09/03/2012 05:36
 אקורדיאון Posts: 16382
|
טוב שאת אחרי וטוב שאת בתוך הדיאטה. המון בהצלחה והחלמה מהירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2012 20:33
 בלונדה.... Posts: 3603
|
חיהלה שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב... חג פורים שמחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2012 19:44
 חיה'לה Posts: 885
|
תודה רבה רבה לכולכן!! רק טוב... חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2012 17:17
 dany Posts: 19819
|
חיה מתוקה חג שמח המון המון הצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2012 15:17
 1103 Posts: 5022
|
חיה"לה יקירה ראשית שיקום מהיר לידך החלמה שלמה ובריאות טובה.תמשיכי לתת מנוחה מוחלטת לידך. הנאה רבה מקריאת המגילה ומאוירת הפורים בבית הכנסת ובמסיבת הפורים. חג פורים שמח נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2012 09:36
 שאפתנית Posts: 8392
|
חיה שיהיה לך חג שמח, תהני בקריאת המגילה ובמסיבת פורים ושמרי על עצמך, הרבה בריאות ושמחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2012 09:22
|
תודה קרנושה, גם לך - פורים שמח והמון כיף!! חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2012 08:57
 קרנושה Posts: 3420
|
יקירה, מאחלת לך התאוששות מהירה וחג שמח!!! בלי אויבים בבית ובעיקר עם המון חום ואהבה♥ חג שמייייייייייייייח!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2012 08:46
|
בס"ד חבריי היקרים וחברותי היקרות, לפני כשבועיים ויומיים עברתי ניתוח בשורש כף יד שמאל, לאחר כמה שבועות של גבס, ריצות בין רופאים מומחים, צילומי רנטגן ועוד. אחרי הניתוח התפנקתי קצת אצל ההורים, ולפני יומיים חזרתי הביתה לירושלים, ובכלל... לחיים!!! אמנם אצטרך לבלות כמה פעמים בשבוע במרכז השיקום שבבית החולים הדסה הר הצופים לשם פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק, וגם הכאבים והמגבלות אינם פשוטים כלל וכלל, ובכל זאת!!! החלטתי שאת תקופת החופשה הזו אנצל גם להמון דברים טובים: קריאה, מנוחה, צעדות בשמש, בילויים, המקהלות שאני שרה בהן, המחקר שלי שהוזנח כל כך ו... גם לדיאטה!! כן כן!! דיאטה ממש!!! כבר יומיים שאינני אוכלת פחממות בערב, ואני ממש ממש שבעה. את הפחממות מחליפות הביצה הקשה והטונה או החביתה עם הפטריות, ובתוספת של גבינה וירקות אני באמת שבעה וטוב לי. אצלנו בירושלים נחגוג את פורים רק הערב, ואני כולי תקווה שלא ליפול במסיבה, ולהקפיד לאכול רק גבינות וסלטים (וכמובן, בלי הקינוחים!). בגלל המוגבלות של היד גם אינני מכינה משלוחי מנות, אלא קונה רק שני משלוחים מוכנים לשם קיום המצווה, ולכן גם אין 'אויבים' בבית!!! פשוט אין!! כל מצוות החג תתקיימנה השנה ביום שישי בירושלים, ואני מקווה שבשל הזמן הקצר אקבל רק משלוחי מנות מעטים, ואצליח לחלק אותם או לתת אותם לצדקה גם כן. ובכלל, סעודת הפורים היא בצהריים, וזה נפלא, כי אפשר לאכול פחממות, ולכן לא אצטרך להתחמק מהאוכל. למזלי, בליל שבת אני מוזמנת לחברים יקרים ואהובים, וחברתי הנהדרת כבר הבטיחה שתדאג לירקות מבושלים, כדי שלא אוכל פחממות. פשוט מקסימה!!! אז זהו, מאחלת לכולכם פורים שמח ומבדח, ואני כבר מחכה להרצאה השבועית בנושא הפחממות שתגיע אליי הערב. אולי עוד אצליח לצפות בה בין קריאת המגילה לבין מסיבת הפורים, וכך אתחזק לפני המסיבה. אוהבת את כולכם, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|