|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/03/2012 23:48
 קרולין Posts: 6651
|
אקו וכל הבנות המקסימות.... התגעגעתי מאדדדדדדדדדדד, המחשב שלי עבר פירמוט איזה כיףףףףף לחזור לפורום.... שיהיה לכולנו שבוע טוב ומוצלח. והעיקר שיהיה שקטטטטטטטטטטט במדינה שלנו!!!! אמן אמן ואמן לילה טוב קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 18:40
 1103 Posts: 5022
|
אקו וכל יתר בנות הפורום המקסימות שבוע נפלא אנרגיות טובות והצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 16:56
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיון יקירתי שיהיה באמת לכולנ ו שבוע נפלא מלא בבשורות טובות. דני'לה גם לי היה סופ"ש על הפנים אך בואי ונאמץ את דברי אשירה - קדימה לעבודה - ולכולנ ו שיהיה בהצלחה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 13:09
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
dany כתב: שבוע טוב לי היה סופ"ש ממש ממש על הפנים אך היום יום חדש,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, כן, אין ספק שיום חדש היום, וגם שבוע חדש, וגם החלטות חדשות, וגם בחירות חדשות, רק האוכל לא חדש, תמיד נשאר מפתה וערמומי. זוכרת את ההרצאה עם זה שהלך בדרך ונפל לבור, וניסה שוב, ושוב נפל......... עד שבחר בדרך אחרת!!! וזאת עלינו לעשות, אני ואת וכולנו, אנחנו כבר גדולות, אין ספק חכמות, גם יודעות את התורה על בוריה, גם יש לנו כל כך הרבה בשביל מה לחיות, ובהנאה ולא בסבל, אז בבקשה, קדימה לעבודה!!! האם הגזמתי??? אם כן, מתנצלת!!!!  לא הגזמת וקדימה לעבודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 09:19
 נינוש Posts: 1442
|
שבוע מצויין לכולם ובמיוחד לתושבי הדרום, שלאט לאט מתקרב למרכז ביליתי אתמול ברמת הגולן, פשוט ארץ זבת חלב ודבש, זרימות ופריחות בכל מקום באמת ארץ נהדרת. שבוע נפלא ובשליטה לכולם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 08:46
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב וואי מקווה להיום זה הזמן הכי טוב לחזור לשיגרה כי היא לא היתה אצלי בזמן האחרון... יום טוב ובהצלחה לנשקלי יום ראשון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 06:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
לא רק שלא הגזמת אשירה, את פשוט כל כך צודקת ואנחנו צריכות לבחור את הדרך הנכונה ולצעוד בה בהתמדה. אשירה כתב:
dany כתב: שבוע טוב לי היה סופ"ש ממש ממש על הפנים אך היום יום חדש,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, כן, אין ספק שיום חדש היום, וגם שבוע חדש, וגם החלטות חדשות, וגם בחירות חדשות, רק האוכל לא חדש, תמיד נשאר מפתה וערמומי. זוכרת את ההרצאה עם זה שהלך בדרך ונפל לבור, וניסה שוב, ושוב נפל......... עד שבחר בדרך אחרת!!! וזאת עלינו לעשות, אני ואת וכולנו, אנחנו כבר גדולות, אין ספק חכמות, גם יודעות את התורה על בוריה, גם יש לנו כל כך הרבה בשביל מה לחיות, ובהנאה ולא בסבל, אז בבקשה, קדימה לעבודה!!! האם הגזמתי??? אם כן, מתנצלת!!!! 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 06:37
 אשירה Posts: 4292
|
אקורדיאון כתב:
מאחלת לכולנו שבוע נפלא בכל המישורים . שוב מתזכרת אביב פסח כבר עוד רגע כאן ,אפשר להשיל עוד כמה קילוגרמים. הצלחה רבה לנשקלים.
שבוע נפלא לך, אשה יקרה ומחוננת,
edited by אשירה on 3/11/2012
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 06:36
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
שבוע טוב לי היה סופ"ש ממש ממש על הפנים אך היום יום חדש,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
כן, אין ספק שיום חדש היום, וגם שבוע חדש, וגם החלטות חדשות, וגם בחירות חדשות, רק האוכל לא חדש, תמיד נשאר מפתה וערמומי. זוכרת את ההרצאה עם זה שהלך בדרך ונפל לבור, וניסה שוב, ושוב נפל......... עד שבחר בדרך אחרת!!! וזאת עלינו לעשות, אני ואת וכולנו, אנחנו כבר גדולות, אין ספק חכמות, גם יודעות את התורה על בוריה, גם יש לנו כל כך הרבה בשביל מה לחיות, ובהנאה ולא בסבל, אז בבקשה, קדימה לעבודה!!! האם הגזמתי??? אם כן, מתנצלת!!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 05:57
 dany Posts: 19819
|
שבוע טוב לי היה סופ"ש ממש ממש על הפנים אך היום יום חדש,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 05:52
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מאחלת לכולנו שבוע נפלא בכל המישורים . שוב מתזכרת אביב פסח כבר עוד רגע כאן ,אפשר להשיל עוד כמה קילוגרמים. הצלחה רבה לנשקלים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|