11/03/2012 06:53
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב רינת, האכילה לא תפתור שום בעיה להפך, היא מרחיבה בעיה שקיימת אצלנו ולכן את חייבת לחזור למסגרת כמה שיותר מהר כדי למזער נזקים ולא לצבור אותם. אני מאחלת ומתפללת שתגיע רגיעה לדרום. הבן שלי היה אמור לנסוע היום לטיול מבית הספר לאזור ניצנים ואתמול בערב שינו להם את הייעד לכיוון נתניה. אני מקווה שהשקט יחזור במהרה והחיים ישובו למסלולם. תהיי חזקה, האוכל לא יפתור את הבעיות הללו. שיהיה לך שבוע טוב!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 06:49
 אשירה Posts: 4292
|
רינת יקרה, ליבנו אתכם ואנו מקווים שהארועים יחלפו במהרה ללא נפגעים ובמינימום נזק. הרבה הערכה לכל תושבי עוטף עזה שלמרות המתח התמידי שנתונים בו לא מרימים ידיים ולא נוטשים, אתם משלמים מחיר עבור כולנו ואנחנו יודעים מאוד להעריך זאת, תחזיקו מעמד ותשתדלי לא ליפול לאוכל, לפחות זה יכול להיות בשליטתך,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 05:59
 dany Posts: 19819
|
מקווה שתשמעו רגיעה ושקט. שבוע קל יותר וב"ה אנחנו כבר אחרי פורים והמשלוחים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 05:40
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אין מנוס מהדרך שלנו שחלק ממנה הן גם מורדות. מקווה שאכן חזרת לשיגרה. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2012 21:20
 נינוש Posts: 1442
|
למורה היקרה תזכרי מה שמירי אומרת מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט קל להגיד כשלא נמצאים בתווך הקסאמים ליבי ליבי איתכם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2012 16:19
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
רינת המורה היקרה שלנו.... כולנו נשברים בתהליך ההרזיה.... החוכמה לקום ולתקן את השבר.... וזה קל יותר בזכות המודעות והמסגרת... אל תוותרי על הפורום...דווקא כשלא קל חייבים לשתף ולהתחזק. מוצאי שבת בלי פחמימות מ5 ואת מתחילה שוב.... בהצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2012 16:03
 המורה Posts: 374
|
בנות יקרות פורים עבר לא בקלות . כל המשלוחי מנות המטופשים האלה ... ביום חמישי התייאשתי וזרקתי הכל לפח כמו שמירי עשתה עם העוגה והרגשתי מצויין. יום שישי ניקיתי את הבית כי המנקה לא הגיעה אחרי שעשיתי ספורט מצויין אכלתי את כל העולם, בישלתי ואפיתי , סתאאם . בלי טעם ובלי ריח.... ואז חשבתי שאחזור לשיגרה ואכנס לעניינים , והגיעו הקסאמים לפעמים עם הודעה ולפעמים בלי.. הכל חזר , לשבת בבית או לצאת ולנסוע במהירות למקום היעד. כל הזמן לבדוק שאנו נמצאים באזור קרוב לממ"ד כי אלו הן ההוראות כרגע. כל ימי פורים ולפני עלו לי בק"ג וחצי , כל בוקר קמתי עם תחושה שזה היום שאני חוזרת לשיגרה הכייפית אבל פשוט לא הצלחתי... נפילה אל תוך הלוע, נפתח ונפתח.. דבר אחד עשיתי לא פיפסתי את ההרצאה של מירי, הקפדתי לצפות וקראתי את התכתביותיכן בטלפון. בנות , אני לא יודעת איך לעלות שוב על המסלול, האמת שלפעמים אני מרגישה שזה חוזר כמו רכיבה על אופניים, כמו שמירי אומרת ולפעמים לא.. מחפשת את היציבות בחזרה אני מאד מעריכה את תגובותיכן הכנות והתומכות בכל השבועיים הלא טובים האלה שאני עוברת . ד"ש מאשקלון רינת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|