הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מכירים את המחשבות של השמן??

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/03/2012 09:11

דרך המלך
דרך המלך
בוקר טוב...
אוףףףףף אני לא מפסיקה לחשוב על אוכל.. זה כל כך מצחיק שבלילה לאחר שעות של נדודי שינה נרדמתי וחלמתי על ארוחה שכולה פחמימות.....
מקווה שהיום יעבור בשליטה
תודה ענקית מירי וכולן... מהנייד לא ניתן להגיב לכל אחת ואחת בנפרד... סורי
0 קישור קבוע (Permalink)
08/03/2012 04:57

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן זה סלט בהחלט טעים ומשביע וכן כן אנחנו השמנמודים להבדיל מהרזים האמיתיים ששוכחים לאכול
מאוד חושבים מה נאכל בארוחה הבאה ועם כל זה כולנו במודעות.
בהצלחה לנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/03/2012 04:46

dany
dany
דווקא אוהבת את הסלט עם נתחי העוף של מקדונלדס, בהחלט משביע וטעים.
מחשבות על אוכל.................נו.............. אם לא היו לא היינו כאן!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
08/03/2012 00:00

miribelkin
miribelkin
Administrator
יקירתי מחשבות על אוכל, הן חלק מחייו של השמן....
מודעות ובחירה 3 ארוחות טובות ביום, ובלי פחמימות מ5
שינו את חיי, ואני לא בסרט הזה יותר.....
תנסי זה שווה......אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
07/03/2012 22:50

יולי
יולי
היי,
כן זה קורה שאנחנו חושבים על אוכל. לכן אנחנו שמנמודים.. גם אני כזאת
ואם אני אוכלת מק'דונלדס בחוץ אני אוכלת לחמניה רגילה א איזי רויאל עם סלט קצןץ קטן ודיאט קולה (רק בחוץ) קטן.
אז אני מחשבת 250 קלוריו פחמימה ללחמניה קטנה. כמו שכתוב בחוברת שלחמניה המבורגר בין 200-250 אז אני מחשבת את הגבוה מהשניים
אם אני כבר אוכלת אז בציפס לא אגע ברור אבל...אפשר פעם ב..לאכול בחוץ גם כאלו דברים רק לשים לב- אני למשל לא מזמינה את הקציצה הענקית שלהם
החדשה כי זה המון קלוריות (225 גרם המבורגר נראה לי המון בשר) וגם יותר מידי בצל מטוגן וכאלו....אבל אולי פעם בחודש חודש וחצי אני אוכלת עם בעלי במקדונלדס
וכמובן בצהריים. אני בעד גמישות מסויימת ולא להישאר עם הרצון לאכול..אבל גם לא להגזים. אם אני מרגישה שאם אני אכנס אני אגזים אני פשוט לא נכנסת...מה שחשוב לבית אני לא מכניסה
המבורגרים, אין לי נקניקיות בבית גם לא נקניקים אפילו לא פסטרמה כי זה המון מלח...גם לא דיאט קולה..אז אם פעם ב..אני אוכלת בחוץ אני לא אזמין סלט גדול כי תהייה לי תחושת החמצה (אני שמנמודה אמיתית) אגב, אם תראי בתפריטים יש בימי חמישי אפשרות לבורגר בלחמנייה או פלאפל בפיתה והכוונה בלי חומוס ובלי ציפס...בדרך כלל אני לא נוגעת בזה...אבל אם כבר אז מעט. כמו שתיארתי.
מה שכן- אני מחזיקה ממך אלופה שנכנסת- התגרית מהריח ואכלת סלט גדול עם חזה עוף...כל הכבוד!!!!
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
07/03/2012 22:13

1103
1103
סיגלוש
לפעמים ישנם ימים כאלה שהריח מגרה,הרעב מציק,אין לנו מנוחה,ושום דבר לא מרגיע אותנו.
אפילו אם נטרוף בלי הבחנה.העיקר שהיום עבר ומחר תתעוררי ליום חדש עם אנרגיות אחרות.
חג פורים שמח,
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
07/03/2012 20:23

דרך המלך
דרך המלך
היום יצאתי עם הילדודס מחופשים לטייל ולכייף והילדים רצו מקדונלדס האמת שתיכננתי שיאכלו בחוץ ואני אצל הוריי.. נכנסנו למקדונלדס הם הזמינו נגטס וציפס והשעה היתה כבר שתיים ורק מהריח נהייתי רעבה.. הזמנתי סלט קצוץ עם חזה עוף ללא רוטב... וכל כפית שנכנסה לי לפה יש לי בפנוכו מחשבות זה לא ישביע אותי מה יהיה. . מה אוכל בערב.. אלך לאמא ושם גם אוכל?מחשבות של שמן שלא סיים את הארוחה וחושב על הארוחה הבאה... ככה זה המשיך עד שסיימתי... המשכנו להסתובב וכן לבזבז כסף היה כייף חיים אבל כל הזמן חשבתי על אוכל. . פשוט לא יאמן... עכשיו כבר בבית שלי מתארגנת עם הילדודס לערב.. וכן שוב מחשבות על אוכל.. זה נורמלי??????ו
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מכירים את המחשבות של השמן??

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!