13/03/2012 05:29
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
העיקר שהילדים זכו בפורים למזג אוויר כל כך נהדר, זה לא דבר של מה בכך  , עד כמה שזכור לי לא זכור לי פורים ללא גשם, נכון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2012 14:01
 אשירה Posts: 4292
|
העיקר שהילדים זכו בפורים למזג אוויר כל כך נהדר, זה לא דבר של מה בכך , עד כמה שזכור לי לא זכור לי פורים ללא גשם,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2012 13:38
 רבקה Posts: 8411
|
רבקה כתב:
חוזרים שוב ובגדול מה את אומרת ????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2012 11:25
 dany Posts: 19819
|
בלונדה חביבה איך עוברים הימים????? טוב יותר?????? נשלט יותר?????????? נאחל לעצמנו ימים קלים ושפויים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 21:47
 קרנושה Posts: 3420
|
אכן זה היה סופש מושלם..ואני מצאתי את עצמי בחוץ וממש ביליתי..אוטוטו זה נגמר אבל זה תזכורת לקיץ שהולך להגיע, כמה שנצליח להשיל לקראתו-רווח ענקי של כולנו!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 17:18
 רבקה Posts: 8411
|
חוזרים שוב ובגדול מה את אומרת ????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 05:48
 אקורדיאון Posts: 16382
|
והנה שבוע חדש וזה הזמן לחזור לשליטה. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2012 14:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה שבת שלום, תהני מהשמש, זה נראה כאילו היא הגיעה במיוחד בשבילך אחרי שכל כך התגעגעת אליה. באשר לשליטה אני בטוחה שכבר מצאת אותה בתוכך כי היית שם כבר ואין סיבה שלא תצליחי שוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2012 07:52
 dany Posts: 19819
|
יופי שהשמש מחממת לך את הלב. זה נפלא. נדמה לי שאת לוחצת ולכן זה יוצא הפוך, כמו אצל כולנוווווווווווווווווו, אז תרפי, משעה לשעה............. ובהצלחה.
בלונדה.... כתב:
איזה סופ"ש של פורים בהזמנההה איזה מזג אויר יפה ,הרבה שנים אני לא זוכרת כזה פורים אביבי. טוב כל השבוע לא יצא לי לרשום פוסט כמו שצריך כי הייתי מאוד עסוקה אבל השתדלתי להגיב. אמנם היה שבוע פורימי כייפי גדוש באירועים אבל השמירהה על הפנים. יצאתי כל כך מחוזקת מההרצאה ביום שני אחרי שעליתי קילו וחצי הייתי נחושה שאני מורידה אותם בשבוע כי מה שעולה מהר יורד מהר. אבל השבוע הציפיות שלי נועדו לכריות. כל השבוע שוב נפלתי על שטויות!!! אפילו לא אוכל. אני מרגישה כאילו.מישהו פתח.לי את הלוע ולא מצליחה לעצור!!! זה מעצבן כי רציתי להגיע לנסיעה רזה מתמיד ועכשיו זה כבר לא יקרה. מקווה שהיום אחזור לעצמי..מחפשת בתוכי את המשטר העצמי שהיה לי עד לפני שלושה שבועות... מישהו ראה אותו??? כי אני לא מוצאת!! המשך חג שמח ושבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2012 07:30
 בלונדה.... Posts: 3603
|
איזה סופ"ש של פורים בהזמנההה איזה מזג אויר יפה ,הרבה שנים אני לא זוכרת כזה פורים אביבי. טוב כל השבוע לא יצא לי לרשום פוסט כמו שצריך כי הייתי מאוד עסוקה אבל השתדלתי להגיב. אמנם היה שבוע פורימי כייפי גדוש באירועים אבל השמירהה על הפנים. יצאתי כל כך מחוזקת מההרצאה ביום שני אחרי שעליתי קילו וחצי הייתי נחושה שאני מורידה אותם בשבוע כי מה שעולה מהר יורד מהר. אבל השבוע הציפיות שלי נועדו לכריות. כל השבוע שוב נפלתי על שטויות!!! אפילו לא אוכל. אני מרגישה כאילו.מישהו פתח.לי את הלוע ולא מצליחה לעצור!!! זה מעצבן כי רציתי להגיע לנסיעה רזה מתמיד ועכשיו זה כבר לא יקרה. מקווה שהיום אחזור לעצמי..מחפשת בתוכי את המשטר העצמי שהיה לי עד לפני שלושה שבועות... מישהו ראה אותו??? כי אני לא מוצאת!! המשך חג שמח ושבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|