוד מאחורי המילים שלי???? למה כל יום שנגמר אני אומרת לעצמי די!מספיק!ממחר חוזרים לשליטה וסה לא קורה??? למה שלושה חודשים היה לי קל לעמוד במילה ועכשיו לא??? לא אוצה להרוס את.מה שהשגתי עד עכשיו הרי אני אומרת לעצמי שאני נהנת עכשיו מהמראה ומהבגדים אז למה להרוס???? הרי כבר קלקלתי שבוע שעבר ברגע שעליתי קילו וחצי והייתי אמורה ישר לתקן את.זה ולא רק שלא תיקנתי לפי דעתי והרגשתי הוספתי עוד נזק לנזק של שבוע שעבר. אז היום שוב קמתי בהחלטה שזהו להרוס וחייבים לתקן ואני מאוד מקווה שהמילים שלי לא שוות ל...... נראה לי אני יחזור כל היום לבלות בפורום זה די עזר לי להתחיל בפעם הקודמת. אז בנימה אופטימית זו אני מאחלת לכולם יום טוב ! שבוע טוב! בשורות טובות ! החלמה לכל החולים! והכי חשוב שקט בדרום.... נשיקותת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|