11/03/2012 23:59
 קרולין Posts: 6651
|
אבי יקרה, כיף גדול לקרוא אותך, מרגישים את האנרגיות, השמחה, ההתלהבות והתרגשות שלך בכל מילה. שמחה מאד שנהנתתתתתתתתתתתתת זה אושר גדול. וכן, אין כמו להיות בחברה טובה, באווירה טובה ובאנרגיה טובה - זה מ נ צ ח תמיד. שתמיד תהני, תבלי ותכייפי ושתמיד תהיה בחברה טובה. אמן. לילה טוב קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2012 19:09
 avi_i Posts: 269
|
היי מיכלי, אני הרבה תמונות בגלל מגבלות צנזורה..... ))) היתה מסיבה מופרעת! והחלטנו להגביל את התמונות בפייסבוק שאף אחד לא ירגיש מובך  אכן קשה לחזור לשיגרה, אבל לונדון מתחילה להתחמם יום שמש בחוץ והלכתי עם מעיל יותר קל. חוץ מז אני נוסעת לסקי בסופש הקרוב...... שבוע טוב, אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2012 14:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
הי אבי, איזה כייף לקרוא שנהנית, נשמע באמת כחוויה גדולה ומעצימה. עכשיו חזרת לשגרה וכמו שכתבת תמיד שקשה נזכרים ברגעים היפים בחיים וממשיכים הלאה. אני מאחלת לך סוף שבוע נעים ותשמרי על עצמך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2012 03:30
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אבי מותק, איזה פוסט מרגש וכייפי.. איפה התמונות?! כבר אני נכנסת לפייס לראות כמה מדהים באמת היה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/03/2012 15:41
 dany Posts: 19819
|
אבי יקרה נשמע שהיתה לך חוויה מדהימה. ולשלם על כך רק חצי קילו זו ממש מחוננות. כל הכבוד. שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/03/2012 05:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ושיהיה לך תמיד טוב. כיף לנפוש ועוד רק חצי קילו עליה. בהצלחה בחזרה לשיגרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2012 20:35
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אבי יקרה שמחה שנהנת. החזרה לשיגרה תמיד לא קלה אך אלו הם חיינו ולמדתי להגיד הלוואי וכל הזמן השיגרה תיהיה שיגרה. חג פורים שמחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2012 18:12
 avi_i Posts: 269
|
פורים שמח! אני חזרה בלונדון אבל בלב לגמריי עדיין בדרום אפריקה! היה לי חופש נהדר, מדהים ומלא אושר! קודם כל עדכון שקילה - בשבועיים עליתי חצי קילו, לא נורא ביחס למה שאכלתי. אמנם אמרתי לכולם שאני לא אוכלת פחמימות בערב ודיי הצלחתי לשמור על זה כי אכלתי הרבה דגים וירקות בערב - אבל דיי הרבה אלכוהול כל השבוע... לא ניתן לתאר איזה כיף , איזה רוגע, איזה מקום מהממם, איזה וילה והכי חשוב כל האנשים שהיו בחתונה פשוט מהממים אחד אחד! לא היה בן אדם אחד מעצבן כולם באנרגיות חיוביות. החתונה עצמה היתה החתונה הכי מהממת, מדהימה ומשוגעת שהייתי בה! המקום שהיינו בו זה בצד המערבי של דרום אפריקה שעה מקייפ טאון בצד של האוקיאנוס האטלנטי, זה חלק פחות תיירותי של דרא"פ ויותר פראי אבל מהממם ביותר, הוילה היתה מקסימה ובמרחק של 300 מטר מהים - כל בוקר הלכתי לשחות ולתפוס צבע הרבה הליכות על החוץ ובעיקר ביליתי בחברת החבר הכי טוב שלי והבעל שלו!! ועם חברים אחרים שלהם ( הרבה מהם הכרתי מהנסיעה שלי לפני שנתיים), החתונה היתה באנרגיה חיובית מה שהקרין על כל החתונה המאושרת המסקנה העיקרית שלי מהנסיעה חוץ מאשר הכיף היא שרק כשאהבה ואנרגיה חיובית ושמחה מקיפה אותנו אנחנו רגועים, שמחים מאד ומצליחים בדיאטה ולכן שמתי לי בארנק תמונה שלי מהנסיעה (זאת שבפרופיל שלי בפייסבוק) וכל פעם שאני מחסירה נשימה אני מסתכלת עליה ונזכרת בכל האושר הזה, ככה מרגישים שטוב באמת, ששמחים ורגועים! נשיקות וחג שמח מלונדון שמתחילה להרגיש אביבית אבי
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|